Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 54 Guests are viewing this topic.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

user201

^

Dacă ar lucra și Impregilo la fel de repede... :lol:

udar

Pe sensul Timisoara-Arad au aparut gropi...:'(

bogdymol

Am fost de 2 ori saptamana asta le AR-TM (si retur) si nu am vazut nici o groapa.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

udar

Sunt pe banda1, 3 am numarat eu in dimineata asta....>:(
Increrc la intoarcere sa fac poze daca mai vad...

udar

la intoarcere am numarat 4 bucati, nu am reusit sa fac si poze, gropile sunt mici ...............dar se pot face mari

adiarc

Astaldi a inceput sa lucreze din nou la Sb Vest
Astazi de dim au turnat bordura de beton in sensul gir de la Sura Mica.....iar la pasajul cu acelasi nume se montau ochi de pisica si bucati lipsa din parapeti

[/URL
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

adiarc

observati in penultima poza cum arata acel indicator/separator de sensuri , verde...
toate 3 ( cate sunt la nodul Sb Vest ) , sunt "sifonate"

Ionut

Eu tocmai voiam sa intreb. Ce naiba, au intrat deja in ele de sunt asa sifonate?

adiarc

inca din prima zi....asta care se vede in poza e de anul trecut cand era perioada aceea cu ceata puternica...
la multi nu functioneaza principiul : " reduceti viteza pana la limita evitarii oricarui pericol"

Tavi

Bravo Adi! Bravo Astaldi! Ii asteptam cu interes sa inceapa si la Nadlac-Pecica :D
Rusine purtatorilor ilegali de permise de conducere!!!! :badday:

ovicor

Alin spunea ceva pe topicul A10 despre Sova la Realitatea TV. Am prins , intamplator, finalul : privitor la Sibiu - Pitesti. a acuzat "proasta mostenire" in privinta studiilor. Ue impune studii serioase geo si hidro, descarcare arheologica, pe durata a doi ani. 6 luni licitatie studiu, 2 ani studiu, 6 luni licitatie constructie. => Inceperea lucrarilor abia dupa 3 ani. Stiu ca multi fac alergie la numele Sova, ma numar printre ei, dar asta e, nu-l putem scoate din ecuatie.

Redox

E si vina constructorului. Indicatoarele cu directia Sebes, Nadlac inca nu sunt sterse, iar asta poate creea confuzie pentru cineva care trece pentru prima data prin nod. Saptamana trecuta cand am trecut pe aici am observat un camion care se invartea in giratoriul de la Sura Mica.

patratel_ro

Quote from: ovicor on January 23, 2014, 08:14:58 AM
Alin spunea ceva pe topicul A10 despre Sova la Realitatea TV. Am prins , intamplator, finalul : privitor la Sibiu - Pitesti. a acuzat "proasta mostenire" in privinta stidiilor. Ue impune studii serioase geo si hidro, descarcare arheologica, pe durata a doi ani. 6 luni licitatie studiu, 2 ani studiu, 6 luni licitatie constructie. => Inceperea lucrarilor abia dupa 3 ani. Stiu ca multi fac alergie la numele Sova, ma numar printre ei, dar asta e, nu-l putem scoate din ecuatie.

problema cea mai mare e ca nu s-au apucat inca, eu nu inteleg ce mai asteapta sa dea drumul la licitatia pentru studiu... ca Sova de vreo 2 ani se plange de "proasta mostenire"
ca sa nu mai zicem de arad- pecica unde probabil asteapta luna noiembrie sa accelereze ca (se stie) astaldi lucreaza 3 schimburi in decembrie :)