Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 62 Guests are viewing this topic.

marius_ar

@sebba
Nu prea se vede bine, e prea departe semnul... Clic pe poza pentru dimensiunea originala.

mariansb

Ieri , la nodul Sibiu-Vest

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

AlexIP

Un mic inside info neconfirmat de la un sub-sub-sub-(...)-sub-subcontractor, pe Lugoj - Deva lot 2 au rămas în plan cele 2 tunele clasice (deci nu cut&cover), pe lângă ecoducte, așa cum e și draftul de la ANPM (.doc, cere salvare direct): http://www.anpm.ro/docfiles/view/117871

Mâine seară trec pe DN68A, sper să văd ceva relevant de pe drum, măcar la lot 3.

P.S. Delacroix, ai o bere de la mine când treci prin Deva. :P

filippasteur

Quote from: mariansb on April 14, 2014, 09:42:46 PM
Locul unde se termina A1 la Sibiu-Selimbar si de unde va continua spre Pitesti si Brasov

Destul de aproape de locul unde se termina viaductul A1 spre Pitesti au aparut numeroase vilisoare, si asta dupa ce s-a dat in folosinta centura SB. Sunt oare pe traseul pe unde ar urma sa continue A1 spre Valea Oltului?
(In acest caz ar fi foarte interesant de stiut cum si cand s-au dat aprobarile de constructie.)

ciprebbe

Pe aici este suficent loc sa poata trece mai departe.
In Ro sunt multe cazuri cand nu au nici o aprobare constructiile si ele exista.
Daca au aprobari si sunt pe culoar vor fi demolate , exista lege in acest sens.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alin_simeriaveche

Quote from: iuliu05 on April 14, 2014, 09:12:29 PM
@delacroix
Super randari

O singura observatie din ce am studiat eu proiectul tehnic limita dintre loturi este urmatoarea:

Deci doar unul la Teloxim si doua la Imbecilio :bash:
Sa sti iuliu ca mai provocat sa studiez bine harta celor 3 loturi. Delacroix sa sti ca nu a gresit deloc. Am atasat si eu o harta semnata de mine cu rosu. Dupa cum vezi si in harta lui delacroix linia ta rosie este inainte de localitatea Holdea. Pe harta granita dintre lot 2 si 3 este dupa Holdea, mai exact dupa Costeiu de Sus. Unde este acel cerc rosu cu acel punct, este marcat acel debleu cu subtraversarea A1 (pt imaginea de sus)
In concluzie, Teloxim are de facut 3 deblee si daca merge in ritmul acesta risca sa fie ca oaia neagra dintre cele 3 loturi

iuliu05

Lot 2: km 27+472-km 56+220 | Constructor: Salini-Secol
Lot 3: km 56+220-km 77+361 | Constructor: Comsa-Teloxim-Aldesa-Arcadis

Linia de pe harta ta e la km 51. Limita dintre loturi e  km 56+220, exact pe acel drum comunal(144 https://www.google.ro/maps/dir/45.8834123,22.3971299//@45.8831288,22.3989135,328m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0) unde am tras eu linia

alin_simeriaveche

^^^ Da...cidat. Iuli, nu  o lua in mod personal. Eu doar am vazut neconcordanta intre plan si ce ai marcat tu. Poate ca planu pe care l-am vazut eu e mai vechi si intre timp s-au facut modificari. Oricum eu prefer sa aibe Salini debleele, am mai multa incredere in ei decat Teloxim

marius_ar

Aceeasi filmare, Autostrada A1 de la Pecica la Nadlac, dar cu stabilizare a imaginii:
https://www.youtube.com/v/Rs4nCB57PBU

B.Robert

Quote from: alin_simeriaveche on April 11, 2014, 11:24:52 PM

In zona aceasta erau astazi cateva utilaje (excavatoare, 2 basculante), iar zona era decopertata.

alin_simeriaveche

niste muncitori imi spuneau ca acolo fac organizarea de santier. decopertarea era doar in acea zona sau de-a lungul traseului? daca este pe traseu inseamna ca s-au apucat de treaba.
PS: aici era decopertat?

B.Robert

dr4qul4

Sa nu fim carcotasi. Lotul lui Teloxim are nevoie de o proiectare mai elaborata decat cel al UMB.
Sa nu uitam ca nici UMB nu a inceput sa faca nimic la structuri.
Teloxim are 3?! Deblee uriase, ecoduct (1 sau 2?) iar Salini au 1 pod peste Mures.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

delacroix

Podul peste Mures, viaductul aferent y compris, este la Companiile lui Ionut (Lot 3). Indiferent cat de grele sunt cele doua loturi, proiectarea trebuia terminata dar probabil deja s-au depus "claimuri".

alecu26

UMB s-a apucat de poduri....deja demult. Se vede foarte clar foreza de piloti (pentru fundatiile indirecte) in multe poze.

Delacroix....nu stii cumva din intamplare cu cine colaboreaza de obicei UMB pe partea de proiectare? Nu am reusit sa aflu niciodata.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).