Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 49 Guests are viewing this topic.

savagedanyro

Nu am fost asa conectat la evenimente pe tv-uri online nici macar la intrarea in UE !!!!!!!!

...live the moment...

Ionut

Acum 24 de ani faceam Revolutie, acum stam cu ochii pe TV pentru motive ceva mai fericite. :)
Hai ca vreau sa scap de semnatura asta kilometrica. :lol:

Prieteni, dar la Sanovita nu e nimeni?! Sau cum ii dau drumul acolo? Nu mai ajung acolo deloc? Cei care sunteti in teren poate va dati seama.

savagedanyro

La digi24 au zic ca nu se deschide azi la Lugoj !!!

IMPOSIBIL !!!
...live the moment...

ciprebbe

cam in 20 min se deschide lot4 daca apar si sherifii
deocamdata e liniste
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

savagedanyro

e live pe digi24. e o fatuca acolo care transmite, sa speram ca vor transmite si momentul inaugurarii
...live the moment...

bogdymol

Quote from: Ionut on December 19, 2013, 01:49:32 PM
Prieteni, dar la Sanovita nu e nimeni?! Sau cum ii dau drumul acolo? Nu mai ajung acolo deloc? Cei care sunteti in teren poate va dati seama.

Sunt sigur ca la intoarcerea la Timisoara o sa intre dorum pe acolo sa vada ce se intampla.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Quote from: savagedanyro on December 19, 2013, 01:54:50 PM
e live pe digi24. e o fatuca acolo care transmite, sa speram ca vor transmite si momentul inaugurarii

"Fatuca" aia e undeva intre Orastie si Sebes, pe lotul 1. Era un banner mare cu Strabag in spatele ei.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Tavi

Ma tot intreb, oare cum pot fi virusate VMS-urile sa apara "Vrem Sibiu - Pitesti"? Ca precis se poate cumva :)

adifig2001

Viorel, s a suparat, nu mai vine.  :((

Ionut

E o greseala in comunicatul CNADNR de azi. Au mancat doi km pretiosi din tronson. :lol: Nu e km 80+070, ci este km 82+070! Evident toata presa a preluat cu copy-paste din comunicatul Companiei. :) Of. (Daca nu ma credeti, dati click aici, de exemplu.) Si-asa avem putini km, mai si mancati din ei. :p

teocharis

Quote from: adifig2001 on December 19, 2013, 01:59:02 PM
Viorel, s a suparat, nu mai vine.  :((

e extrem de fricos daca l-a speriat acel protest pasnic.

Danny550394

Acum 25 de minute iesea o coloana oficiala (cu girofar) de pe autostrada din directia Saliste. Ca urmare au blocat coborarea de pe pod.

[/URL]

boer_escu

Quote from: bogdymol on December 19, 2013, 01:39:46 PM
Quote from: boer_escu on December 19, 2013, 01:37:34 PM
Ponta e acum la Sibiu vest, iar e dat drumul la trafic se va da intr-o ora, doua...

Daca Ponta e acum la Sibiu-vest, de ce se deschide abia peste 1-2 ore? Ce se intampla?

E informatia pe care am primit-o de la paznicii de la intrarea spre Sebes din nodul Sibiu vest. Ei spuneau ca asa au primit ordin, "ca sa nu se incurce circulatia". Oricum ar fi, eu asa m-am saturat de politicienii astia...  :bash:

ciprebbe

3 masini cu afis-ul nostru au fost surprinse  de colegii de la Sebes circuland pe A1
Adiarc a fost surprins in giratoriu ..... toata lumea asteapta deschiderea.
Coloana oficiala nu a ajuns inca la Sebes.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe