Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 65 Guests are viewing this topic.

Archi

Multumim Adiarc ca ne mai trezesti din hibernare :gj: :cheers: :cheers: :cheers:

@ Alin: Am o parere foarte pesimista in legatura cu portiunea cu alunecari. Cred ca Impregilo vrea sa termine portiunea dintre Cunta si Apoldu de jos, si sa renunte la ceaalalta. Sper din tot sufletul sa ma insel si nu fie asa, dar Impregilo da tot mai multe semne. Dar mai bine sa nu cobim!

adiarc

multumesc
sa ne intoarcem la treaba  :lol:

la sf zonei cu probleme avem si asfalt..dar era acolo si la vizita precedenta

si ultima zona cu probleme , inainte de nodul Apoldu de Jos

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

adiarc

incepand cu nodul Apoldu de Jos , totul este aproape de finalizare..85-90%

lipseste si str de uzura , dar toate lucrarile de arta sunt practic finalizate ( nu integral )

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

adiarc

pasaj peste A1 , aferent DJ intre Apoldu de Jos si Sangatin

pana la tunelul peste Cf avem , in general portiuni fara str de uzura ; acestea alterneaza cu portiuni unde lipsesc chiar si 2 str , dar si portiuni unde avem si ultimul str turnat

adiarc

aproape de Miercurea Bai , langa pasajul peste drumul spre ferma Transavia , avem cateva utilaje ale subcontractorilor si o gramada mare de parapeti

adiarc

si ultima parte a incursiunii de astazi ...tunel Cf si iesirea pe la nodul Cunta

sper ca v-a placut..momentan atat  8)

avlucian

Multumim Adiarc, frumoase fotografiile, pacat ca nu se misca mare lucru inca.

In completare, mai am si eu o fotografie din avion cu zona cu probleme de dupa viaduct (si cateva zoom-uri, scuze pt calitate):

dorum

Multumim adiarc...ne era dor de pozele tale!
:cheers:

Multumim avlucian, faine pozele astea din avion!
:cheers:

user201

Mersi adirac.
Și totuși mai sunt mari alunecări de teren, pentru că drumul și canalizările de pe margini arătau ok?

În altă ordine de idei, Impregilo cred că așteaptă rezultatele evaluării comisiei aceleia din 19 Decembrie și bani. Mă surprinde totuși cât de bine a rezistat acel debleu gigantic.

adiarc

alunecari puternice mai sunt in zona tunelului
in cealalta parte a viaductului acestea nu afecteaza momentan calea de rulare...sa nu uitam ca anul asta n-a prea fost inghet-dezghet si nici prea multe precipitatii

ionutz08

:( pacat ca imbecilio nu lucreaza.a fost vreme buna toata iarna pana acum si ei au stat sa isi roada unghiile

ion59

Daca lucreaza in ritm normal, pana la sfarsitul anului nu au ce face. Parerea mea! Excelente pozele, Adiarc! Si sa stapanesti sanatos monstrul ala rosu!

Ionut

Quote from: mariansb on January 17, 2014, 10:59:13 PM
Scena incredibila in seara aceasta pe A1,  in zona spatiului de servicii de la Orastie. Am ajuns acolo la 21.45 si am vazut semnele de avarii in fata mea. Cand m-am apropiat parca fusesem teleportat intr-o exploatare forestiera. Erau pe carosabil zeci de busteni lungi , pe o lungime de 70-80. Pe mijloc era printre ei un culoar prin care se putea trece. In parapetul din stanga era o remorca din care se desprinsesera lemnele. Probabil ca au ajuns lemne si pe sensul Sebes-Deva. Politie sau ambulanta nu am vazut.

Abia acum iese presa:
,,Coliziunea a avut loc pe A1 între localităţile Simeria şi Orăştie. Autoutilitara a lovit parapetul metalic de separare a sensurilor de circulaţie, după ce dispozitivul de cuplare dintre remorcă şi autoutilitară a cedat şi s-a desprins. În urma evenimentului rutier, lemnul rotund din remorcă s-a împrăştiat pe ambele sensuri de mers, fiind avariat şi un alt autoturism", a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului rutier.

sursa: Adevarul

Sper sa faca intr-un fel si sa indrepte parapetul...

dorum

[OFFTOPIC]

...va imaginati ce ar fi insemnat treaba asta pe DN? ....eu nu vreau sa-mi imaginez!!
iaca-i buna la ceva si autostrada...la salvarea vietilor omenesti...e putin? merita banii??

[/OFFTOPIC]

stangabriel