Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 40 Guests are viewing this topic.

pasadia

Au si avantajul ca vor putea executa unele operatiuni succesiv, nu concomitent. Ma gandesc ca mai intai le executa pe A1 si apoi pe A10 (care clar va debuta putin mai tarziu) si in felul acesta, de exemplu, asfaltarea, marcarea sau montarea parapetilor le executi cu aceleasi resurse si pe un lot si pe altul.

ciprebbe

Dupa tamponarea de pe A2(aprox 20 masini) acum avem carambol si pe A1 si coloane de cativa km.
Intre Buc si Pitesti la km 50 aprox.

LE: Romania Tv are reporter la locul carambolului.
Masini una peste alta........iara i-au luat prin surprindere.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Au inchis A1, A2 si A3 ca sa fie mai simplu. Cum e dincolo de Carpati? Misto ar fi sa lucreze Tirrena pe Timisoara-Lugoj. :lol:

ciprebbe

E-republik

dorum

bogdymol

Quote from: Ionut on January 25, 2014, 01:01:11 PMCum e dincolo de Carpati? Misto ar fi sa lucreze Tirrena pe Timisoara-Lugoj. :lol:

In Arad ninge usor, dar nu sunt nici un fel de probleme pe drumuri (cel putin pe cele din oras pe care am circulat eu, care sunt deszapezite si  avand in vedere ca sunt doar umede, cred ca s-a dat si cu material antiderapant). De lucrat nu se poate lucra la autostrazi in conditiile astea, dar nici nu e situatia ca la voi.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Quote from: Ionut on January 25, 2014, 01:01:11 PM
....Misto ar fi sa lucreze Tirrena pe Timisoara-Lugoj. :lol:

Sefu'...vrei sa ma duc sa verific?  :lol: :lol: :lol:

iuli

Acum am venit din Arad. Dimineata la 9 pe A1 doar pete de zapada topita, daca mergi ok cu 90 nu ai probleme. Doua masini de dezapezire intalnite, dar erau scoase doar ca sa faca norma, ca nu vad ce puteau sa faca pe zapada apoasa. Saracii oamenii tineau lama jos dar consumau benzina degeaba. Cativa eroi cu vreo 140-150...

Am vazut si eu micile gropite pe sensul Timisoara - Arad in dreptul nodului Ortisoara. Nu sunt mari, nu deranjeaza, ma gandesc ca vor fi plombate dupa ce trece iarna.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Quote from: dorum on January 25, 2014, 02:58:06 PM
Sefu'...vrei sa ma duc sa verific?  :lol:

Stai frate linistit acasa, nici sa nu te gandesti, ramai prin zapada. :) In Bucuresti (si vad ca pe tot sudul) e teroare. Partea buna este ca pe segmentele A1 in lucru nu o sa fie momentan probleme. Poate dupa episodul asta de ninsoare sa mai verifici. Tare curios sunt de Astaldi... in Bucuresti au lucrat la greu... poate o sa fie la fel de harnici si pe Nadlac-Pecica.

ciprebbe

Eu sunt curios cum va sta dealul la Aciliu dupa zilele astea.
E-republik

bogdymol

^ Mai interesant e sa vedem cum va sta la primavara, dupa mai multe precipitatii si cicluri inghet-dezghet.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

Prin primavara poate vorbim de campia de la Aciliu.
E-republik

Betuel

Quote from: Ionut on January 25, 2014, 01:01:11 PM
Cum e dincolo de Carpati?

Si la Sibiu (Cristian) ninge de azi noapte. Insa doar de vreo 2 ore a inceput sa se asterne si pe jos.

schluppi

Am facut eu drumul Lugoj - Timisoara si retur astazi. Cei de la TS chiar lucrau la drumul tehnologic ce pleaca de la Sustra spre santierul autostrazii (i-am vazut atat la ducere, cat si la intoarcere).

dorum

fain...hotarati baietii astia sa nu piarda timpu aiurea... :)
abia astept jumatatea lu' martie!