Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 39 Guests are viewing this topic.

dorum

noi suntem 3 la Orastie, insa plecam la Sibiu sa ne intalnim cu restul pt ca de acolo incepe deschiderea la 12...informatie primita de la Baiazid...deci cina vrea, sa vina la SB la OBI

Tavi

Ionut, cred ca acolo (Arad - Pecica) se forteaza o atribuire directa, fara licitatie.

dorum, multa bafta tie si celorlalti baieti (fete?)! Distractie placuta la inaugurare. Sa protestati decent si demn! Cinste voua!

bogdymol

Quote from: Ionut on December 19, 2013, 10:11:14 AM
Bun, deci sa inteleg ca lasa pur si simplu bucata Pecica-Arad sa se degradeze, corect? Adica nu vor face lucrari de conservare si noul constructor va reface lucrarile in functie de cand se liciteaza. Dar e o nebunie si un risc mare pentru ca nu stii cat vor dura contestatiile. Tu licitezi azi pentru niste lucrari la un pret si primesti lotul peste 6 luni cu lucrari degradate. Fain.

Welcome to Romania :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Shhhh

Stau si ma intreb cam care ar fi comentariile daca s-ar atribui fara licitatie o lucrare de 17 mil de eur cat pare sa mai coste finalizarea autostrazii...
Atribuirea directa, fara licitatie, din cate stiu eu, e plafonata la suma de 30.000 EUR. Nu cred ca este posibila/legala.

Tavi

daca nu cumva o sparg in multe bucatele de 30.000 sau cat este .. (pentru conservare >:( chipurile)

florin74

Quote from: Shhhh on December 19, 2013, 10:51:25 AM
Stau si ma intreb cam care ar fi comentariile daca s-ar atribui fara licitatie o lucrare de 17 mil de eur cat pare sa mai coste finalizarea autostrazii...
Atribuirea directa, fara licitatie, din cate stiu eu, e plafonata la suma de 30.000 EUR. Nu cred ca este posibila/legala.

prag pentru constructii este 100.000 EURO.

davyl

Ar trebui facute eforturi de catre toti cei care decid aici: licitatie in regim prioritar, termene scurte de contestatii si judecare in regim de urgenta a tuturor litigiilor ulterioare avand in vedere urgenta realizarii acestui tronson de autostrada care in opinia mea ar trebui sa fie "obiectiv prioritar".

Dar cum spune si bogdymol: Welcome to Romania! WYSINWYG (What you see is not what you get)  8)

gymi

Si mai ales sa fie facutas o lista neagra a celor care fac contestatii aiurea.Ai contestat o licitatie si nu ai avut castig de cauza?Doi ani de zile nu mai ai voie sa participi la licitatii.

Shhhh

Oricum ar face-o se va ajunge la "ala a fost favorizat/contractul a fost cu dedicatie" ca doar deh... si asta e Romania

Nu cred ca e posibil sa faci o lista neagra si sa descalifici participanti doar pe considerentul ca "a contestat aiurea". Cum demonstrezi ca e aiurea? Poate omul chiar credea ca va avea castig de cauza. Sau se accepta argumente de genul "avocatii Selina sunt firma surorii doamnei Vass, membru marcant al alorlalti, care vrea doar sa puna bete in roate astora"?

davyl

▲▲▲ Greu, greu, greu!

Hai cu pozele si relatarile de la inaugurare! Fac "refresh" constant la pagina asta :)

savagedanyro

Fac un tur al televiziunilor de stiri care au flux LIVE pe net in speranta ca unii din ei vor transmite in direct macar putin de la inaugurare.
Nu cred ca nu au luat cu ei si ceva televiziuni de casa !!!
...live the moment...

ciprebbe

Colegi care au plecat la 4.30 din Bucuresti, ajunsi la Sibiu la ora 10, temp -8.5 C

http://d.pr/i/Mj20

Colegii din zona Sebes anunta ca masinile constructorilor sunt pozitionate strategic la toate intrarile de pe toate nodurile pt a nu permite accesul "protestatarilor".

QuoteLa acea oră, imediat după noul nod rutier Sibiu Vest, este așteptat premierul României, Victor Ponta, însoțit de conducerea CNADNR și ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova. Acestora le este rezervată prima "cursă" pe cei 16,6 km de autostradă dintre Sibiu și Săliște.
După deschiderea acestui tronson, programul oficial prevede o nouă "tăiere de panglică" la Sebeș. Aici vor fi inaugurate alte două loturi ale autostrăzii Sibiu – Orăștie (loturile I și II), care măsoară împreună aproape 44 de km și leagă Orăștia de Cunța (județul Alba)."
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

razvi7

Salut baieti! Primul meu post - in zi de sarbatoare ( desi va urmaresc de mult timp )...
web cam din Sebesul inca neeliberat de TIR-uri :
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/camere-web-streaming/sebes

davyl

Bine ai venit razvi7! Frumoasa intrare!

dorum

am inceput sa ne strangem la Sibiu...va asteptam...poze putin mai incolo :)