Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 63 Guests are viewing this topic.

avlucian

De la nodul Saliste pana la viaductul de la Aciliu:

Aici cred ca se pot vedea aproximativ 5 km din autostrada. Ce mi se pare interesant e ca partea inspre Sebes e situata pe la mijlocul versantului si pare a avea o invitatie deschisa de a lua-o la vale. Nu mi se mai pare de mirare acum ca au fost atatea probleme cu alunecarile de teren si nici faptul ca Sova spunea la un moment dat ca sunt pe 6 km. Desi cred ca lui ii dadeau alunecari de teren si pe viaduct, doamne fereste sub el :)

Pare foarte mic viaductul, dar la fel pare de aici si dealul pe care l-au taiat cu intarziere. Stiu ca nu e «politically correct», ca avem impresia ca nu suntem o tara bananiera sa nu luam in considerare aspectele legate de mediu, dar as fi preferat sa-l rada pe tot de la inceput si probabil am fi avut acum si lotul asta terminat. Debleul acela imens cred ca l-au facut in timp record, deci ca si durata n-ar fi fost nici o problema.

dorum

Superbe pozele astea din avion....multumim mult pt ele...
Si WELCOME pe forum!
...ne bucuram ca apreciezi ceea ce facem....

luc

Quote from: mariansb on January 10, 2014, 10:07:26 PM
Colegii din Sibiu, voi la care nod iesiti daca trebuie sa ajungeti in zona centrala a Sibiului, venind dinspre Sebes?
Pana acum am iesit si pe la Sibiu Vest si pe la iesirea spre Medias-Obi si inca tot nu pot spune care e mai convenabila.

Eu, la Săliște nu mai intru pe autostrada prefer varianta veche, pe DN, pentru a ajunge în centru.
Avantaje: km mai putini, timp aprox același iar autostrada ajuta indirect: trafic incredibil de liber doar autoturisme și autocare.

Ionut

Quote from: avlucian on January 11, 2014, 06:11:41 PM
Este prima mea postare, dar urmaresc acest forum de aproape 3 ani si apreciez ceea ce faceti aici.

Asta da prima postare, multumim mult, bine ai venit! :cheers:

ovicor

A nu se trece usor peste postarea lui LUC ! Poate asta e principalul beneficiu adus de o autostrada :"trafic incredibil de liber (pe DN) , doar autoturisme si autocare" !

al_x

Quote from: rocklee on January 09, 2014, 01:23:12 PM
ADIARC  :).....Sau baieti din zona ...ce stiti sau apucat de lucru impreglio...misca ceva prin zona .....sau au intrat la hibernare?????
Ieri am fost de-a lungul lotului Impreglio si am ramas surprins sa vad ca lucrau intens la parapeti pe portiunea Apoldu de Jos - Cunta. Pe portiunea cu probleme Saliste-Apoldu de Jos nicio miscare inca. Se prefigureaza tot mai mult ideea ca va fi o deschidere si receptie partiala, dupa care va fi semnat un alt contract pentru cei 6 km de alunecari.

Ionut

Hm, Cunta-Apoldu de Jos n-are fi de mare folos... dar na, mai bine decat nimic. :| Multumim de info!

avlucian

S-a mai explicat, dar apropo de Cunta - Apoldu de Jos, in captura de mai jos se poate vedea cam cat ar trebui sa te intorci din nod:

Si o poza din avion, cu nodul Apoldu de Jos in partea stanga-jos:

Mai am vreo 2-3 poze din zona asta, le voi posta mai tarziu.

Archi

Astazi am trecut pe la Sanovita. Nu am facut multe poze ca nu prea aveam la ce.

Pasajul de la sanovita vazut de la aprox. 500 de metri de pe lotul 2, atat cat am intrat in el. Nu am avansat mai mult ca pietrisul era din ce in ce mai putin tasat + ca era un cioban care se uita urat la mine :-[

ovicor

OFF-TOPIC Doamne- fereste, Archi, ai fi preferat sa se uite "frumos" la tine ?!?!?!?!?

Archi

^^ Oricum nu aveam de gand sa intru mai mult caci nu aveam prea mult timp la dispozitie.

P.S: Ciobanu ca ciobanu, dar sa-i vezi cainii!!! :D :D :D

Ionut

De maine sunt curios daca vedem miscare la Sanovita. Ma rog, nu strict la Sanovita, pe Izvin-Sanovita. Sunt curios cand vor intra in teren si cei de la Astaldi (pe Nadlac-Pecica).

dorum

Eu zic ca luna asta mici sanse sa vedem ceva... O sa mai trec si eu cand am drum si pe TM-Lug si pe Nadlac - Pecica...aici Astaldi tra sa-si faca org de santier...oare vor folosi vechea locatie Romstrade sau isi fac in alta parte?

luc

Tot din ciclul "Mircea fa-te ca lucrezi", azi de dimineata se lucra la Cunta, la jonctiunea loturilor 2 si 3, cu 1 excavator si 2 autobasculante.