Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 61 Guests are viewing this topic.

vancouver

Quote from: coco.serban on November 13, 2014, 01:55:38 PM
Poate cineva sa puna si o harta cu noul segment ce va fi inaugurat?

dupa inaugurare...
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

iuli

Poze realizate duminica.

Sper sa nu mai fim nevoiti sa facem astfel de poze si sa circulam pe A1 de maine ani si ani de acum incolo.

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

jalemare

oare ne fac maine doua surprize placute?!
inaugurare lot III Orastie-Sibiu si deschiderea ofertelor, programata la ora 12, pentru revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate pentru Sibiu-Pitesti. ca e aproape miezul noptii si inca nu au publicat o noua amanare  :lol:

danutzu_1069

@Taifun
1. vezi ca in windows exista functia de PrintScreen
2. Cu ce ne ajuta varianta ta de traseu? Cartile sunt deja facute... si impartite?

trifuhoria

Incredibil cat de mult s-a putut scrie in ultima saptamana...sunt plecat din sebes in stuttgart pana la craciun, dar mi-ar fi placut sa il fugaresc iar pe ponta ca anul trecut in decembrie pe la iesirele de la sebes, impreuna cu ceilalti colegi de forum, cu mesajele afisate in geam. O sa incerc o poza maine pe marginea unei autostrazi de aici din zona, cu mesajul bine cunoscut.
Sa ne tineti la curent baieti (si fete)

Quest

Quote from: AndaN on November 13, 2014, 06:16:44 PM

Salut,

Nu cred ca mediul in care se publica pentru prima oara o informatie este cel mai important (fie el ZF, Hotnews, peundemerg.ro, construim-romania.ro etc), ci mai degraba ca acea informatie sa ajunga la cat mai multi oameni si eventual sa produca o schimbare, sa puna presiune pe cei care pot face aceasta schimbare. Iar presa tocmai asta ofera: o platforma cu ajutorul careia ajungi mai usor la decidenti. Asta cred ca poate fi mai degraba aportul meu, pentru ca eu, de la Bucuresti, singura, cu siguranta nu pot surprinde atatea lucruri si informatii cum faceti voi, care sunteti "pe teren", in toata tara.

Si, by the way, si la noi stirile despre infrastructura sunt publice :) (intr-adevar, sunt cateva care apar doar pe ZFCorporate si trebuie platite, dar majoritatea sunt la liber, pe site-ul ZF.ro).

Ei da, acum ai definit mai corect in ce consta relatia win-win :) de fapt (ceea ce era de fapt de asteptat) contributia ta nu consta in a ne oferi noua informatii, ci a mijloci ca informatia de calitate pe care acest forum o contine, sa apara intr-un ziar quality precum ZF.

De o buna bucata de vreme ati desfiintat la ZF sectiunea de forum atasat articolului ?! Eu sint convins ca ea ar fi continut comentarii f. avizate (cum e la Capital de ex.). Ptr ca cine citeste ZF sigur nu citeste Click, si invers, adica n-ar fi existat pericolul unor comentarii venite din partea unor degenerati.
Common sense will get you far !

Daniel_I

Quote from: ciprebbe on November 13, 2014, 05:10:26 PM
Ceata va juca un rol in aceasta ecuatie!
Nici pomeneala, vremea e buna, nici urma de ceata in zona aceea in zilele astea. Toate bune, doar sa vina oficialitatile cu foarfecile de la Bucuresti, speram nu dupa amiaza, inca nici ei nu stiu sigur ora, si am inteles ca fac o inspectie inainte. Inspectie unde sa decida ce? Daca o deschid sau o amana ?
On The Road

adiarc

au mai existat zvonuri , repet zvonuri, ca traficul va fii deschis doar sambata...sper totusi sa fie doar o afirmatie nefondata
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ciprebbe

Dincolo, la decolare era problema. Oricum vedem ce va fi azi.
Digi24 e deja in teren si are interventii de la Saliste.
La ora sosirii primelor echipe din presa inca se muncea pe tronson. Blocurile de beton de la Saliste sunt la locul lor.
Ma surprinde linistea de la Cunta.
In momentul in care exista informatii noi ( si corecte)legate de ora si locatie va rog sa le postati pe forum pentru a putea fi citite si de colegii din teren.
Incercam sa tinem legatura si pe FB .
Succes.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

rocklee

salut baieti [si fete ] ..bine ai venit anda printre noi...imi pare rau pentru ca mi sa stricat masina si nu pot sa fiu cu voi astazi la inaugurare ....dar stau acasa si astept vesti proaspete de la voi ...multumesc la toti cei care au adus noutati pe forum in mod ..ciprebbe@ iuli@ florin74 ....si tuturor care au participat intrun fel sau altul la frumusetia acestui forum .....
adiarc ....sper ai sa ai o zi dedicat ....multa bafta iti doresc simulte pze si noutati ... :)

mariansb

Vremea e excelenta in zona,soare, in jur de 10-11 grade.Sper sa fie deschis maine cand o sa revin la Sibiu de la Alba. Aparatul foto il am la mine :)
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

NGC

http://www.mt.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/624-ministrul-transporturilor-ioan-rus-va-fi-prezent-la-semnarea-contractelor-de-executie-pentru-autostrada-sebes-turda-lotul-1-si-2

Astăzi, 14.11.2014, Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va face o nouă vizită de verificare a stadiului lucrărilor la lotul 3 (Săliște-Cunța) al autostrăzii Orăștie-Sibiu.

Totodată, la ora 13.30, va fi prezent la Centrul de întreținere și coordonare de pe autostrada Orăștie-Sibiu, unde se vor semna contractele de execuție pentru autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 ( KM 0+000 – KM 17+000) și lotul 2 (KM 17+000 – KM 41+250).

Licitația pentru executarea lucrărilor la lotul 1 a fost câștigată de Asocierea Impresa Pizzarotti SpA&Pomponio Constructii SRL, iar pentru lotul 2, de către Asocierea Aktor și Euroconstruct Trading 98 SRL.

Durata contractului pentru ambele loturi este de 70 de luni, din care proiectarea și executia – 22 de luni, iar perioada de garanție, de 48 de luni.
Valoarea lucrărilor este de 541.739.137,21 pentru lotul 1, iar pentru lotul 2 – 549.332.393,62, ambele loturi sunt finanțate prin Fondul de coeziune (85%) și din Bugetul de stat (15%).

indru

TibiV

Fugiti la autostrada !

Evenimentul anuntat ieri de guvern aici:

Quote from: TibiV on November 13, 2014, 08:24:08 PM
Nu se deschide mai devreme de ora 13 sau 14, cel putin daca va fi de fata si Ponta pentru ca....

GUVERNUL ROMÂNIEI
13 noiembrie 2014

Programul Primului-ministru Victor Ponta
in data de 14 noiembrie 2014

Ora 10.00      Primul-ministru Victor Ponta va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu.

Asta vrea sa dezminta documentele pe care a pus mana Mediafaxul (colegi cu AndaN, lucreaza in aceeasi incapere mare...  :) ) si care spun ca vor sa elimnine cota unica si sa bage impozitul progresiv 15% - 25% - 35%. Banuiesc ca cei mai multi dintre colegii forumisti vor fi in "transa" de 35%....

S-a desfasurat cam asa: la 10 a inceput sa vorbeasca, la 10.15 a terminat si s-a intors sa plece. Cand jurnalistii au vrut sa puna intrebari a refuzat cu gratie si a plecat.

De la 10.15 cat credeti ca va dura pana ajunge la Sibiu ?  Are antemergator cu girofar, asa ca soseaua se va deschide in fata lui.....

Cel tarziu la 12.30 va fi acolo, cred eu.....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Asa cum vad situatia, locul in care se va taia panglica va fi stabilit in elicopterul cu care va veni tovarasul, in functie de cum suntem si noi pozitionati pe teren. Asa ca hai sa fim la ambele capete :)