Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 51 Guests are viewing this topic.

doryan93

Alte poze de Daniel Guță si doua filmari, lot 4 Deva-Ilia:

mihaionescu

Cred ca UMB o sa aiba un mare avantaj cu acea cariera din apropiere.

delacroix

N-are nici un avantaj. E cariera de bazalt.

dorum

Quote from: teocharis on April 05, 2014, 08:21:15 AM
Quote from: vancouver on April 05, 2014, 02:08:12 AM

4. Traseul se suprapune in mare masura pe traseul CF abandonata Valcele - Rm. Valcea. Deci este fezabil.

ar putea fi "reconditionate" suprastructurile acestei CF abandonate ptr un sens 1/2 autostrada?

tu daca ai avea o casa de 100 ani si ai darama-o, ti-ai construi vila pe fundatia existenta?...nu cred....

mariansb

Am si eu ceva poze de pe lotul UMB, facute ieri pe la ora 17
Primele de dupa Branisca, in zona intersectiei cu DC147C

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Urmatoarele sunt din zona in care autostrada e in paralel cu DJ706A, inainte de satul Bretea Muresana

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

de pe DJ706, inainte de Ilia

[/URL]

[/img]

mariansb

la nodul Ortisoara, mai e de lucru la C.I.C.

[/URL]

[/img]

mariansb

Se pare ca cei de la Tirena Scavi au inceput lucrul si in zona nodului Izvin

[/URL]

[/img]

mariansb

trafic intens ieri intre Orastie si Deva

[/URL]

[/img]

montaniardul

dr4qul4

Acea cale ferata nu a fost finalizata deoarece dealurile s-au prabusit peste ea, oricate consolidari s-au facut.
Si nu s-a zgarcit nimeni la tunele.

In plus, pe un traseu mai sudic vor intalni multe sate si nu cred ca pot face cum a tacut ceausescu: viaducte peste sate cu pilonii in curtile oamenilor.

Iar actualul DN actioneaza ca o centura a rm valcea. Dinspre sibiu spre craiova nu intrii in oras. Pana acum cativa ani ala era un sat separat, si chiar daca au pus semnul de valcea acum, orasul se afla doar pe dreapta oltului.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dorum

mariansb...pai tu ai calatorit, nu gluma....multumim pt poze...
:cheers:

dorum

Quote from: mariansb on April 05, 2014, 03:57:41 PM

Bai...oi fi io deplasat...da' atat de mult admir imaginile de genul asta...utilajele parcate si aliniate frumos la sfarsitul programului de lucru...imaginea asta imi aduce aminte de filmarea memorabila a lui Eurocopter cand a surprins pe A6 coada aia interminabila de vreo 80 de camioane ale TS & S/T parcate unul dupa altul...

PS: momentan, UMB are cea mai mare desfasurare de forte la concurenta directa cu Astaldi/ MAX Bogl...urmeaza TS....apoi Salini (pe 2 lugoj-Deva)...and the last, Teloxim...interesant de urmarit...:)