Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

iuli

Quote from: bogdymol on May 03, 2012, 12:02:21 AM
Quote from: nenea_hartia on May 02, 2012, 11:48:09 PM

Ce fain arata ochii de pisica :)

Mie mai mult imi place senzatia cand conduci si ajungi la nodul de la Zadareni si si vezi cum vine banda de accelerare, de parca ar veni dintr-un tunel cu acele panouri.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Cristi232

@Ionut
:D
De ce nu avem si la Buc. o asa centura?!
Ce au aradenii in plus, de la ei s-a putut face?
:lol:

Quote from: vchira on May 02, 2012, 11:18:24 PM
inca un articol cu video care prezinta situatia cat de cat de obiectiv.  pacat ca B1 este asociata cu Basescu sau fosta putere pentru ca eu zic ca sunt singura televiziune de stiri cat de cat independenta... a bit  :offtopic: sorry...
e permis off-ul? ok!
eu spun ca l-am vazut pe ponta mai mult decat basescu, la b1tv, in 2012.
si mie imi plac stirile lor, sunt obiective, iar Banciu e mortal!

Quote from: bogdymol on May 03, 2012, 08:26:25 AM
Quote from: Ionut on May 03, 2012, 06:18:19 AM
Later edit: @bogdymol: poate mai ajungi si acum ca au finalizat complet podul si faci niste poze, stiu ca ai prins in trecut niste unghiuri geniale. Poate faci o vizita si iei niste cadre frumoase cu podul complet finalizat pana dau drumul la trafic. Multumesc anticipat! :D

Stiu ca in trecut am prins unele cadre faine in zona podului, dar acum e un pic mai greu cu accesul pe santier fara sa fuga paznicii dupa mine :D

Am zis ca astept pana cand va fi finalizata si dupa aia mai trag o tura pe centura cu aparat foto + camera video.

Merita sa nu astepti...:)

davyl

Absolut superb! Fotografii vazute si revazute de trei ori! Multumim nenea_hartia!

tonică

s-au montat fonoabsorbante si pe pod, pe directia de mers inspre aeroport?

nenea_hartia, dupa cum se vedea si din filmulet pasajul pe sub DJ709G pare o lucrare diferita si pretentioasa. Ceva de genul acesta s-a facut parca si la nod giarmata. Sau ar fi trebuit facut...:) Ai fotografii si de la nodul cu simeria?

alecu26

la simeria chiar ma gandesc cum va fi facut nodul. Acolo ceva lipseste....nu inteleg pe ce parte va fi facut nodul fata de DN 7 si intersectia spre Hateg/Petrosani.

Este un pod in lucru peste CF, dar nu ar trebui sa fie un pod si peste DN?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Nod Simeria - observati cu atentie ce este cu verde:

nenea_hartia

Quote from: tonică on May 03, 2012, 11:10:35 AM
s-au montat fonoabsorbante si pe pod, pe directia de mers inspre aeroport?
Nu încă.

Quote from: tonică on May 03, 2012, 11:10:35 AMAi fotografii si de la nodul cu simeria?
Nu, n-am.

Quote from: Ionut on May 03, 2012, 12:17:30 PM
Nod Simeria - observati cu atentie ce este cu verde:
Bleah, giratoriu...

vchira

Quote from: nenea_hartia on May 03, 2012, 12:32:25 PM
Bleah, giratoriu...

in mod normal iti dau dreptate dar acolo cred ca un giratoriu ar fi o soultie buna(daca este vorba cu interesectia catre hateg sau hunedoara) chiar si fara aitostrada. si acum acolo este destul de periculos dupa cate imi aduc eu aminte...si acolo stau si caralii foarte des la pescuit ca este linie continua chiar dupa asa un pic deal si nu o vezi de departe asa ca te pot pescui acolo calumea. pe mine mor prins o data ca am depasit si la reincadrare era linie continua desi cand incepusem depasirea era intrerupta.

iuli

Nu ma deranjeaza ca stau, chiar daca eu nu am vazut niciodata la "pescuit", dar aproape de fiecare data cand am trecut pe acolo am cascat ochii ca erau destui care taiau curba aia, depaseau aiurea in intersectie, o luau spre stanga de pe prima data fara sa semnalizeze. Cred ca numarul soferilor inconstienti din acea zona este mult prea ridicat.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mariansb

Nenea_hartia,am o curiozitate:toate pozele pe care ni le oferi sunt facute de tine sau unele le primesti de la   oamenii de pe santiere?Mersi anticipat! :)
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

bogdymol

Quote from: mariansb on May 03, 2012, 05:18:28 PM
Nenea_hartia,am o curiozitate:toate pozele pe care ni le oferi sunt facute de tine sau unele le primesti de la   oamenii de pe santiere?Mersi anticipat! :)

Eu zic sa ne bucuram ca primim poze :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Arheologie pe Balint-Dumbrava (autostrada Lugoj-Deva lot 1):

http://www.youtube.com/v/SsqtK2RuYhU

Tavi

As ghici ca este o combinatie extrem de fericita  :)

nenea_hartia

Quote from: Tavi on May 03, 2012, 05:50:17 PM
As ghici ca este o combinatie extrem de fericita  :)
99,99% pozele mele, 0,01% de la colegi.

@ionut, desfă şampania, e pagina 100.

ciprebbe

da mult mai umblii nenea :P:P   ( ai filmarea cu viaductul de pe A3 de la Gilau ..ca tot il asteptai)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe