Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 54 Guests are viewing this topic.

iuli

Asa ceva nu am mai vazut in viata mea!!!  :o

Acum cateva zile era show pe lotul 2 Timisoara - Lugoj, acum UMB baga de nebuni. Abia astept sa intre si ceilalti tare in pita... Doamne ajuta!  :-[
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

rocklee

multe multumiri sursa secreta :cheers:....excelente poze umb un mare plus de la mine :banana2:

GabiHd

VIDEO Autostrada Deva – Ilia a intrat în şantier. Zeci de utilaje lucrează pe primii kilometri ai viitorului tronson al A1

Citeste mai mult: adev.ro/n3f35l

stangabriel

dr4qul4

Loturile 2 si 3, desi nu urca la altitudini mari iar terenul este relativ stabil, nu sunt chiar asa usor de facut. Or fi ei munti josi, dar tot au diferente de nivel, vai si parauri.
Una este pe teren drept unde poti incepe sa decopertezi si alta este pe acel teren unde proiectarea este mult mai grea.
Dar chiar si asa ar fi trebuit sa faca organizarea de santier pana acum.
Vor fi foarte multe podete iar pietrele sunt mai greu de nivelat. Drumul tehnologic le va lua mult mai mult decat celor de la TS sau UMB, asa ca au un dezavantaj.
Sunt curios ce va face UMB-ul la poduri, sper sa nu le lase la urma.
TS va termina mult mai repede decat anticipam noi. Abia astept urmatoarele poze de la dorum.
:jawdrop:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dorum

hai sa vin si eu cu cateva poze de azi de la Sanovita (nu la fel de spectaculoase ca ale sursei :) )...ora 19, programul de lucru se terminase...

ma bucur enorm de vestile de pe Lugoj - Deva...doamne ajuta, am vazut-o si p-asta!!!
:cheers:
multe beri sursei!!!

stefan_viziru

Un gand bun tuturor!
Sunt nou  venit pe acest forum, insa sunt extrem de interesat de autostrazi.

Sper sa apuc sa vad terminata A1 in maxim 10 ani, deja ma voi apropia de batranete binisor la acea data.  >:(

Deocamdata, eu la A1 sunt Bucuros ca s-au inceput in sfarsit cele 3 celebre tronsoane Lugoj- Deva 2,3,4.
Dupa atatea amanari, contestari, relicitari, procese, in sfarsit lucrurile sunt clare, ca si pozele de pe forum.
Sper sa nu mai apara probleme aditionale (falimente - ca la Alpine, fraude - Tehnostrade, alunecari de teren - Impregilo,
felonie guvernamentala - Sibiu - Pitesti)
Poate ca ghinioanele s-au terminat si A1 va fi gata intre Sibiu si Nadlac in maxim 2 ani.

Pe de alta parte vad ca nimeni nu vorbeste (nici la guvern, nici pe forumul asta) despre Lugoj Calafat. Ar intra sigur la finantare
cu fonduri UE si ar fi de-a dreptul formidabila o a treia autostrada prin munti. :p
A12 sau A6 pentru Romania pana in 2025!

Ionut

^ Foarte bine lucreaza si Tirrena. Excelent, merci Doru pentru fotografii!

La final de luna cu siguranta are rost sa facem un zbor. Donati banuti (oricat de multi sau putini) pentru a face bugetul de zboruri. Luati legatura cu Eurocopter pentru detalii. Multumim comunitatii pentru sprijin, fara voi nu ar fi posibil!

radutm

QuoteCe se intampla cu lucrarile la cele 3 loturi lipsa din autostrada Lugoj – Deva! FOTO NOI de pe santiere
Constructorii tureaza motoarele pe tronsoanele lipsa din autostrada A1 ce leaga Timisoara de Deva.
....
Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro/ce-se-intampla-cu-lucrarile-la-cele-3-loturi-lipsa-din-autostrada-lugoj-deva-foto-noi-de-pe-santiere/03/04/2014/
cont inchis

rocklee

ziaristi  :)...se inspira si din comentarile noastre :D
:D

Tavi

sau poate chiar ei or fi sursa Rocklee  ;)

davyl

N-am cuvinte sa imi exprim bucuria la tot ce am vazut pana acum... Lipsesti cateva ore de pe forum si ai cateva tone de update-uri, unele mai frumoase ca altele. Mii de multumiri celor care au postat! Efectiv, premiera nationala!

Un adevarat "brat de forta" in ultimele zile pe santierele UMB si chiar si TS la Sanovita. Bravo, bravo, bravo!

shamanu

Quote from: Tavi on April 03, 2014, 10:30:54 AM
sau poate chiar ei or fi sursa Rocklee  ;)

shhhh... keep your mouth