Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 69 Guests are viewing this topic.

iuli

Aceleași prostii apareau și în articolul din Opinia Timișoarei postat ceva mai devreme. E copy-paste dintr-o parte în alta.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

marius_ar

dorum

Sa dea Dumnezeu sa-ti citesca presa si CNADNR si DPIIS si SOVA si PONTA postul  :lol:

iuli

Inaugurare în plină noapte: Primul tronson al autostrăzii Lugoj–Deva a fost deschis circulaţiei la ora 21:00

QuoteReprezentanţii Companiei de Autostrăzi au deschis luni seară, la ora 21:00, două tronsoane de autostradă. Este vorba de primul segment al şoselei de mare viteză dintre Lugoj şi Deva, 27 de kilometri, şi de primii 12 kilometri ai autostrăzii dintre Lugoj şi Calafat. O bucată de hârtie a fost cea care a dat peste cap tăierea de panglică şi a produs o întârziere de aproape nouă ore a inaugurării: un aviz de mediu.

În toiul zilei, comisia de experţi a vizitat lotul 1 al autostrăzii Lugoj-Deva, care măsoară 27 de kilometri, şi cei 12 kilometri ai autostrăzii A6 Lugoj-Calafat. Imediat, urma să fie tăiată panglica de inaugurare, dar asta s-a întâmplat abia nouă ore mai târziu. Avizul de mediu este cel care a dat peste cap planul autorităţilor: nici măcar seara comisia nu primise actul crucial pentru inaugurarea circulației. Recepţia celor două tronsoane trebuia să aibă loc dimineaţa, însă cum actul a venit doar la lăsarea întunericului, când autorităţile erau demult acasă, tăierea panglicii a fost înlocuită de îndepărtarea parapeţilor.

Autostrada are un sistem de iluminare modern, experimental, bazat pe energie provenind de la panouri solare.

[...]

Restul nu are rost sa cititi daca vreti sa aveti un somn placut si sa nu va enervati.

sursa: Digi24
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Pellady

Si pe DIGI24 zic ca s-ar fi deschis

Sargon1806

Quote from: dorum on December 23, 2013, 11:11:02 PM
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16272336-primul-tronson-autostrazii-lugoj-deva-lungime-27-kilometri-fost-deschis-circulatiei-intarziere-noua-luni.htm

HELLO!!! HOTNEWS!!!! Lasati-l pe Victor Cozmei sa scrie despre autostrazi!...PLEASE! PLEASE!
PENIBIL! DEZINFORMARE GROSOLANA!

Se pare ca au dat curs cererii si articolul a fost adaptat la realitate :)

marius_ar

Cunţa - Sebeş - Orăştie:

http://www.youtube.com/v/ryrJuux0jkw

user201

Primele două imagini sunt făcute Sâmbătă noaptea în tunelul de la Sibiu. Iluminația era foarte bună, impresie ce am avut-o pentru toate tronsoanele.

Imaginile următoare sunt de ieri:

Ca o impresie generală, loturile sunt super calitativ, și mai lipsește doar lotul Impregilo pentru ca lucrarea să fie completă. În altă ordine de idei mă bucur că nu am încercat să merg spre Lugoj pentru a prinde deschiderea noului tronson de A1.

O să revin cu mai multe poze pe diverse threaduri între Crăciun și Anul Nou.

Până atunci un Crăciun fericit tuturor!

Ionut

Multumim baieti pentru poze & clipuri!!! :cheers: Big like!
Il asteptam pe Cristian azi cu filmarea pe Lugoj-Deva si A6, chiar sunt curios de A6, Doru a filmat doar inainte de finalizarea lucrarilor.

PS: Craciun cum il vreti! :D

nedcatalin

Sper ca nu v-ati plictisit de poze! Am si eu de pe A1 de sambata...

Cunta - Sebes section, directie Vest:

nedcatalin

nedcatalin

nedcatalin

Lancram exit (Sebes North)

+ The clear old road on the right

+ The tunnel

Eurocopter

Semnalizarea e absolut imbecila. Veneam ieri de la Deva si am vazut masini de Cluj care se dadeau jos de pe autostrada la Orastie pentru ca era semnalizat Sebes pe DN. In necunostinta de cauza si de traseu probabil asa vor face majoritatea, mai ales ca langa acel indicator este semnalizat cu verde doar Sibiu si Bucuresti. In loc de Sibiu trebuie scris Sebes iar cand se face A10 trebuie trecut indicativul langa pentru a evita orice confuzii.