Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 39 Guests are viewing this topic.

vchira

Quote from: Sfantu on July 17, 2012, 01:03:57 PM
ce mai au de facut la giarmata ? respectiv in ce stare e nodul acum ?
eu cred ca se poate termina in cateva saptamani luand in calcul ca vorbim de 100 de metrii de drum si 2 giratorii... eu nu cred ca vor da drumul cu giratoriile alea temporare in mijlocul autostrazii.

Sfantu

o suna amuzant dar e prima oara cand aud ca iesirea se face pe sub autostrada la giarmata

thx for the info  O:-)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Ionut

Nu e deloc ciudat, nodul este foarte simplu. Autostrada trece peste DJ si acel DJ are de-o parte si de alta a autostrazii doua giratorii. Vezi pe Google. Eu cred ca daca se tin de treaba in 3 saptamani termina nodul.

iuli

Baieti, stire proaspata si calda: azi, maine cel tarziu incep lucrul la nod. Informatie din sursa sigura. Revin cu detalii mai incolo, stati pe receptie!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

erw78ar

Tiren scavi a asfaltat 500m din autostrada tm lugoj linga drumul spre Sanovita

erw78ar

Sper ca am reusit sa vadau doua vesti destul de bune pe ziua de azi

Ionut

Quote from: erw78ar on July 17, 2012, 02:39:01 PM
Tiren scavi a asfaltat 500m din autostrada tm lugoj linga drumul spre Sanovita

Merci de info! Cred ca ai vrut sa spui Lugoj-Deva, nu Timisoara-Lugoj. La Belint este primul lot din Lugoj-Deva. Timisoara-Lugoj lot 2 nici nu are constructor. Abia astept sa filmeze Eurocopter sa vedem de sus ce se petrece.

@iuli: Asteptam cu interes detalii!

erw78ar

TS sa mobilizat serios in ultimele doua luni  am fos pe tot traseul pe drumul tecnologic si se lucreaza pe tot traseul dar mai este mult de lucru eu cred ca se poate finaliza pina anul viitor mai iunie da intradevar e lot lugoj deva

MHN

Multumim pentru toate informatiile.
Dar sper ca, pe viitor, sa constientizezi faptul ca, dupa ce postezi un mesaj, ai dreptul sa folosesti butonul "Modify" pentru corectarea eventualelor erori gramaticale, pentru inserarea semnelor de punctuatie lipsa, etc.

tonică

Au asfaltat 500 m pe lotul 1 lugoj-deva probabil ca test pe santier caci in rest par mult in urma.. Despre poduri si podete nici nu poate fi vorba inca...
Uite o imagine din satelit de acum cateva zile:

iuli

Scuze ca am fost asa laconic mai devreme dar eram de pe mobil si nu mai puteam sa rabd pana ajugeam acasa.
Deci, mai pe larg, deja sunt aduse doua utilaje pe o parte a pasajului si urma azi mai pe seara sa mai vina inca doua pe partea cealalta si sa se apuce pe lucru. Asnoapte tarziu s-a semnat contractul, ma gandesc ca s-a facut o parte din plata restanta. Azi au fost adusi pe viteza doi subcontractori care au mai lucrat cu FCC la autostrada (aveau aptibilde lipite pe utilaje). Oamenii de acolo asteptau doar sa soseasca inginerii cu planurile si sa inceapa lucrul.

Si pentru cei curiosi de cum arata nodul ACUM am facut cateva poze:

Cele doua utilaje de care v-am zis:

Groapa spre nicaieri:

Pe vechiul drum tehnologic inca erau masini care carau pamant  ???

Si cine statea la panda pe autostrada?  :police:

Mai vreti si altceva din zona? ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Ionut

Quote from: iuli on July 17, 2012, 07:15:57 PM
Mai vreti si altceva din zona? ;)

Mai intrebi?! :lol:
Sa inteleg ca la nod vor lucra DOAR subcontractori, da? Adica FCC nu se mai baga la treaba...

Ai reusit cumva sa intri pe lotul UMB? :D

iuli

Pai sa facem inca o tura pe Timisoara - Lugoj Lot 1 - constructor UMB

Dinspre nodul de la Giarmata...

Macaraua ajuta la turnarea betonului intr-un rezervor pentru epurarea apei:

Spre Arad:

Aici santurile sunt terminate:

Parepetele:

Pasaj DC peste autostrada de la Giarmata:

Se igienizeaza locatia unde au fost drumurile tehnologice si pamantul excavat:

Pasaj peste o vale prin care primavara si toamna curge ceva parau:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Cele doua spatii de servicii. Una dintre toalete e finalizata la interior. Sper ca la urmatoarea vizita sa vizitez mai de aproape aceste casute ;)

Un podet imediat dupa spatiul de servicii:

Spre Remetea Mare:

"Podetele gemene"

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog