Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 65 Guests are viewing this topic.

alecu26

daca era asa coada la Sebes trebuia mers prin Vintu - Sebesel si intrat prin centrul de intretinere.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

GabiHd

@alecu26
Adica pe aici? http://goo.gl/maps/xgP4S  :)

Cozak

A aparut si masterplanul!
Primele imagini cu masterplanul pentru transporturi - ce autostrazi vrea sa faca Guvernul Ponta pana in 2022

http://economie.hotnews.ro/stiri-eurofonduri-16995937-fotogalerie-primele-imagini-masterplanul-pentru-transporturi-autostrazi-vrea-faca-guvernul-ponta-pana-2022.htm

Nu e chiar on topic.

Redox

Asta ar fi cea mai buna varianta pentru a ocolii Lancramul pe perioada lucrarilor. Se merge pe A1 pana la nodul Vintisoara si apoi pe DN7 sau direct DN7 pana la Vintu de jos, se intra "pe sub pod" (cum spun localnicii) si se merge prin Vintu de jos si in continuare pe DJ 107C pana se reintra pe DN1. Se ocoleste putin dar drumul este super liber. Atentie, vehiculele cu masa mai mare de 7.5t nu au voie prin Vintu de jos !

link

daniel28

^
Imi pare rau sa constat ca acest masterplan consta doar in niste linii pe o harta, care ar fi putut fi trasate si de un copil. Eu cred ca UE cere ceva mult mai elaborat si argumentat.

ciprebbe

CE porcarie din 2020 pana in 2022 conform hartilor dispar portiuni intregi de autostrada :)))))))))))))
Sova le-a desenat?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

am remarcat si io asta...
naspa...pe masterplanu asta CE ne ia bani nu ne da...

Ionut

Oare de cate ori sa va zic de threadul dedicat masterplanului? De 1000, probabil. :)
Este aici.

Inapoi la A1.

Archi

Astazi la Sanovita TS rupe dealul din fata la propriu:

Atat am! :cheers:

davyl

Seriosi! Lucreaza asa cum ne-au obisnuit! Multumim mult pentru efortul tau!

Ionut

Poate poate au mila de noi si fac Sanovita-Topolovat (& nod) cat mai curand... e pacat de cei 10 km care stau si asteapta.

dr4qul4

din ce se vede pare ca lucreaza puternic cel putin pana la topolovat. dar nu cred ca s-au apucat inca de pasajul peste DJ, si fara ala e cam greu sa deschida partial (ar tb un giratoriu care insa i-ar incurca enorm mai apoi la constructia pasajului).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

penad2007

Archi , chiar multumim pentru efortul tau de a ne tine la current. :-[

montaniardul

Daca raman tronsoane din autostrada (de pe segmentul Sibiu - Nadlac) netermniate pana la data de 31 decembrie 2015, oare ce se va intampla? Credeti ca statul roman va acoperi cheltuielile?

dr4qul4

nu se intampla nimic... UE va prelungi termenul. nu mai ascultati prostiile de la televizor.  Orice se negociaza cu UE. nu e prima data. chiar daca oficial nu va fi o prelungire a termenului, vor accepta sa deconteze lucrarile pe bucati: 5 km gata, 1 viaduct gata, 1 nod gata etc, 1 proiectare gata etc.

de ce credeti ca au bagat toate SF-urile acelea anul asta? pentru ca ramaneau fonduri necheltuite. din acelasi motiv au lungit autostrada pana la TG Mures. nu m-as mira ca UE sa le fi "sugerat" acest lucru.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist