Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 73 Guests are viewing this topic.

adiarc

Acele garduri pot fii montate aproape indiferent de vreme....si oricum mai intra ceva câini si pe la diferitele bretele de acces
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

dr4qul4

@Tavi, toti cainii care provoaca accidente grave pe autostrada ajung la TV si raman din ce in ce mai putini. Trebuie sa fie destul de mari si hraniti bine pentru a face ravagii.
Acum lasand gluma la o parte, gardurile acelea trebuie montate, insa daca reusesc sa deschida inainte de 20 decembrie atunci ne multumim si fara ele, momentan.

Mai important ar fi ca acele garduri, odata montate, sa nu mai fie furate.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

Nu sunt riscuri mari fara acele garduri. Sunt riscuri, desigur, insa nu e ceva foarte grav. Ganditi-va in ce hal este A1 intre Pitesti si Bucuresti... sunt multe segmente in camp fara parapete laterale, ce sa mai vorbim de gard... Sper sa reabiliteze curand acest segment, ca tot veni vorba. Ziceau ca il dau la pachet cu A0 si intretinerea pe A2. Nu s-a mai auzit nimic.

Revenind la Nadlac-Pecica, poate colegii din zona (se stiu ei care) isi pot pune niste bani deoparte de benzina pentru o vizita cand se deschide. Sau chiar mai devreme. :D

:cheers:

rudolf.s

In Ungaria vezi multe caprioare si alte animale salbatice pe campuri langa autostrada. La noi au avut grija unii sa le vaneze pe toate, tocmai sa nu fie probleme pe autostrazi. :) Nu ar fi o placere la 130 km/h sa dai peste un mistret sau o caprioara... Si sa fim sinceri pe DN cam toti merg cu 120 - 160 km/h.

Sper doar sa nu se dea drumul la autostrada noua in regim de drum national cu limitare la 100 km/h la fel ca pe AR-TM.

Eu ajung prin 17 prin zona dar fiind noapte nu stiu ce voi reusi sa vad. Sunt curios totusi daca sunt schimbari.

patratel_ro

eu zic ca e ne ajuta si daca ii dau drumul in regim de DN cu o banda pe sens pe anumite zone cum a fost de ex Cernavoda - Megidia 

sebba

aradenii... haideti... ca cica avem musca pe caciula...  :)
hai sa ne intalnim sa facem o vizita de lucru pe la Pecica
eu pun masina, mai am 6 locuri libere ;)
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Super idee, mai ales ca ai masina 6+1. :lol: Va rog cine doreste sa ia legatura cu sebba prin mesaj privat. La fel va organizati prin mesaje private. Cine vrea sa participe initial poate sa-mi dea mie un mesaj privat. Ca de fiecare data trebuie sa ne organizam mai pe privat ca forumul este urmarit si iar fug de noi.

Sa vedem daca totusi vor deschide si daca da, cand, in ce zi.

bogdymol

Daca va mai fi valabila oferta cu vizita pe Arad-Nadlac din 20 Decembrie incolo (inclusiv), vin si eu (pe post de ghid, prietenii stiu de ce :D).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

sebba

atunci stabilim o intalnire pe 20? cred ca mi-as putea aranja un "liber" in sambata aia
initial eu ma gandeam la o iesire in zilele urmatoare dar cred ca si pe 20 ar fi ok - adica n-ar fi chiar tarziu - si poate am continua si la o bere pe undeva
continuam pe topicul de intalniri?
Sailing away! S/Y Haimana

GabiHd

Intre drumul de legatura si DN7  va fi giratoriu? Vreau sa ma apuc sa il desenez in GMaps. Mersi.

Ionut

nctind

Crapatura de dupa aciliu este serioasa, dovada fiind lucrarile neprogramate de intrucere de coloane de beton, si nu putine

http://stiri.tvr.ro/singura-autostrada-inaugurata-anul-acesta-arata-ca-dupa-bombardament_53673.html

alecu26

chiar vroiam sa intreb ce s-a mai intamplat acolo.

se vede din imagini ca, crapatura creste.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).