Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 31 Guests are viewing this topic.

bmwdriver69

Video si Poze Autostrazi Romania categorizate pe tronsoane: filmariautostrazi

user201

Quote from: ciprebbe on December 19, 2013, 06:04:58 PM
Info proaspata de pe teren:
La iesirea de la Cunta s-a format deja un dop, se circula foarte greu.
Coada e jos pe autostrada.

Din păcate nu e de mirare, din moment ce între Sebeș și Cunța nu e nimic important ca și destinație de trafic. Putem mulțumi Impregillio pentru asta.
Oricum zi istorică la deschideri astăzi. Mersi tuturor pentru filmări și poze și sper să mai văd și loturile I și II filmate astăzi.

razvan_43

Nu era mai bun un giratoriu la intersectia cu DN?

khamutovski

un coleg spunea aici sau pe celalalt forum ca intrarea/iesirea de pe dn e cu prioritate, oare de ce se formeaza coloana? din cauza giratoriilor? ???

Ionut

Impregilooooooooo!!! :madwife:
Bai, toata lumea a iesit sa vada autostrada? Poate noi suntem de vina. :p

Cel mai bine e cum au facut, cu prioritate pentru ca intre Cunta si Saliste traficul este ffff subtire (ma refer la traficul strict local). Deci prioritate. Insa na, poate lumea trebuie sa se invete cu autostrada si oricum un giratoriu in DN nu ar suporta un trafic foarte mare. Sunt eficiente giratiile pana la un punct.

dr4qul4

Eu cred ca s-a blocat pentru a dovedi necesitatea sistemelor VMS  :lol:

Or afisa vreun mesaj pe ele inainte de Cunta? sau tot acel mesaj pe care l-am vazut astazi in poze cu "pana la PIF"
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Redox

Majoritatea panourilor erau inchise, doar cateva afisau prostia aia.

alin_simeriaveche

cei cu pancardele de azi sunt precinii mei  de la Rosia Montana Unesco :D i-am anuntat eu prin facebook 2 zile la rand ca vine prietenulor drag cu ocazia inaugurarii autostrazii

Ionut

Ah gata, nu s-a speriat de noi. Nu a putut ajunge la Sebes pentru ca a fost ceata si ramanea pe-acolo, nu se mai putea intoarce in Bucuresti. :lol: Ei cum ceata?! Pai da, ca a venit cu elicopterul, evident. (Vorbesc de Ponta.) Ce zi frate, ce zi...

alecu26

Quote from: Ionut on December 19, 2013, 05:00:23 PM
Sa adunam, asadar. Astazi avem trei tronsoane noi, Orastie-Sebes Vest, Sebes Vest-Cunta si Saliste-Sibiu Vest. In total 59,96 km fix.

In exploatare (km reali, nu km de numerotare) la 19.12.2013:
A1: Bucuresti-Pitesti 109,66 km (include Pitesti bypass)
A1: Sibiu bypass 17,56 km
A1: Sibiu-Saliste 16,105 km
A1: Cunta-Sebes-Orastie 43,855 km
A1: Orastie-Simeria-Deva 32,80 km
A1: Lugoj-Timisoara lot 1 (Izvin-Giarmata, Timisoara bypass) 9,50 km
A1: Timisoara-Arad 44,50 km (include Arad bypass)
A2: Bucuresti-Cernavoda-Medgidia-Constanta 203,00 km
A3: Bucuresti-Ploiesti 56,29 km (sectiunea de 6 km intre CB si zona Pipera/Tunari nu este terminata)
A3: Campia Turzii-Gilau (Cluj vest) 52,00 km
A4: Constanta bypass 22,20 km
---------------------------------------------------------------------
TOTAL KM REALI IN EXPLOATARE: 607,47 km
---------------------------------------------------------------------

Am depasit 600 km!!!

Si mai avem si Sanovita-Dumbrava si A6. Luni, pe 23 dupa cum zicea Ponta prin presa. Pacat ca nu a fost tot azi... ma rog, poate Tirrena mai are ceva de lucru pe la A6 si mai are nevoie de cateva zile.

si i-am depasit si pe Bulgari (asta e adevaratul moment istoric)...si pe alti codasi din Europa.

Cine actualizeaza wiki pedia?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Goldmund

Quote from: ciprebbe on December 19, 2013, 06:04:58 PM
Info proaspata de pe teren:
La iesirea de la Cunta s-a format deja un dop, se circula foarte greu.
Coada e jos pe autostrada.

Cu atat mai mult creste 'presiunea' pe constructorul tronsonului neterminat (intre Cunta si Saliste) si mai ales pe toti politicienii romani de azi si de...maine.
Romania  are nevoie de autostrazi si bineinteles de tronsonul A1 Sibiu-Pitesti!

florinlin

Venind dinspre Alba Iulia in durm spre casa (Sibiu) m-am tot invartit azi in jurul orei 13 pe la nodurile din Sebes (vest, Lancram) doar, doar pot intra. Nici gand, echipaje de politie la toate intrarile. Coada de tiruri de la vreo 5-6 km inainte de intrarea in Sebes dinspre Orastie, tot orasul + 3-4 km iesire din Sebes spre Sibiu. Pe la 15 m-am lasat pagubas. Am inteles ca intre timp Ponta se hotarase sa nu mai vina si au dat in sfarsit drumul. Mizerbila chestia. Am intrat la Saliste (unde prioritate au cei care urca pe autostrada fata de cei care vin pe DN7 dinspre Sibiu) si mi-am facut jumatate de pofta. Fain viaductul, fain tunelul, la mai multe:). Cu proxima ocazie de gand sa fac un drum intre nodul Saliste si nodul Apoldu de Jos prin Amnas sa vad in ce stare e. Oricum de-acum tunurile pe Impregilo.
Cam pe cand "ne putem da " si pe google maps pe noile trosnsoane?

isantem

Quote from: alecu26 on December 19, 2013, 07:23:01 PM

si i-am depasit si pe Bulgari (asta e adevaratul moment istoric)...si pe alti codasi din Europa.

Cine actualizeaza wiki pedia?

La ce i-am depasit pe Bulgari? Ei au 7 millioan de locuitori.
Noi are trebui sa avem in jur de 1500 km autostrada astazi ca sa zicem ca am ajuns bulgari.

alecu26

^

stiu, stiu...dar macar i-am depasit la kilometri net. La asemenea rapoarte...cred ca in urmatorii 5-10-15 ani (sau never) nu avem sanse sa depasim pe nimeni. Poate doar daca va continua sa scada populatia.

Apropo...daca victimele din accidente de circulatia scad spre cateva sute pe an, nu avem sanse sa avem spor natural pozitiv?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Pana vine Doru cu poze si clip video (ma rog, sper sa vina cu poze & clip video), mai pun ce-am gasit prin presa.

http://www.youtube.com/v/oZTvp1U-1TM

http://www.youtube.com/v/v6lycFcBSAM

sursa: Adevarul