Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 64 Guests are viewing this topic.

dorum

teocharis

ce anume se deschide astazi: nodul Paru-Costeiu sau nodul centura Lugoj?

dorum

pregatiti sa ridice blocurile de beton, centura LG

Tavi

Superba vremea. Numai buna pentru o inaugurare. O sa iasa poze faine :)

sebba

Sailing away! S/Y Haimana

dorum

se pare ca mai dureaza :)
inca n-am aflat unde va fi deschiderea

razvan_43

@Ionut
E greu sa mai facem inca un 19 decembrie :D Atunci a fost atins recordul.Poate doar deschiderile loturilor 2,3,4 din Lugoj-Deva sa mai suscite un asemenea interes.Mai ales daca se vor face simultan si cu ocazia asta vom avea autostrada completa Nadlac-Sibiu :)
Frumoasa vremea in zona Lugoj,la Deva sunt nori si  ceva ceata.Multumiri celor care sunt pe acolo si fac poze!!!

Tavi

Nu stiu de ce dar am impresia ca dupa "macelul" de la Cunta doar o sa-i dea drumul si atat... fara zorzoane si fasoane de politicieni cocliti..

bogdymol

Quote from: razvan_43 on December 23, 2013, 11:56:15 AM
@Ionut
E greu sa mai facem inca un 19 decembrie :D Atunci a fost atins recordul.Poate doar deschiderile loturilor 2,3,4 din Lugoj-Deva sa mai suscite un asemenea interes.Mai ales daca se vor face simultan si cu ocazia asta vom avea autostrada completa Nadlac-Sibiu :)
Frumoasa vremea in zona Lugoj,la Deva sunt nori si  ceva ceata.Multumiri celor care sunt pe acolo si fac poze!!!

Sa vezi ce record o sa fie cand se va deschide Sibiu-Pitesti sau Comarnic-Brasov... :D

@dorum: :cheers:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Anonymous Rider

Quote from: dorum on December 23, 2013, 09:18:29 AM
Incerc eu sa va relatez live...
Plec incolo peste vreo ora, banuiesc ca tot pe la amiaza se deschide...
Daca aflati intre timp ceva legat de ora de deschidere, postati

@dorum: Ceva noutati? Plec si eu cam in doua ore, sa prindem lumina. As vrea sa prind deschis ca sa si filmez si sa pun deseara sus pe Vimeo. :(

dorum

sebba

comparatie interesanta pe GM ptr traseul Arad-Deva in conditiile actuale
DN7 vs varianta A1, doar 10 min diferenta?
da, teoretic, dar practic... s-ar pastra diferenta?

http://goo.gl/maps/MDnIJ
Sailing away! S/Y Haimana

dorum

Quest

Quote from: sebba on December 23, 2013, 11:49:30 AM
GM deja ruteaza autostrada?!!!
http://goo.gl/maps/msekC

Da Sebba, face rutarea tinind cont de A1+A6. Dar cea mai tare treaba este ca daca ii dai sa zicem Dumbrava - Topolovat (locatii de pe traseul mai amplu DV - TM si care cuprind in interior A1+A6), rutarea iese de pe A6 la CIC Tipari si te duce 5 km pe joanghina aia de DJ609B. E un haloimais total configuratia asta fara Sanovita. Probabil de asta Narcis a recunoscut si el ca deschiderea nu va ajuta prea mult la fluidizarea traficului... Trebuie sa faca ceva la Sanovita, neaparat !

Dorum & CristianSitov succes amindurora !!
Common sense will get you far !

vancouver

De pe google maps rezulta ca, folosind autostrada asa cum se deschide acum, pe relatia DEVA - TIMISOARA:
- se economisesc 7 minute fata de traseul clasic

- nu conteaza daca se iese pe la nod Paru, apoi prin Tipari si Costeiu si DN6
- sau daca se merge pe A6 pana in centura Lugoj
Timpul e acelasi. Ocolul pana la centura Lugoj inseamna insa 7 km in plus, deci consum de carburant. Pentru camioane si autocare in nici un caz varianta prin Tipari - Costeiu.
De asemenea in sens invers, adica Timisoara spre Deva, in nici un caz nu trebuie facuta manevra riscanta la stanga din DN6 in Costeiu, ci trebuie mers pana pe centura Lugoj si de acolo e f. clar.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.