Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 39 Guests are viewing this topic.

iuli

Parapete putin mai "ciudate". Cred ca sunt pentru cazul in care trebuie demontati in cazul in care se fac treceri de pe un sens pe altul in cazul unor lucrari:

Un pasaj care e cel mai avansat dintre toate:

La km50+600 se turnau santurile:

Cam ultimul loc in care mai trebuie turnat asfaltul in afara de nod, pasaje si spatii de servicii:

In stanga in departare se vede pasajul de la nodul de la Remetea Mare:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Un ultim pasaj peste o vale unde se lucra la rosturi. Se pare ca asta e solutia ca sa scapam de acele trambuline la pasaje. Nu am vazut pe nimeni pana acum sa implementeze o astfel de solutie.

Asa e sub podet:

Nodul de la Remetea Mare:

Multumiri, din nou, reprezentatilor UMB pentru intre sprijinul acordat  :cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

EXCELENT reportaj.....felicitari iuli si multumiri tuturor celor care te-au ajutat.
Abea astept sa vad tronsonul de sus filmat de eurocopter.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

Si ca de obicei un mic bonus...
In timp ce pozam pe autostrada un Dash 8 al Austrian Airlines tocmai ce facea final approach pe LRTR:

PS Mii de scuze daca pozele nu au iesit foarte clare dar caldura mi-a dat serios de furca si nici nu am avut timp suficient sa ma joc cu setari, sa iau trepiedul, etc.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Quote from: Ionut on July 17, 2012, 07:57:57 PM

Sa inteleg ca la nod vor lucra DOAR subcontractori, da? Adica FCC nu se mai baga la treaba...

Nu am primit un raspuns foarte clar la aceasi intrebare pe care ai pus-o si tu. Oamenii cica lucreaza pentru FCC dar utilajele sunt inchiriate. Prima data au zis ceva de subcontractori apoi cand am intrebat inca o data raspunsul a fost cel de mai sus.
Oricum, cred ca ieri dupa-amiaza s-au primit banii de la Guvern, probabil presati de ritmul lucrarilor celor de la UMB, noaptea s-a semnat contractul si dimineata pe viteza au inceput sa caute oameni si utilaje sa bage material.
Eu am sa plec in concediu o saptamana, probabil va intra in sarcina altor doritori sa urmareasca in perioada asta daca chiar se face treaba sau iarasi dau de piedici :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

lautaxi

Salutare
Am fost mai devrene pe dealul MAGURA UROIULUI de langa Simeria si am facut poze, le pun imediat o sa se vada clar nodul de la Simeria Veche ( iesirea spre Petrosani) si celebrul pod de la Uroi fiind facute de sus cred ca mai concludente doar eurocopter ar putea face din avion... : :D

iuli

Wow... Azi se anunta zi mare... toata lumea pe santierele patriei ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

lautaxi

lautaxi

lautaxi

lautaxi

lautaxi

lautaxi

lautaxi

lautaxi