Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 43 Guests are viewing this topic.

teocharis

sunt coloane infernale in Sebes doar ptr a astepta o inugurare "politica"

sper ca vor avea parte de o "primire" pe masura

Archi

imediat e 1 jumate, sa dat drumu la lotu 4??

ciprebbe

Colegii rataciti pe traseu, dupa evenimentul OBI, si sunte-ti online, regruparea la nodul de la Sura.

Pacat ca la Sebes inaugurarea nu poate surprinde blocajele de pe DN uri.
Au grija baietii sa nu se vada.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Quote from: ciprebbe on December 19, 2013, 01:27:49 PM
Pacat ca la Sebes inaugurarea nu poate surprinde blocajele de pe DN uri.
Au grija baietii sa nu se vada.

Poate e Edi Schneider cu drona pe acolo si ia niste imagini de la inaltime cu ultima zi de blocaje si cozi kilometrice in Sebes.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

La Antena 3 se discuta in studio despre autostrazi.

Deocamdata nici un post de televiziune nu a aratat imagini de la Sibiu / Sebes / Orastie.
drumurile mele

razvan_43

^^ reportera era la Sebes si spunea ca este asteptat Ponta.deci inca nu a ajuns.Probabil ca a fost si a taiat o panglica la Sibiu,acum e pe drum si in jur de 14:00 va taia si la Sebes si vor da drumul la circulatie.

boer_escu

Ponta e acum la Sibiu vest, iar e dat drumul la trafic se va da intr-o ora, doua...

Tavi

@dorum: mai exact, ce au controlat?

bogdymol

Quote from: boer_escu on December 19, 2013, 01:37:34 PM
Ponta e acum la Sibiu vest, iar e dat drumul la trafic se va da intr-o ora, doua...

Daca Ponta e acum la Sibiu-vest, de ce se deschide abia peste 1-2 ore? Ce se intampla?
drumurile mele

dorum

savagedanyro

...live the moment...

teocharis

Daca Ponta e acum la Sibiu-vest, de ce se deschide abia peste 1-2 ore? Ce se intampla?

nu poti deschide doar un segment, trebuie sa ajunga sa taie panglica si la Sebes, logic

problema e: pe unde ajunge la Sebes ca sunt cozi imense pe DN?

Tavi

Ionut

:lol: Relatari in direct, toata lumea pe forum. Pana acum tine serveru'.
Nu pot sa cred ca v-a controlat Politia. Dar au cautat in masina?! Sau doar v-au verificat actele?