Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 54 Guests are viewing this topic.

iuli

Cred ca e vorba doar de bani neprimiti de la stat. Guvernul nu da bani pentru ca e multumit ca se circula pe autostrada, constructorul nu o termina ca nu primeste banii promisi.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Wadan

Am auzit un zvon cum ca baietii care au facut consultanta la A1 Timisoara - Arad le-au facut referat de neconformitate (sper ca asa se numeste) la toate pasajele de pe autostrada si atunci statul poate sa plateasca sau poate sa nu plateasca.

Nu stiu daca e adevarat, poate cineva stie mai multe si ne poate lamuri.

frunzamihai

Faptul ca dupa ce sunt deschise autostrazile nefinalizate (sau mai rau asa zisele autostrazi ce nu sunt autostrazi -  cu o banda pe sens)  nu se platesc bani si implicit nu se mai lucreaza la ele reprezinta motive mai mult decat suficiente  sa nu se mai inaugureze autostrazi care sunt de fapt neterminate. Si implicit nici noi sa nu mai fim multumiti ca : Lasa ca e bine si asa ! La fel au lasat si Bucuresti - Fundulea fara sa o finalizeze si fara sa o receptioneze dupa atatia ani de zile.

ciprebbe

http://www.youtube.com/v/J77F-KbCfRI
"Împreună cu constructorul am convenit ca pe 2 iunie să dăm drumul la circulaţie pe ambele sensuri, atât pe cel spre Ungaria, cât şi pe cel vecin, care acum deserveşte, pe două direcţii legătura Timişoara – Ungaria", a declarat Falcă, citat de presa locală

ce zice nenea hartia? liber din 2 iunie?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nenea_hartia

^ Da. Doar că nu s-a convenit ,,împreună cu constructorul", care ar fi dorit 30 iunie, ci pentru că pe 10 iunie domnul Falcă vrea să se realeagă.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Merci nenea_hartia! Foarte tare, ca de obicei! :cheers:

Intr-o alta ordine de idei:

QuoteSibiu-Orăştie, autostrada ilegală

Ministerul Transporturilor a eliberat autorizaţii ilegale  de construcţie pentru Autostrada Sibiu-Orăştie. Autorizaţiile au fost eliberate deşi terenurile necesare erau încă în circuit agricol. Ministerul Transporturilor: totul e legal

sursa: Romania Libera

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

tonică

hai sa fim sinceri... aia cu sibiu-orastie e cusuta cu ata alba...Si daca nu au fost scoase din circuit agricol mare branza ce s-a intamplat. Te pomeni ca mai crestea acolo ceva lucerna si astfel i s-a stopat cresterea ilegal, era inca in mediul ei natural...:) Nod in papura caci altfel nu poti explica cum de un ziarist dealtfel bun si cu articole argumentate sta sa caute chichite d'astea doar asa, de pus o litera-n ziar.

Cum banuiesc ca de filme de prin zona comandate de catre mt nu poate sa mai fie vorba cel putin in urmatoarele doua, trei luni sper ca cei dintre voi care aveti drum pe dn7 sa va faceti mila si de astialaltii dintre noi care asteptam ceva imagini si sa puneti la treaba aparatele foto ori macar telefoanele....Eu unul multumesc anticipat..:P

isotech_ro

QuoteSibiu-Orăştie, autostrada ilegală

Ministerul Transporturilor a eliberat autorizaţii ilegale  de construcţie pentru Autostrada Sibiu-Orăştie. Autorizaţiile au fost eliberate deşi terenurile necesare erau încă în circuit agricol. Ministerul Transporturilor: totul e legal

sursa: Romania Libera

o alta "petarda" aruncata prin presa !!! din punctul meu de vedere lucrurile stau cam asa:

"baietii destepti" sunt in plin proces de schimbare a esaloanelor II si III, iar noii veniti au sarcina principala stoparea sau intirzierea proiectelor de infrastructutra in derulare. realitatea este ca nu au bani pentru promisiunile facute, iar atunci stopam sau intirziem, sub orice motiv lucrarile pentru a nu fi decontate, iar banii merg la ......................... vesnica pomenire  O:-)

LE nu am timp acum sa caut HG si listele de exproprieri pentru toate tronsoanele de lucrari Orastie Deva si Orastie Sibiu

iuli

Deci inca 10 zile de suspans...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

tonică

stire mare, multam nenea_hartia de veste!
Un balon de optimism intr-un ocean de stiri care mai de care mai dezcurajatoare.

" Respinge ca nefondată contestaţia formulată de S.C. E.M.
PRIME CONSTRUCT S.R.L., în contradictoriu cu COMPANIA
NAŢIONALĂ DE AUTOSTRĂZI ŞI DRUMURI NAŢIONALE DIN
ROMÂNIA S.A
."

Ce este dom'le chestia asta? Si la lotul 4, acum cateva zile tot despre o contestatie se vorbea. Contestatii la ce? Si cand au fost facute aceste contestatii? Cum de nu s-a auzit nimic despre ele? Eu stiam ca nu erau bani pentru aceste loturi nu ca ar fi existat contestatii....