Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 28 Guests are viewing this topic.

AndaN

Buna tuturor,

Scuze pentru cele doua greseli din articolul de ieri din ZF legat de deschiderea tronsonului Saliste-Cunta, au fost facute din graba (mereu suntem presati sa dam primii stirea), am corectat intre timp.

Va multumesc pentru interesul cu care imi cititi articolele despre infrastructura din ZF. Si eu va urmaresc cu acelasi interes de multa vreme, insa abia acum mi-am facut curaj sa intru in "gura lupului" :) Imi doresc sa colaboram astfel incat sa existe o situatie win-win: si voi sa aflati de la mine informatiile de care aveti nevoie, dar si eu sa pot transmite informatii cat mai corecte si exacte si celorlalti cititori, care poate nu sunt la fel de pasionati de infrastructura asa cum sunteti voi.

Mersi pentru ajutorul vostru de pana acum (filmari, fotografii, pareri etc) :)

Andreea N.

myid

hehe ... Welcome  :p

Don't worry - greseala nu a fost chiar atat de mare

Eurocopter

Bine ai venit Anda! Un singur sfat deocamdata, inainte sa publici un articol, citeste-l macar de doua ori ca sa verifici daca informatiile sunt corecte (nu ia mai mult de 1 minut). Sau eventual poti sa ni-l dai noua sa il verificam. :)

SILVIUFG

stangabriel

Felicitari,e un pas spre normalitate. Multumirile vor continua dupa articole cat mai bine facute.

Se pregateste ceva special pentru deschidere? Repet o intrebare a unui coleg:de ce nu se prezinta problemele grave,fara termeni tehnici in presa centrala,a lotului 3,banuiesc ceva,dar...

horatiu.cosma

Bine ai venit. Nu e nici o problema. Problema cea mai mare  e atunci cand nu recunosti si persisti in greseala. Ai trecut cu ocazia asta prin botezul focului :). Oricand ai nelamuriri, poti sa le postezi linistita aici, sigur iti va raspunde cineva :). Enjoy!

AFC

Bun venit Anda, apreciez disponibilitatea ta de a comunica cu noi. Probabil ai remarcat ca cei de pe aici sunt destul de " la zi " cu proiectele , stadiul lucrarilor si nu numai. Sunt convins ca ne putem ajuta reciproc si in acest fel noi sa avem informatii din zona ta iar tu sa ai informatii exacte si curate despre ceea ce doresti sa publici. Succes! :)
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

teocharis

s-a inaugurat astazi tronsonul-problema?

adiarc

bun venit Andreea...intradevar un gest de curaj si normalitate... :)... imi cer scuze daca am fost putin cam dur
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

dr4qul4

:welcome:

@adiarc, era o discutie intre barbati; acum ca avem din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos printre noi, vom avea grija la limbaj  O:-)

PS. nu stiu cum te vei mai revansa acum cand termina astia santierul in zona ta si nici nu poti sa-i spui sa se uite la posturile din trecut :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

davyl

Bine ai venit Andreea   :welcome: si din partea mea :)!
Acest forum este plin de informatii pretioase, atat pentru jurnalisti, cat si pentru cei care sunt mult mai specializati intr-ale infrastructurii si au si putere de decizie!!!

Daca s-ar aplica macar 50% din ce s-a vorbit pe-aici, cu siguranta nu am fi unde suntem azi, in ceea ce priveste starea infrastructurii din Romania!!!

P.S. adiarc iti multumesc a 100-a oara pentru implicare si efort! Minunate fotografiile tale!

tigrel58

Bun venit Andreea !
"Gura lupului" a insemnat 13 like-uri in prima ora.
Eu citesc zilnic ZF si ma bucur de 2 ori mai mult ca esti aici.
Sunt sigur ca vei primi de-acum multe sugestii - bineinteles pe PM. 

AndaN

Quote from: stangabriel on November 13, 2014, 12:38:38 PM
Felicitari,e un pas spre normalitate. Multumirile vor continua dupa articole cat mai bine facute.

Se pregateste ceva special pentru deschidere? Repet o intrebare a unui coleg:de ce nu se prezinta problemele grave,fara termeni tehnici in presa centrala,a lotului 3,banuiesc ceva,dar...

Deocamdata nu se stie nimic, nici macar ora deschiderii. De dimineata am sunat la primariile din Saliste si din Spring (Cunta), m-am gandit ca poate stiu ceva, dar de fapt primarii de acolo nici macar nu au primit inca invitatie pentru maine.

Intr-adevar, nu am prezentat problemele de pe tronson legate de debleul acela care se poate surpa. Nu a fost un lucru intentionat insa. De asta sunt aici, sa (mai) invat :)

danutzu_1069

Welcome!

... aici pe topic-ul pentru A1 dar si pe celelalte  :)

coco.serban

Poate cineva sa puna si o harta cu noul segment ce va fi inaugurat?