Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 75 Guests are viewing this topic.

iuli

Quote from: Ionut on November 11, 2011, 04:16:33 PM
Quote from: iuli on November 11, 2011, 03:43:55 PM
Eu inca nu am emotii...  :-[

Si cand o sa incepi sa ai emotii?  :dry:

Pai poate cand vad ca nu se mai misca nimic la nodul de la Giarmata. Astept inca doua saptamani din cele 30 de zile cate au mai ramas ca sa trag o concluzie.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Sa ne pregatim de filmulete si de pe restul tronsoanelor Orastie-Sibiu. :)

QuoteEmil Boc va inaugura lucrările la tronsonul de autostradă ce va ţine loc de centură a Sebeşului

Organizarea de şantier a fost amenajată la Lancrăm, lângă oraşul Sebeş, judeţul Alba.  Inaugurarea lucrărilor va avea loc marţi, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului Transporturilor, Anca Boagiu. Tronsonul de autostradă Sibiu -Orăştie va ţine loc şi de şosea de centură pentru municipiul Sebeş, sufocat de traficul auto.

sursa: Adevarul

Ionut

Se pare ca se da drumul oficial la Orastie-Sibiu lot 1 si 2. Se viziteaza si Deva-Orastie.

surse: CityNews si din nou CityNews

Ionut

Cei de la Adevarul au si poze de pe Orastie-Sibiu:

Ionut

UE confirma finantarea si pentru lotul 1 din Lugoj-Deva:

QuoteUE ne dă 177 de milioane de euro pentru autostrada Lugoj-Dumbrava

Comisia Europeană a emis decizia prin care este aprobată finanţarea din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene pentru construcţia autostrăzii Lugoj-Deva, secţiunea Lugoj-Dumbrava de pe Coridorul IV Pan-European, anunţă Ministerul Transporturilor. Contribuţia din fonduri europene nerambursabile pentru acest obiectiv  este de 177,4 milioane de euro pentru perioada 2011-2013.

Si o mica-mare MINCIUNA de la Boagiu. Evident nu se va merge in 2013 numai pe autostrada de la Nadlac la Sibiu pentru ca bucata Dumbrava-Deva (din autostrada Lugoj-Deva) nu este nici macar licitata. Si nici nu e o portiune scurta. Si nici usoara. Doamna ministru, mai usor cu optimismul/manipularea. Multumesc. :zen:

QuoteMinistrul Anca Boagiu: Pe autostrada Nădlac - Sibiu se va circula în primăvara lui 2013

"De la Nădlac la Sibiu se va circula, cel mai târziu, în primăvara lui 2013", a spus ministrul Anca Boagiu.

sursa: Romania Libera

Sunt primul care recunoaste performantele lui Boagiu (mai ales comparativ cu alti ministri), insa iesirile astea nu-i fac bine. Mai ales ca primavara 2013 si pentru tronsoanele pe care se lucreaza deja este un termen foarte optimist, totul trebuie sa mearga uns. Daca spunea final de 2013 atunci mai venea de acasa. Dar primavara 2013?!

davyl

Perfect de acord cu tine ionut!

Din moment ce lipseste un segment care nu este in lucru, nu putem spune ca se va si realiza...

O stii doamna ministru altceva? Ma indoiesc... :|

Ionut

Ei stie... chiar daca ar sti, cum sa faci Dumbrava-Deva in 17 luni, in conditiile in care nici nu sunt scoase la licitatie segmentele?!?! Hai sa fim seriosi, chiar daca maine s-ar licita, ar dura cateva luni pana s-ar da contractul, apoi proiectarea, apoi constructia, mai ales ca sunt zone fff dificile.

---

Azi, declaratii...

http://www.youtube.com/v/6k3h43FiBgs

http://www.youtube.com/v/bJEmtP6YH-g

iuli

Din ciclul mai dam declaratii politice pe langa lucruri bune pe care le facem ca sa aiba o cat mai mare credibilitate.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Am vazut si ministri optimisti.  :o

QuoteMinistrul Boagiu ameninţă: Constructorii care nu respectă termenele vor fi penalizaţi

"Constructorii care nu respectă termenele vor fi penalizaţi, pentru că aşa este corect. În situaţia în care nu-şi respectă termenele, avem penalităţi clare, scrise în contracte. Le-au semnat şi le-au asumat, sunt termene pe care trebuie să le respecte", a afirmat ministrul Anca Boagiu.

După ce a făcut o evaluare a lucrărilor pe mai multe tronsoane de autostradă, pe loturile I şi II Orăştie - Sibiu şi Deva - Orăştie, ministrul Transporturilor a declarat că proiectele de investiţii vor fi încheiate la timp.

"După ce am văzut pe ambele tronsoane, nu pot spune că aş avea emoţii, ci, dimpotrivă, cred că vor fi finalizate la timp. Şi, de ce să ascundem adevărul, cred că şi constructorii au tot interesul să lucreze, în această perioadă în care nu sunt multe state în Europa care pun banii din buget pe investiţii, din orice ţară ar veni ei. Dacă firmele vor să facă profit pentru companiile lor, şi noi trebuie să facem profit pentru statul român. Iar profitul statului se materializează în timpii de execuţie şi calitatea lucrărilor", a conchis Anca Boagiu.

sursa: Gandul

iuli

Adica incepand de azi... Ca pe aia de pe A3 oricum nu ii pot penaliza!  :lol:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Filme noi de la MT - Arad-Timisoara si Timisoara-Lugoj lot 1 (Timisoara bypass), datate 15 noiembrie. Bravo MT! Sunt uimit, sper sa o tina tot asa.'

Later edit:
E INCREDIBIL ritmul pe Timisoara-Lugoj lot 1!!! WOW!!! Pai daca o tin tot asa in 2012 in decembrie e gata, adica se poate circula. Deci au terminat cam toate podetele deja, sunt in multe zone la nivel de elevatii deja... sute de utilaje pe santier. Cred ca nici Bechtel nu lucra asa in vremurile bune.

Iar pe Arad-Timisoara AU APARUT PRIMELE MARCAJE!!! Bun bun! E ceva de munca in zona Timisoarei, spre nodul Giarmata si chiar in nod, insa m-am mai linistit, cred ca o sa fie gata. Trebuie sa forteze tare de tot cu marcajele si cu parapetii, e la limita 15 decembrie... Sper sa traga acum tare de tot sa fie gata cu asfaltul ca parapetii se pot pune si pe vreme mai rea.

madad

Multumim de filmulete Ionut. Vad ca se accelereaza ceea ce ma bucura  8)

Ionut

iuli

Tari astia de la HotNews... incep sa calce pe urmele Capital-ului. Trag cu ochii pe SSC si imi "fura" numaratoarea!  :lol:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Quote from: madad on November 17, 2011, 09:51:01 AM
Multumim de filmulete Ionut. Vad ca se accelereaza ceea ce ma bucura  8)
Superbe filmele ionut. Si de la mine multumesc!

Iuli, sigur iti fura numaratoarea!  :lol: