Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 24 Guests are viewing this topic.

Ionut

Sibiu-Saliste de la Turnul Sfatului:

http://www.youtube.com/v/xuc4u7HpFwk

Si inca una de la Alba24:

iuli

Bai, sunteti nebuni?!  :p

Are omul de lucru o zi intreaga si cand ajunge acasa tarziu ramane socat, peste 10 pagini de posturi :) Multumiri tuturor pentru relatarile in direct (desi imi pare rau ca nu le-am putut urmari) si mai ales pentru poze!

Felicitari tuturor celor care au fost pe tronsoanele de autostrada de la inceputul lucrarilor pana la inaugurare si ne-au tinut mereu in update cu poze si stiri!  :cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

Am ajuns si eu acas' dupa o zi istovitoare, insa distractiva si plina de bucurii!!!
Bucuria e mare pt inaugurarea tronsoanelor si pt parcurgerea lor printre primii, iar distractia a fost totala cand am remarcat ca suntem filati, urmariti, opriti in trafic, apoi iar filati si iar urmariti pana am mers la Sura Mica si am asteptat deschiderea...de atunci s-au linistit "paznicii" mai marilor... :) :)
Revin si eu in curand cu poze (nu sunt la fel de graitoare ca cele facute din drone) si cu film Cunta-Orastie, tronson parcurs la limita superioara a legalitatii in 23 min :)

BoGDaN

In Intersectia aia din Saliste se vor produce accidente....intersectia aia a devenit foarte aglomerata, aproape ca cea din Sebes. Vor mai fi TIR-isti care vor da inainte spre Cristian. Garantat.

A656

oare acu un an la inagurarea Deva-Simeria tot asa mare a fost "zarva" pe teren?

ciprebbe

Welcome iuli,
acu am ajuns si eu sa iau o bere in mana dupa asa zi minunata.

Ovi Sopa ne incanta cu Saliste Sibiu
http://www.youtube.com/v/UsI7GgMPAGw
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mariansb

Tocmai am venit dupa o tura de seara pe lotul 2, intre Sebes Vest si Cunta si pe urma retur la Lancram.
Chiar mi a placut cum a iesit lucrarea. Traficul destul de lejer. La ora 8 cand am ajuns la Cunta nicio masina nu era in fata mea.
La Lancram in nod se mergea mai greu, erau cateva tiruri, care se incadrau lent.
Am intrat de la Lancram prin Sebes sa vad cum e traficul. Nu se compara cu ce era inainte, dar inca mai sunt rataciti prin oras- autoturisme de Cluj, Sibiu, Hunedoara...Nu cred ca erau forumisti sa vada si ei cum e traficul:)
Mai erau si tiruri. De la Lancram am mers in spatele unuia din Prahova , care venea dinspre Alba si a iesit pe DN7 catre Sibiu.
S-a aglomerat si drumul dintre Alba si Sebes. Am mers in coloana la dus. Era destul trafic si inainte, acum s-au adaugat cei care inainte mergeau prin Vintu. Va fi tot coloana pana se va face Sebes-Turda.
Imediat pun si niste poze.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

doryan93

mariansb

Pozele sunt de la nodul Cunta, ora 20.
In penultima poza se vede ca erau aprinse luminile si la breteaua de iesire de la capatul lotului Impregillo.

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

dorum

superbe astea pe noapte...multumim!!!
spune si la mine cand le-ai pus pe toate sa pun si io de-alea de zi.... :)
n-are rost sa le intercalam....

mariansb

Cu placere, Doru!
Gata pe azi, iti predau stafeta, stiu ca ai ce sa ne arati ;)

stangabriel

Multumim de poze...ehe....am stat o data 2 ore jumate sa trec orasul Sebes....Felicitari tuturor

ciprebbe

Roocklee  pe baricade :) , s-a infipt bine in poze.

LE:
Au disparut pozele?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

dorum