Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 29 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Ca sa termine in 2018 cu tot, ar trebui sa ne faca tuturor romanilor intre 20 si 35 de ani o somatie pentru recrutare pe acest santier(ca acum vad ca sunt la moda).

MNU

Quote from: dragos.popescu on February 15, 2015, 10:53:12 PM
Ministrul Transporturilor a anunţat când va fi gata autostrada Sibiu-Piteşti! http://wp.me/ps3nV-FPq

Daca citeai articolul inainte sa postezi, ai fi scris:
"Ministrul Transporturilor a anunţat când (spera ca) va fi gata autostrada Sibiu-Piteşti!"

QuoteLucrările la viitoarea autostradă Sibiu-Pitești ar trebui finalizate în 2018, acesta fiind un orizont optimist, a declarat, duminică, ministrul Transporturilor, Ioan Rus. ,,Orizontul propus de noi este 2018. Și pentru Sibiu-Pitești și pentru Iași-Târgu Mureș. Este un orizont optimist, dată fiind complexitatea lucrărilor, dar să vedem. În măsura în care o să reușim să facem lucrarea pe tronsoane și o să putem implica mai multe companii în finalizarea lucrărilor, eu sper să reușim ca, până în 2018, să avem legături între Moldova și Transilvania și între sudul României și Transilvania", a declarat, șeful de la Transporturi, într-un interviu pentru Agerpres.

Cetatean

UMB a inceput decopertarea la Soimus in viitorul nod.

Tavi

Multumim Alex! Asta da veste buna!

horatiu.cosma

What  ??? ? Adica din doua una: ori s-a dat o solutie pentru pestera de lilieci si au primit aprobare, ori fac fara aprobare...

Archi

Alex spunea doar ca s-a inceput decopertarea pentru nodul de la Soimus. Banuiesc ca aici se decoperteaza. Pestera de lilieci este undeva pe deal.

horatiu.cosma

De acord, dar autorizatia de constructie se da pe sectoare(in cazul de fata sectorul D intre km 94 si 99), unde e atat nodul, cat si pestera. Nu cred ca se pot apuca de nod si de alte zone si sa lase deoparte un km sau ceva de genu in zona pesterii, cred ca ori au aprobare pe tot sectorul, ori nu au deloc.

dr4qul4

autorizatie de constructie pentru decopertare?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

horatiu.cosma

Pai daca nu au autorizatie, inseamna ca inca nu se stie care e configuratia finala a nodului, atunci ei decoperteaza pe ceva ipotetic?

Tavi

Haideti sa nu facem iar o furtuna intr-un pahar cu apa, da? Multumesc anticipat!

hentz

NGC

Azi a fost eliberata si prima autorizatie de construire din 2015.

16.02.2015: ",,Autostrada Timişoara - Lugoj, Lot 2, km 54+000 - km 79+625" – lucrări aferente coridorului suplimentar"

istvan78

NGC

^^^ Trebuie sa cercetam.
Sa fie oare ceva legat de zona pe unde trece in apropiere de herghelia de la Izvin?

horatiu.cosma

Distanta e egala cu distanta intregului lot, si ei cam lucrau pe intreg lotul(sau mare parte oricum), deci poate e ceva inafara partii carosabile.