Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 26 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: CristianSitov on December 20, 2013, 02:02:25 AM
Mâine, dacă ține vremea, filmăm cei 76.6km de la Cunța la Șoimuș.

Daca filmezi, am o mare rugaminte, daca poti/vrei. Sa pui DOUA versiuni pe youtube - una rapida, 2x, pentru cei care se plictisesc. Si una normala, la viteza normala, 1x, pentru cei ca mine care nu se plictisesc. :lol: Merci fain!

bogdymol

Quote from: alecu26 on December 20, 2013, 01:47:51 AM
ati observat ca pe lotul 1...nu sunt rosturi la poduri? (in afara de podul mare peste DN+CF). Interesanta inovatie tehnica.

Da, am observat. Am inteles ca au folosit o solutie in premiera in Romania pentru proiectarea de poduri.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

drumurile mele

user201

Altă diferență de ieri: A făcut cineva ieri de la Deggendorf(Germania) la Sibiu 11 ore 30 minute, incluzând aici perioada petrecută la noi la graniță.

Legat de rootare Google, la mine funcționează deja, deci cred că s-a rezolvat și asta în timp record!

P.S. Super filmarea Ovi Sopa.

Wadan

Quote from: alecu26 on December 20, 2013, 01:47:51 AM
ati observat ca pe lotul 1...nu sunt rosturi la poduri? (in afara de podul mare peste DN+CF). Interesanta inovatie tehnica.

Sunt poduri pe cadre, asa ar veni o descriere mai rudimentara. Cele 2 culei nu mai au aparate de reazem ci grinzile din metal sunt proiectat un pic diferit. Am sa pun o poza mai tarziu.

LE:

dorum

Am confirmarea de pe teren ca tronsonul dumbrava sanovita se va deschide doar partial pana la nodul cu A6...au aparut marcaje galbene de ghidare si semnalizare rutiera provizorie...

ovicor

Multumim tuturor, frumoase imaginile aeriene ale lui Ovisopa si Edy Sneider. Apropo de mitingul de ieri, imaginati-va cum ar fi aratat Eurocopter cu un banner similar cu cele de pe masini, "dand un tur de onoare" de la Orastie la Sibiu !?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

dorum

LE: nu se prea vede in poze, sunt de f proasta calitate...deci cum vi pe A6 si te indrepti spre nod A1/A6, directia TM/Nadlac e taiata pe indicator; Sanovita 100% nu se face nimic...pe A1 din directia Dumbrava, la nod, de asemenea esti obligat sa iesi inspre Lugoj pe A6; sensul spre Sanovita urmand a fi blocat!

msamoila

Superb!!!! Ma bucur ca un copil langa bradul de craciun!.
Afisul cu "Vrem autostada Pitesti-Sibiu" este deja pregatit sa il punem pe masina dupa ce intram in tara :)!!!!

PS. Sova zice ca pana la sfarsitul anului viitor vor fi gata toti Km lipsa din autostrada A1... da nu Pitesti - Sibiu....Cica e musai ca pierdem banii..oare au puterea sa miste lucrurile? Eu ma rog sa aiba!
Nu stiu ce va fi ..dar spune ca sunt 30 mld euro sunt deja pentru Pitesi-Sibiu si nu au nici macar studiu de fezabilitate....care trebuie sa fie gata in 24 luni....si va fi scos la licitatie in Ianuarie...gata in 2016 la mijlocul anului...deci constructia va incepe in 2017....

mariansb

Cred ca asa lejer a mai fost prin Sebes in urma cu 30 de ani.
In schimb Lancramul a devenit noua buba din zona.
Sa vedeti la primavara ce va fi , dupa ce se vor relua lucrarile la canalizare!
Am prins in toamna cand lucrau si se mergea alternativ pe cate o banda, faceam 15-20 de minute prin Lancram.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

razvan_43

@msamoila
La sf. anului viitor?Adica 2014? Ar fi bine dar cred ca a vrut sa zica 2015.Sfarsitul anului viitor se va deschide lotul 3 Impreglio(cred ca la asta se referea) dar nu prea au cum sa termine Deva-Lugoj + Nadlac-Arad

msamoila

Quote from: razvan_43 on December 20, 2013, 12:52:36 PM
@msamoila
La sf. anului viitor?Adica 2014? Ar fi bine dar cred ca a vrut sa zica 2015.Sfarsitul anului viitor se va deschide lotul 3 Impreglio(cred ca la asta se referea) dar nu prea au cum sa termine Deva-Lugoj + Nadlac-Arad

Ai dreptate a zis sfarsitul lui 2015. Lotul neterminat de la Sibiu este pana in ocotmbrie 2014
Minutul 13:
Sebes Turda -Dec 2015
Nadlac Arad- I-II, Timisoara Lugoj 2, Lugoj deva 3,3,4  pana la sfarsitul lui 2015  ca sa ia banii de la UE altfel finantam de la Buget la Sf. Asteapta...
Acum ce se intamla in teren....stim ca teoria cu practica nu se pupa...sa spoeram ca ii intereseaza sa ia banii si sa lucreze din timp nu doar in hei-rup in ultimile 2 luni!