Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 48 Guests are viewing this topic.

tonică

intram in hibernare..
atentie mare in primavara la inundatii si apoi imediat ceva canicula de nesuportat...de lucru abia in toamna.. :p

madsnowman

Am facut ieri Brasov - Timisoara si se circula super bine pe bucatile de autostrada. Intre Saliste si Cunta, in dreptul viaductului de la Aciliu, era un accident destul de serios; pe sensul spre Sibiu era o masina in sant cu rotile in sus. Pe A1/A6 intre Traian Vuia si centura Lugoj umblau 4 camioane de la dezapezire, erau 1 la fiecare 2 masini. :))

CinX

Poza facuta de un prieten in timp ce zbura de la München la Sibiu in decembrie 2013

Aciliu by cinxxx, on Flickr

Varianta la rezolutie mare aici

---

EDIT: prelucrare by bogdymol :)

Tavi

Super poza. Si prelucrarea. Multumiri sursei. ... Oare din avion om mai avea voie sa facem poze sau si aici pregatesc incompetentii vreo lege cu dedicatie?  >:(

Pellady

Autostrada Nădlac – Constanţa: 2023 – ultimul termen avansat de guvern pentru finalizare

Si asa ca raspuns la comentariul meu de acum cateva zile despre faptul ca nu se zice numic despre Comarnic - Ploiesti , iata ca sovaielnicul loveste din nou.

Autostrada Bucureşti-Braşov, "cârpită" cu o bucată din DN 1

Deci daca o sa mergi de la Ploiesti la Brasov, sau invers, ca vrei sau nu vrei tot o sa platesti taxa de autostrada pentru ca nu o sa mai ai alternativa DN1.:ohno: Sunt curios cum se va proceda in zona localitatilor cu transformarea DN in autostrada.:bash:

dorum

A1 Dumbrava - Balint astazi, poza facuta de un coleg:

A1 centura Sibiu astazi

Lupul81

Quote from: Tavi on January 26, 2014, 02:36:40 PM
Super poza. Si prelucrarea. Multumiri sursei. ... Oare din avion om mai avea voie sa facem poze sau si aici pregatesc incompetentii vreo lege cu dedicatie?  >:(
Banuiesc ca o sa se gandeasca ei la oare ce ca sa se poata ascunde mai bine !
Life is a fight.....enjoy !

ovicor

@ Pellady, te rog  sa fii mai selectiv in postarea articolelor! De multe ori postezi articole vadit eronate! E clar ca majoritatea, inclusiv tu, observam acele greseli! Stiu ca ideea postarii de catre tine este:"ia uitati ce tampenii scriu unii?!?!", dar s-ar putea ca unii, mai noi si mai putin documentati, sa ia de bune informatiile din acele articole. Plus ca, postandu-i, ii promovezi !
In cazul de fata, articolul din ziarul "Unirea" spune ca traseul agreat cu UE intre Sibiu si Pitesti este cel prin Ramnicu Valcea, si nu cel prin Curtea de Arges !

dr4qul4

nu exista traseu prin Ramnicu Valcea (oricat de mult mi-as dori eu  :D ).
Chiar si Sova a zis ca traseul este acelasi de la inceput si ca ajunge prin Ramnicu Valcea. Cum sutem invatati sa debiteze tampenii realizam ca s-a referit la judetul Valcea si nu Ramnicu Valcea.
Bine, ar putea sa apara un drum de legatura cu Rm Valcea pe cei 20-25 km cat sunt de la Tigveni.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mariansb

poze de azi dimineata, ora 8.30-9.00, primele 3 de pe Deva- Simeria, apoi de pe Orastie-Sebes
Precum se vede zapada nu a pus probleme. Doar spre Sebes mai erau portiuni de drum putin acoperite .

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

alin_simeriaveche

Multumim Marian, ne-ai mai descrețit frunțile. E bine pe acolo. Unde sunt eu, (Tecuci) e pericol. Strat de zapada 50 cm si mormane in jur intre 1-2m

bogdymol

Pe A1 Arad - Timișoara s-a circulat fara probleme astazi:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

udar

am auzit de la un prieten ca prioritar este lotul 2 Timisoara -Lugoj la descarcari arheologice si dupa loturile de pe Lugoj-Deva.............. :)
spunea ca din februarie se da startul pe Timisoara -Lugoj si spera ca din martie-aprilie se muta pe Lugoj - Deva.

stangabriel

Lugoj Deva sa fie oare lot 2 si 3? Umb parca nu deja se apucase?

dorum

TS mai are putin de facut din drumu' tehnologic de la Sustra (momentan e doar balastul compactat, dar baga si Dorosol in el):