Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 76 Guests are viewing this topic.

rocklee

ce avem noi aici ....cine ghiceste primeste ...un big like :thumbsup:

Tavi

TibiV

rocklee,
şi de ce le-ai ascuns ?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

BINGO ....Ai ghicit ...tavi  :)...pozele un pic mai tarziu ..sal e prelucram si sa le selectam putin ...apoi le punem la cei insetati dupa informati din  infrastructura  >:( >:(

rocklee

nu am ascuns nimic  :(...nu le-am incarcat pana acum...putintica rabdare monser .. >:(

rocklee

a trebuit ca sotia sa iese pentru o problem in oras si ma anuntat ca va lipsi un pic mai mult ...cum a iesit pe usa ..mi-am luat repede ..telefonul, aparatul foto ...salopeta cu vesta reflectorizanta ...mam urcat in furia rosie ...si am plecat ...destinatia ...PODUL PESTE MURES LOTUL3   LUGOJ DEVA ... :D

noutati sunt ..in primul rand ...sa terminat ultimul pilon lipsa ...sau pus aproape toate grinzile metalice ...lipsesc doar 4 grinzi peste albia apei atit  ....baieti sudeaza nonstop au inceput lucrul din 4 ianuarie  ...azi aveau liber ...lucrau doar cei care verificau sudurile ...spunea paznicul de acolo ...ca le verificau cu unde gama ...  8) :)
locatia cimpuri surduc...
am parcat masina linga tradament si am plecat pe jos prin noroi si cu vantul batand din fata  cam 1.5 km  ....si acum pozele ... :)

vedere spre arad ..

vedere spre ilia

drumul tehnologic ..

si am ajuns la pod ...

rocklee

de comentat nu mai am ce  :o..... imaginile spun tot  :)

TibiV

rocklee...
Eşti "de belea"!....
Sper că doamna nu s-a prins că ai băgat "furia" într-o altă aventură, şi când s-a intors acasă erai cuminte la TV, în papuci şi halat..  :)

Mulţumim !...
:cheers:

rocklee

acesta este pilonul care in decembrie nu era gata ...paznicul mi-a spus ca lau turnat pe 17 decembrie ...cand am fost eu ultima data acolo se lucra la el... :)

aici se vad cele 4 grinzi lipsa

rocklee

ma prins cu mita in sac ...a intrat in casa cu un minut inainte mea  :-[....intrebare inevitabila ...UNDE AI FOST AA ?? >:(..... O:-) O:-)

rocklee

Denis

Rocklee esti incredibil !!! Multumim pentru foto reportaj!! Ne cerem scuze daca s-a suparat doamna ta :D  :cheers:

rocklee

O imagine cat o suta de cuvinte ...

TibiV