Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 45 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

As putea sa ma insel, dar mi se pare un peisaj asemanator cu cel unde e ecoductul UMB. Si nu vazusem nicio poza pe forum cu asa ceva pe lotul 3. Dar nu vad nici sigla UMB pe camioane, deci  :o :o :o??? Oricum, de podul peste Mures sunt sigur ca e asa.

dorum

Mie asta nu-mi pare a fi ecoductul UMB... dar mai sap...

DECI:
Sigur nu e cel de pe UMB

A1 Lugoj - Deva LOT 3: km 56+220-km 77+361 unde  km 0 este la Șanovița

Asta inseamna ca ecoductul e la 1.8km de Holdea inspre Ilia

stangabriel

Din filmarea aero imi pare ca ar fi pana in parcare sau dupa parcarea de la Ohaba, lot 3. parca se vede ceva pregatire. Si 2 Luni au avut la dispozitie, 25 oct 25 dec.

horatiu.cosma

Am gresit, aveti dreptate.

E aici.

stangabriel

Va fi cea mai pitoreasca parcare de pana acum.

dorum

Asa e, asta este... la 1.8km de inceputul lotului de la Holdea

stangabriel

In a doua poza din ultimul set se observa clar debleul unde se lucreaza. Vad ca au padurea langa, sper sa puna copaci deasupra,  sa nu lase sterp ca pe lotul 4 de langa Sibiu. De asemenea pare mai scurt decat tunelul de langa Sibiu sau de pe lotul Umb.

rocklee

asa arata cel de pe lotul 4 ...este cu mult mai lung si mai avansat  :D clar cel din articol este cel de pe lotul 3... :)

APROPO...mi-ati dat tema de casa .... 8) :vroomvroom:

cristi5

Quote from: cristi5 on December 27, 2015, 05:11:42 PM
Avem un inginer constructor pe forum care are vreme sa faca o schita pentru o descarcare simpla la Holdea? Cand e gata, o includem in documentul persuasiv...

Am o propunere pentru API: organizarea unui concurs de proiecte pt nodul temporar Holdea. Asta ar aduce atat solutii tehnice concrete cat si publicitate nodului Holdea.

Ar fi nevoie de:

• un "caiet de sarcini" de genul: sa se bazeze pe informatii publice (SF etc), sa foloeasca cat mai putin din "teritoriul" lot 3 si/sau lot 2, sa lege traficul cat mai economic in DN68A, etc
  • o lista minima de deliverables. Probabil un plan de incadrare in zona si o estimare de cost, cam cat se poate lucra intr-o zi de munca (sau mai putin?) de un proiectant
  • un juriu... Aici sunt deschis la propuneri. Ingineri din firmele care activeaza in Ro? Cadre universitare in facultati de constructii?
  • sponsorizari pt premii. Plata muncii pe 3-4 zile cred ca ar fi un premiu bun pt munca pe o zi :) Si aici sunt deschis la propuneri dar am niste idei. Se poate trimite un material de promovare a concursului la multipli destinatari din bransa si vazut cine e dispus. Ar fi si pt ei un prilej de publicitate...

Pentru inceput as vrea sa stiu daca API agreeaza ideea, apoi pot sa ma ocup cat mai e vacanta (trimiteti idei prin PM).

dorum

N-am analizat situatia in detaliu, insa inclin sa cred ca nu va fi ceva fantastic de greu de realizat la Holdea...Pasaj DN68A peste A1 va exista, deci un giratoriu ar rezolva problema... asta la o privire sumara asupra situatiei... dupa ce luam la purecat proiectul, vedem care ar fi detaliile...

AUT_XY

I am really curious, when Google Maps will update the right (other side) also of the Topolovatu Mare - interchange between Timisoara and Lugoj.

They just updated the left side :/

dorum

AUT_XY

Great ! :)

By the way, a very good Video from @marius what he took of the Road "Traian Vuia - Nadlac"

I also could see the new "mobile" Petrol stations.

GabiHd

Quote from: AUT_XY on December 28, 2015, 08:17:52 PM
I am really curious, when Google Maps will update the right (other side) also of the Topolovatu Mare - interchange between Timisoara and Lugoj.

They just updated the left side :/
When my holiday will be finished, i will drawing it, if no other editor will do it until then (04.01). But maybe it is already in moderation, I don't have a PC, just an Android and i can't use Map Maker.

LE I have information that editor adyneamtu it's working on it right now, but he have to wait for Google moderation.