Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 61 Guests are viewing this topic.

sebba

Quote from: rocklee on February 17, 2015, 08:29:01 AM
pentru colegi ...din zona ARAD ..se lucreaza ceva ia lotutul ARAD  -PECICA ...este ceva miscare ???

n-am trecut de vreo 3 zile prin zona dar inainte de asta nu am vazut nici un fel de miscare
nodul de la Arad e pustiu, fix ca acum 2 ani

offtopic, chiar si la lucrarile de la pasajul de pe centura, activitatea e zero barat

cine se aseamana se aduna... constructorii de prin zona Aradului adica... poate acum fac ceva schimburi de experienta sau e vreun concurs intern de-al lor... care sta mai mult...   :o :( >:(
Sailing away! S/Y Haimana

istvan78

Quote from: alecu26 on February 17, 2015, 01:05:08 PM
daca lucrarea e facuta efectiv inainte de 31. dec 2015....se poate factura/deconta oricând dupa. Asa ar fi logic.
Nu sunt 100% sigur despre acest caz anume, dar regula generala in privinta termenelor limita in doemniul financiar-contabil se refera la data de facturare.

Deci, (daca nu exista prevederi deosebite) ordinea ar fi:
1) se receptioneaza lucrarea
2) chiar a doua zi executantul poate emite factura, si asta trebuie sa se intample cel tarziu pe 31. dec. 2015
3) statul plateste in termenul de plata stipulat in contract, respectiv pe factura,
4) statul poate trimite documentatia la Bruxelles pentru decontare.

rocklee

am fost  azi pina in zona soimus sa vad cum sta treaba ....au facut un fel de decopertare in rest nimic ....am mers pina in zona mintia ...si camionele erau parcate in statia de asfalt in rest nici o miscare ....am si ceva imagini ...pitin mai tarziu...!!

rocklee

citeva imagini cu decopertarea de la soimus ..nimic spectaculos ...dar ce e de vazut e ca sau apucat de lucru ..... :D

in aceasta imagine reflecta vitorul traseu al autostrazi spre dealul  ''cu lilieci '' in departare se vad casele care vor fi demolate  :(...

rocklee

aceste ''cladiri '' apartin directiei de drumuri deva ...vor fi dezafectat pentru ca sunt pe viitorul traseu al autostrazi ....

inca citeva imgini cu decopertarea din zona nodului soimus  :)

rocklee

am fost si pina la mintia ...camionele stationate in statia de asfalt  :(

rocklee

si aici doua imagini cu viitorul traseu al autostrazi    ...de pe locul unde va fi viitorului viaduct care va urca ''dealul cu liliec''...

bonus :) paznic la ''autostrada''

aici se pot vedea toate imaginile
https://www.facebook.com/rufiusdieter.stefani/media_set?set=a.639164179546377.1073741879.100003584026406&type=3

horatiu.cosma

Pacat ca nu lucreaza, au parte de o vreme perfecta...

rocklee

batea vintul prea tare afara ....deaceia nu era miscare  :D

TibiV

Multumim, rocklee !

Sper să mai ajungi acolo şi când se vor apuca de treabă...

Mi se pare că sunt foarte hotărâţi dacă au deja staţia de asfalt. Înseamnă că ei speră să o folosească curând...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Una rapida de la o sursa secreta.
Ieri au inceput sa lucreze la nodul A1-Centura Arad.

Atat. :cheers:

Tavi

Bine asa! Pot s-o gate in 2 luni  :)

istvan78

Quote from: TibiV on February 18, 2015, 12:39:42 AM
Mi se pare că sunt foarte hotărâţi dacă au deja staţia de asfalt. Înseamnă că ei speră să o folosească curând...

Statia de asfalt de la Mintia (de fapt peste Mures de Mintia, la intersectia DN76 cu DJ706A) e acolo de multi ani. A fost folosita la reabilitarea DN7, sigur e folosita si la DN76, si (banuiesc ca) e folosita de UMB de anul trecut la ce-au asfaltat deja pe A1.

rocklee

ionut @....transmitei multumiri din parea nostra ...sursei secrete... ;) :cheers:

alecu26

cred ca e una din cele mai mari densitati de statii de asfalt din tara.

4....pe o raza de 1,5 km. (Strabag are doua din ce stiu, langa Baraj). Una veche a lui CCCF si una noua.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).