Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 34 Guests are viewing this topic.

vchira

Quote from: nenea_hartia on April 30, 2012, 10:02:51 PM
Quote from: Ionut on April 30, 2012, 06:12:45 AM
De cand aveti voi atata incredere in Antena3? Stirea e confirmata si de altii? Articolul nu citeaza pe nimeni... e pe surse. Eu zic sa-l intrebam pe nenea_hartia, el ne poate lamuri. :)
Da, am semnalat şi eu mai demult.

@bogdymol: mulţumesc pentru poze. O să pun şi eu una, de la Simeria 8):

mersi nenea_hartia! poza ii de pe tronsonul strabag sau straco? nu mai ai  :| ?

udar

multumim nenea_hartia, dar doar una  :)

valexandru

@vchira
Creca e de pe tronsonul celor de la Straco , deoarece e pe tronsonul Orastie-Simeria si are asfalt pe el.
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

valexandru

@udar
Creca mai are nenea_hartia poze, iar acuma doar ne tine in suspans :lol:

nenea_hartia

^ Da, Straco. Nu e vorba de suspans, dar am mai multe şi e acum târziu. Mâine. :)
Încă una, de data asta de la Aciliu (Lotul 3 - Impregilo):

udar

valexandru

iuli

Multumiri de poze baieti!
Eu as mai avea ceva de comentat la indicatorul ala: sunt atatea locatii si fonturile atat de mari incat din simbolul sensului giratoriu nu a ramas decat ceva care seamana cu un desen din neolitic care ar reprezenta un zeu solar sau o floare desenata de un copil de 3 ani.
Pai nu puteau sa faca cercul ala mai mare si sa scrie mai putine informatii pe el sau sa le aseze altfel?  :(

Quote from: bogdymol on April 30, 2012, 08:16:05 PM

Prima poza e de pe Calea Bodrogului, venind dinspre Arad, inainte de Centura:

^^ As baga de vina 2 lucruri la indicatorul asta: ca e asezat fix dupa niste copaci si nu-i vizibil (a trebuit sa franez destul de violent cand l-am observat ca sa nu trec de el) si ca pe langa Zona Industriala Nord (care-i in vest, dar asta e alta treaba) ar trebui trecuta si Pădurea Ceala, loc vizitat de foarte multi arădeni (si nu numai).

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

La noi fonturile pe indicatoare sunt asa mai pentru miopi. :D Si eu as vrea sa fie un pic mai mici, s-ar incadra mai bine.
Multumim de poze nenea_hartia, abia asteptam sa le vedem pe toate cand ai timp! :cheers: Viaductul de la Aciliu creste precum Fat Frumos.

Ionut

Incredibil cum lucreaza cei de la UMB. :owned:

http://www.youtube.com/v/itYL-eoxu5M

I-au trimis acasa cu avionul!?! OMG!

valexandru

bogdymol

Am auzit cumva luna Iulie? :shocking: Pai asta inseamna ca prinde si davyl bucatica asta de autostrada :thumbsup:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

mns

Cred ca o sa fie foarte tare sa vii pe Arad - Timisoara, sa dai de nodul de la Giarmata unde treci peste asfalt denivelat de la pasajul drumului spre Lipova, peste o portiune unde nu e stratul final de asfalt si 2 semi sensuri giratorii si apoi sa continui pe autostrada pana la Izvin.  :lol:

radutm

Deva - Orastie vazuta din satelit, ieri, 30 aprilie:
cont inchis

bogdymol

Nu m-am abtinut si astazi am mai trecut o data pe la nodul de la Aeroport. Pozele sunt facute tot cu telefonul.

M-a chinuit talentul si cu cateva panoramice (click pe ele pentru a le vedea mari)...

Viitorul sens giratoriu:

2 poze de pe breteaua de legatura dintre Centura si sensul giratoriu:

Se lucra!
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele