Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 56 Guests are viewing this topic.

alecu26

Quote from: stangabriel on June 05, 2014, 08:37:24 PM
In urma controalelor si rapoartelor imi aduc aminte ca au gresit multe elemente,imi pare bine ca repara. Va fi incredibil sa faci aprox o ora de la Sibiu la Deva in Siguranta.

Asteptam UMB-ul sa fie la inaltime si sa termine lotul lor anul viitor. Ar fi tare sa pune indicator de centura a cimitirului  O:-)

pe mine ma enerveaza nemernicia lui Impregilo care efectiv au vrut sa fure si chiar cu pretul multor luni de intarziere, chiar ani...au incercat sa vina cu tot felul de solutii si de santaje...doar, doar le aproba cineva ca sa-si faca ei buzunarul umflat din munca necinstita. Ieseau muuuuult mai ieftin daca faceau aceste lucrari de la inceput, si terminau acum un an autostrada....decat sa frece menta si sa primeasca doar 3 milioane in plus.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Mini-update M43 (Ungaria) de la colega simotm. Pozele sunt de acum cateva zile (nu, nu sunt din 2008).

Multumim, Simona! :girlpower:

rocklee

adiarc  :)...aceasta ce este ...depozit de parapeti.... ???

multumesc adiarc  :cheers: multumesc simona  :cheers: multumesc archi :cheers:

buna si poanta cu 2008 :p :lol:

stelian222

Quote from: dorum on March 17, 2014, 08:38:40 PM
apropo de UMB...mi se pare putin cam cinic sa faci din grajdurile alea de la ILIA dormitoare pt muncitori, insa sunt convins ca o mare parte din ei n-au acasa confortul din viitoarele dormitoare care se vor prefigura acolo...pe de alta parte poate isi fac si bucatarie si vin niste moldovence sanatoase sa le gateasca ca la mama acasa...ca nu cred ca vor apela la catering cand bugetul e atat de limitat... eu unul astept cu cel mai mare interes vesti de pe acest lot... :)

Legat de stirea asta, as vrea sa va intreb (care ati vazut/auzit/lucrat) cum sunt conditiile pt. muncitori la un santier mare de acest gen? Adica poate muncitorul sa faca o baie din cand in cand, sa primeasca o masa de la cantina etc sau sunt conditii de Canal din anii '70-'80 cand oamenii dormeau in baraci alaturi de pureci, soareci, tantari, plosnite si mancau conserve si se spalau din an in Pasti?

Imi cer scuze pt. off-topic

iuli

Pot să îți spun că la UMB pe lot 1 Timișoara - Lugoj muncitorii erau cazați în Timișoara în garsoniere închiriate. Mâncarea de două ori pe zi era adusă pw șantier de către firmă.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Telvanni

Nu-mi plac deloc aceste infiltratii. Cu timpul vor aparea degradari in acea zona.

tonică

deci la stratul acela de pamant se refereau cand spuneau ca e 'cover' tunelul.. :lol:
cele din imagine pot fi inflitratii dar pot fi deasemenea si scurgeri pe deasupra peretelui din cauza ploilor daca cumva "tencuiala" aceea este facuta prea in exterior neavand deasupra margine protectoare ( tabla, etc )...

dr4qul4

3 metrii de pamant sunt de ajuns pentru a creste arbusti deasupra.
totusi te apuca rasul cand vezi cum se incearca evitarea/reducerea la minim a tunelelor si in acelasi timp se propune (sa se ia in considerare) un tunel de 8 km pe Pitesti-Sibiu.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

simotm

Legat de autostrada din Hu(ultimul lot care ajunge pana in granita),stie cineva daca ei o sa mai faca vreo iesire pana in granita (fata de cea existenta acum) sau vom taia panglica ca niste buni vecini in acelasi timp?Eu sper ca n-au mizat pe faptul ca suntem buni gospodari....cel putin sa folosim bucata lor dc a noastra nu va fi gata in sept/oct

ovicor

@ simotm, parca bogdimol spunea ca , asemeni ro, si in hu este un drum de legatura in apropierea granitei, cu DN.

adirt69_70

salutare am plecat din echipa de asfalt am trecut la drum tehnologic la miercurea bai slab cu lucru din cauza ploilor

iuli

Quote from: ovicor on June 06, 2014, 07:20:24 PM
@ simotm, parca bogdimol spunea ca , asemeni ro, si in hu este un drum de legatura in apropierea granitei, cu DN.

Exact. Va exista un nod la Nagylak și de acolo se va trece până la vama de la Nădlac.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

grig73

De pe sky...

Originally Posted by Qtya View Post
Scheduled completion of M43: 30 Sept 2014.

Since the connecting Romanian A1 is behind schedule the Hungarian government is planning to build a 2 km bypass road east of Nagylak which would drive the traffic directly to the old border crossing.

Source: http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek...43-as/2369369/

Pellady

CNADNR dă speranţe hunedorenilor: Deva şi Hunedoara pot fi racordate la Autostrada A1 printr-un nou nod rutier

,,Având în vedere verificările din teren, precum şi sesizările unor autorităţi locale şi centrale referitoare la faptul că nu au fost amenajate noduri rutiere suficiente pe sectoarele de autostradă deschise circulaţiei care să facă legătura cu municipii reşedinţă de judeţ sau cu obiective turistice CNADNR a decis să facă o analiză a tuturor proiectelor aferente Coridorului IV pentu a ne informa unde este necesar să se prevadă în plus noduri rutiere cu eventuale drumuri de legătură, pentru a se realiza astfel un acces mai facil către infrastructua de mare capacitate şi viteză"

Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat întocmirea unui studiu de fezabilitate privind construirea unui nod rutier de racordare la autostradă, în Sântuhalm, la confluenţa râurilor Mureş şi Cerna, care va fi continuat cu un pod peste râul Mureş şi un drum de categoria II până la DN 7, cu racordare şi la DJ 687 Deva – Hunedoara.

Oare sa fie adevarat sau continua campania electorala?

delacroix

Nod Soimus- Deva Centru 6,25 km                                        Nod Santuhalm (suna ca dracu)- Deva Centru 7,1 km
Nod Simeria- DN7 DN68B(Hunedoara) 9,35 km                     Nod Harau(suna mai bine?) - DN7 DN68B(Hunedoara) 6,4 km +7,8 km A1
Daca prostia ar durea....