Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 52 Guests are viewing this topic.

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

dr4qul4

in ultima poza se vede un parapet aproape cazut.....
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mariansb

Ieri seara am observat ca la nodul Saliste unde la iesirea in primul giratoriu erau pe indicatorul pe fond albastru cu alb Saliste si Amnas, au pus unul mai mic dedesubt pe fond galben cu negru , pe care sunt scrise Sibiu si Sebes. Ar trebui sa se faca la fel si la Cunta, unde in al doilea giratoriu pe indicator apar Cunta  si Blaj , doar pe banda de incadrare pe A1 scrie Sebes.

mariansb

Colegii din Sibiu, voi la care nod iesiti daca trebuie sa ajungeti in zona centrala a Sibiului, venind dinspre Sebes?
Pana acum am iesit si pe la Sibiu Vest si pe la iesirea spre Medias-Obi si inca tot nu pot spune care e mai convenabila.

Archi

Am ramas placut surprins de traficul mare de pe autostrada. Prima oara cand o sa trec pe acolo din nostalgie o sa intru in Sebes sa vad cu ochii mei minunea.

Lupul81

Quote from: mariansb on January 10, 2014, 10:07:26 PM
Colegii din Sibiu, voi la care nod iesiti daca trebuie sa ajungeti in zona centrala a Sibiului, venind dinspre Sebes?
Pana acum am iesit si pe la Sibiu Vest si pe la iesirea spre Medias-Obi si inca tot nu pot spune care e mai convenabila.

Parerea mea e ca Iesirea Medias e mai interesanta ca sa ajungi in centru !
Life is a fight.....enjoy !

mariansb

Cunoscuti care locuiesc in cartiere din partea de Vest, Sud-Vest a Sibiului ( Valea Aurie, Strand) mi au zis ca nici nu mai intra pe autostrada, dinspre Saliste sau de la Sibiu Vest.

boer_escu

Quote from: mariansb on January 10, 2014, 10:07:26 PM
Dupa parerea mea, nodul de la iesirea spre Medias e cel mai avantajos pentru a ajunge in zona centrala a Sibiului.

dorinparau

Marian, daca vi dinspre Saliste, eu cel mai bine zic ca e sa intri pe intrarea de la Obi (Medias) deoarece nu ai de mers atat de mult (mergand mai mult pe centura ocolesti, ca doar de aia e centura ocolitoare) , plus ca pe acolo e cam tot timpul drumu destul de lejer, mai putin duminica dimineata cand e cat de cat aglomerat la targ, dar si acolo treci repejor.

Betuel

Cel mai bine e sa iei si sa cronometrezi fiecare traseu la aceiaşi oră din zi.

GabiHd

Quote from: mariansb on January 10, 2014, 10:02:09 PM
Ieri seara am observat ca la nodul Saliste unde la iesirea in primul giratoriu erau pe indicatorul pe fond albastru cu alb Saliste si Amnas, au pus unul mai mic dedesubt pe fond galben cu negru , pe care sunt scrise Sibiu si Sebes. Ar trebui sa se faca la fel si la Cunta, unde in al doilea giratoriu pe indicator apar Cunta  si Blaj , doar pe banda de incadrare pe A1 scrie Sebes.
Cam tarziu, dar e bine si acuma. O gramada au inconjurat de mai multe ori giratoriile de acolo pt ca nu stiau incotro s-o apuce.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/In+lipsa+indicatoarelor+pentru+Sebes+soferii+inconjoara+sensul+g

adiarc

si eu optez totdeauna pt iesirea spre Medias...pe la Sibiu Vest e mai complicat...mai ales dupa ora 16:00 , cand iasa de la serv.cei din zona ind.de vest...se face coloana inainte de LIdl+Mc Donalds
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

avlucian

Salutare,

Este prima mea postare, dar urmaresc acest forum de aproape 3 ani si apreciez ceea ce faceti aici. Cum vin in tara doar in concediu, nu am posibilitatea sa contribui foarte mult, de aceea prefer sa va citesc.

Postez si eu niste fotografii facute duminica trecuta, la plecarea din Sibiu. Din pacate calitatea lasa de dorit, nici pozitia avionului, nici aparatul meu nefiind cele mai bune. Cu toate astea, dupa ce am facut niste retusuri, se poate vedea cate ceva din loturile 3 si 4. Am facut cateva zoom-uri pt. a observa mai detaliat anumite puncte.

Incep cu niste fotografii postate si pe SSC, ale unei parti a lotului 4. Se poate vedea in zoom spatiul de servicii Cristian si dealul Sacel cu intrarea in tunel:

Spatiul de servicii la care Astaldi mai are mult de lucru:

De la distanta asta pare ca nici nu au taiat in acel deal :)

avlucian

A1 trecand printre lacuri si satul Sacel, cu pasajul peste autostrada si peste linia ferata: