Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 51 Guests are viewing this topic.

adiarc

Ionut....oricât de hilar suna ( si nu glumesc absolut deloc ) , consider ca trebuie sa-ți modifici semnătura.....așadar , de luni Romania are  685 de km de autostrada , cifra de 707 , nemaifiind valabilă...
Am ajuns de rasu'curcilor , vorba aia....

PS : exista cineva responsabil in CNADNR ? Vreo demisie , vreo asumare a închiderii acestui tronson si a plății ilegale a 99,6% din contract , in condițiile celor 300 de note de neconformitate ?
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Daniel_I

Citez din stire
QuotePe perioada lucrărilor, circulația va fi deviată pe Drumul Național 1, considerat, înainte de deschiderea autostrăzii, unul dintre punctele negre ale traficului din România, cu cele mai multe accidente grave. Potrivit CNADNR, restricția totală a traficului rutier va fi instituită între Nodul rutier Sălişte (km 270+020) și Nodul rutier Cunţa (km 292+455).

Narcis Neaga, este un nemuritor, trebuie sa recunoastem. Oricate neconformitati in CNADNR, oricate vieti pierdute pe soselele patriei pentru ca nu exista infrastructura, si acum vedem si ca cea care exista..nu mai exista, domnul Narcis cade tot in picioare. Este de neatins, de netras la raspundere, nemuritor. 
On The Road

__dir

Sa inchida tot A1, sa vedem chiar nu e tras nimeni la raspundere?

sebba

in alta ordine de idei, care din Arad sau Timisoara are chef de dat maine o tura pe TL2?
eu "pun" masina dar nu am camera de filmat si nici de pozat asa ca ar fi de preferat ca cine vrea sa vina sa aibe si ceva scule d-astea
dar si daca nu are, facem cu telefonu la urma urmei
doritorii - daca exista - sa-mi dea PM
singur nu ma duc ca ma plictisesc :)
Sailing away! S/Y Haimana

danutzu_1069

Azi am parcurs A1 de la Deva la Sibiu si vreau sa semnalez doua aspecte negative:
1. tunelul de la Sacel nu era iluminat!!! (cred ca e ceva destul de grav)
2. Pe centura Sibiu am prins ceva ploaie si doua zone de autostrada pe care apa baltea => acvplanare. (chiar si la viteza maxima legala in conditii de ploaie)

horatiu.cosma

Hai colegi, dati-i o mana de ajutor lui @sebba, daca tot vrem toti poze, trebuie sa ne si "sacrificam". Eu poate dau o tura la Nadasel.

boer_escu

Cam cu ce trafic va trebui sa ne (re)obisnuim pe Saliste-Cunta  :bash::

http://www.youtube.com/v/S2zhwEQxP20

danutzu_1069

Si inca un info de pe A1, in zona cu devierea circulatiei, pe o portiune de cateva sute de metri, jumatatea de autostrada este decopertata pana la stratul de fundatie. Probabil ca ceeace au gasit acolo i-a determinat sa inchida complet circulatia.

NGC

Quote from: Eurocopter on July 31, 2015, 06:45:05 PM
Quote from: NGC20 on July 31, 2015, 06:35:43 PM
UMB (TEHNOSTRADE) a emis doua facturi pentru lotul 4 Lugoj - Deva.

30.07.2015: 37,862,454.21 RON
30.07.2015: 30,460,527.01 RON

Sa vedem daca le accepta in totalitate CNADNR si cand le achita. Ar fi primele plati din Decembrie 2013 (avans) incoace pentru acest lot.
UMB nu prea emite fara sa stie dinainte daca e cazul sa emita. ;)

Au fost achitate cele doua facturi restante ale UMB, deci in total aproximativ 68,3 milioane RON.

De asemenea au mai fost achitate alte facturi restante pentru lucrari la autostrazi, drumuri nationale si varinte de ocolire. Platile le vedeti in locul obisnuit.

rocklee

astazi am fost plecat in vizita la "neamuri" la ilia ...si nu mam putut aptine si am tras o fuga pana pe lotul umb-ului ...noutati nu prea sunt ...au inaintat destul de mult la terasamentul dintere halta  de steril si drumul care merge la tarnavita bejan ....zidul de la baraj a inaintat putin ...terasment destul de ridica  la viaductul branisca ....sau apucat seios de terasament de pe toata portiunea din spatele localitati branisca .....o noutate ar mai fii ..pe lotul 3 se va devia in curand DN7  la nodul ilia pentru a se putea construi viaductul peste dn si calea ferata ....acea imagine care  a fost pusa ...in care se asfalta o bretea... este de fapt vitoarea deviere ...nu pot sa dau prea multe detali ..pentru ca nu am fost acolo.. :)

rocklee

incet dar sigur inainteaza la structura de la drumul bejan tarnavita ...

au inceput sa lucreze si la trasament de la podet spre deva ... 8)

rocklee

celalalt podet de langa halta de steril ...aici era forfota mare  :o

si tersamentul dintre cele doua podete a inceput sa prinda contur ... :)

rocklee

zidul de  la baraj se tot mareste ... :o

trasamentul de la viaductul branisca ....sa mai ridicat putin  :o