Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 60 Guests are viewing this topic.

mariansb

Acum o jumatate de ora am trecut pe la Sebes si am vazut miscare la organizarea de santier a celor de la Straco de la Lancram.
Vor relua oare  lucrarile la spatiul de servicii din zona Cut?
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

bogdymol

Va spuneam saptamana trecuta ca o sa postez ceva in legatura cu podul peste Mures de pe A1 (Centura Arad). Aici aveti un colaj cu fotografiile realizate de mine pe parcursul constructiei podului. Pun pe forum doar 3 poze, pentru a nu incarca prea mult pagina:

Toate pozele le puteti gasi aici.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

marius_ar

RaduC

OT: Voi cate camioane incarcate cu busteni ati numarat? dar cu dacii? haideti in parcare sa discutam!

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Nu bagati in seama titlul ca e imbecil!

O macara de 50 de tone a fost distrusa de flacari pe autostrada Timisoara-Arad

QuoteIncendiu puternic, în această dimineață, pe autostrada care leagă Timișoara de Izvin. O macara care circula dinspre Arad a fost cuprinsă, în mers, de flăcări. Șoferul a tras imediat pe banda de urgență și a așteptat ajutor.

[...]

sursa: tion
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

rocklee

davyl

Sincer: pierdere de timp si bani prin instante! Ce pacat ca n-avem legi destul de clare in tara asta! N-ar mai indrazni nimeni sa isi bata joc si am avea si autostrazi mult mai repede!

Tavi

Eu cred ca discutia aceasta nu este legata de A1 - tronson Nadlac - Pecica. Este vorba de un litigiu comercial intre CNADNR si Nelu SRL. E fix problema lor. Nu cred ca trebuie sa ne alarmam pentru contractul castigat de MB+Astaldi.

nenea_hartia

Quote from: rocklee on January 14, 2014, 12:09:04 PM
Quote from: bogdymol on January 14, 2014, 10:00:55 AM
La asta nu ma asteptam :lol:

Romstrade dă în judecată compania de autostrăzi pentru rezilierea contractului de pe autostrada Nădlac-Arad

cit de mare pote fi tupeul si nesimtirea .....unoe oamenii
Dar când te gândești că Nelu sta la pârnaie (pe merit, ce e drept), iar cei care i-au dat pe ochi frumoși contractul și apoi au închis ochii la toate ilegalitățile, abuzurile și neregulile făcute de el (ba încă i-au decontat și din bani) sunt bine mersi tot cam prin aceleași funcții, firme de consultanță și instituții, parcă începi să te întrebi dacă Nelu nu face bine că se judecă... ;)

Cozak

Momentan ne bazam pe stiri din presa ca altceva nu prea este de postat.
Dupa cum va spuneam:
Se cauta amplasament pentru organizarea de santier a investitiei de la lotul 1 din autostrada Nadlac-Arad

http://www.tion.ro/constructorii-cauta-amplasament-pentru-organizarea-de-santier-a-investitiei-de-la-lotul-1-din-autostrada-nadlac-arad/1372599

Ionut

^ În acest moment lotul este realizat în jur de 15 – 20%. De asemenea, se vizează mai multe variante pentru amplasarea organizării de şantier, la Pecica sau la Peregu Mare.

Pregatiti camerele. :p

dorum

Ionut

:lol: N-ar strica niste camere pentru colegii aradeni. Mai usor de urmarit santierul. O:-)
Apropo de camere, bogdymol crezi ca mai o punem de o filmare cu motodeltaplanul pe Arad-Pecica/Nadlac mai pe la primavara?

Din arhiva, kickass:
http://www.youtube.com/v/KNMoXK6AhIY

bogdymol

drumurile mele