Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 90 Guests are viewing this topic.

adiarc

se pare ca aici va fii construit celalalt spatiu de servicii de la Cut ( Straco ), pe sensul Sebes-Sibiu , la cateva sute de m de celalalt , pe sensul opus
am vrut sa intru si pe lotul Impregilo , dar ploua torential
oricum , am observat masina de asfaltat , aproape de tunelul peste CF , de la Cunta.In zilele urmatoare voi poza de la fata locului.

in plan departat , avem pasajul aferent DJ spre Cut

aici , e in stadiu incipient iesirea din spatiul de servicii

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

rocklee

am fost ieri pana la timisoara si am intrat pe lotul 2 tim lugoj....nimic spectaculos am fost nu se lucra am fost dupa ora 18 30 ...iar in banat ieri a si plouat foarte mult am intrat la cramele recas...

Archi

Am fost si eu astazi intr-o plimbare cu bicicleta ca tot asa e moda, insa doar pe Sanovita Topolovat. Mai trebuie sa fac antrenament inainte sa performez tot lotul, la deal era cam greu!  :D

Rocklee: Mai ai poze? Daca ai astept sa le pui tu dupa le pun si eu.

rocklee

rocklee

rocklee

rocklee

ai inca o imagine de la dumbrava ..sallini sa apucat timid de lucru

rocklee

atit pentru azi ..archi acum e rindul tau  :D

danutzu_1069

Archi

Eu incep cu Sanovita. Spre deosebire de ieri, TS lucra intr-un ritm acceptabil (se putea si mai tare), iar in timpul pedalarii am prins momentul cand s-a terminat programul si camioanele veneau intr-o veselie. Asta mi-a aratat ca se lucreaza in mai multe puncte de pe lot, dar cel mai avansat este fara dar si poate Sanovita.

Archi

Oare cu pietrele astea ce o fi? -- In departare pasajul de la Sanovita

Din pozele de pe Pasaj pare ca debleul nu este finalizat dar de aici este aproape gata

Oare cat va sta in picioare stalpul asta?

Dincolo de deal

Am ramas placut surprins ca la cele doua podete de pe traseu se lucra peste program

Archi

Dupa cum spunea cineva, s-a inceput terasamentul supratraversarilor.
Interesanta abordare: intai terasamentul si apoi structurile similara cu cea de pe M43.

Stalpul asta trebuie sa fie relocat:

Aici ii aveti pe cei care muncesc peste program. Din pacate nu am fost inspirat sa opresc in vale sa fac poze. Nu de alta dar imi era frica ca nu o sa mai urc dealul

Si aici celalalt podet:

Deasemenea se vede frumos cum prinde contur terasamentul

Precizez ca primul podet se afla in stadiu de betonare si al doilea (cel cu macaraua rosie) in stadiu de mantaj armaturi.

Si o intrebare pentru cunoscatori: In ultima poza, ce rol are acel tub iesit din pamant?

Archi

Aici din pacate nu s-a lucrat deloc. Daca nu o sa se inceapa rapid lucrul s-ar putea sa fie necesar sa se rada iarasi stratul vegetal.

Alta supratraversare (cred ca este chiar cea aferenta nodului Topolovat)

Sper ca nu i-au incurcat foarte mult ploile din ultima vreme.

Archi

La intoarcere "harnicii" se pregateau de plecare.

Si iarasi niste poze cu pasajul de la Sanovita. In departare dreapta Organizarea de santier de la Belint.

Aici se vede mai bine debleul: