Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 77 Guests are viewing this topic.

NordKapp

poate urca cineva afisul cu autostrada Sibiu-Pitesti pe un ftp si sa puna adresa aici pana cel tarziu maine seara?

nici eu nu locuiesc in Romania dar ajung acasa de Craciun si vreau sa sustin aceasta actiune.

Multumesc si va doresc tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi   

Goldmund

In cateva ore locuitorii orasului Sebes vor scapa de calvarul circulatiei 'de tranzit'.
https://www.google.de/maps/preview#!data=!1m4!1m3!1d27137!2d23.561065!3d45.9636951!2m1!1e3&fid=7

Stim ca in Romania nu castiga nici un partid alegerile cu promisiuni pentru mai multe autostrazi, asa ca de ce sa se grabeasca politicienii nostri?! Se pare ca manifestatiile de maine ii vor trezi putin pe adormitiii infrastructurii.

Felicitari tuturor celor care de pe aceste tronsoane de autostrada  ne-au pus la dispozitie informatii, poze si filme!('din avion!!)

PS
Si tie NordKapp numai de bine!

anacronox

Am auzit ceva la televizor cu juma de ureche ca din cauza problemelor din alianta inaugurarea a fost mutata pe sambata. Poate coneva sa confirme/infirme?

hitsasu

:D Ar fi bine, că aş participa şi eu la protest....

BoGDaN

Quote from: bogdymol on December 17, 2013, 11:42:40 PM
^^

Mersi Bogdane (bogdymol). Totusi fra' la ce vedem pe afara parca mi-as dori niste indicatoare moderne electronice ca prin "tari straine" cat si o finisare interioara. Acum na' si eu fac gura :)))

Goldmund

Quote from: BoGDaN on December 18, 2013, 08:13:53 PM

Mersi Bogdane (bogdymol). Totusi fra' la ce vedem pe afara parca mi-as dori niste indicatoare moderne electronice ca prin "tari straine" cat si o finisare interioara. Acum na' si eu fac gura :)))

Am vazut multe tuneluri care dupa 2, 5, 10 ani au 'primit' indicatoare, 'sisteme de aerisire', chiar si lumini LED pe margini...Sunt convins ca si acest tunel va suferi multe imbunatatiri, cu timpul. 

iuli

Ma dispera astia cu faza "tronsonul care se termina fix in camp"!!!

OK, au dreptate, dar punand asa ceva in titlu toti cred ca s-a facut un tronson de autostrada degeaba, sau ca nu e normal sa se faca autostrada pe tronsoane... Eu zic sa urmariti articolul vreo 2 zile sa vedeti ce comentarii apar  >:(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

madsnowman

Vad ca toata lumea ii da inainte ca brasovenii nu sunt de accord cu Sibiu-Pitesti. Nu cred asa ceva! Eu sunt din Brasov si sustin Sibiu-Pitesti. De ce sa aglomereze zona metropolitana cu trafic din toata tara si nu numai? :D Urma chiar sa particip si eu la protest cu afisul in geam, dar nu mai pot ajunge, din pacate.
Asa ca

mariansb

Pe cei de la Timisoara, Cluj i ajuta autostrada intre Sebes si Deva cand merg de la Tm la Cj si invers sau traseul preferat e pe A1- Arad -Oradea?
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

luc

Stiri proaspete legate de jonctiunea cu DN7/A1:
1. La Saliste va fi STOP pe DN7 dinspre Sibiu cu prioritare pentru iesirea/intrarea pe autostrada in directia Sebes
2. La Cunta va fi ceva interesant (si bine gandit!!!): pe DN7 dinspre Sibiu se va face obligatoriu dreapta (in fata va fi interzis) cu deviere prin sensul giratoriu de la A1 si revenirea pe DN7 pentru cei (putini) intersati. Pe sensul dinspre Sebes pe DN7 va fi STOP.
In rest ultimele pregatiri, se montau utimele  semne pentru inaugurarea de maine.
Pot sa va spun acum ca va urmaresc de mult timp, felicitari celor care ne-au tinut la curent zilnic cu evolutia lucrarilor.
La cati mai multi KM de autostrada!

NordKapp

Quote from: Quest on December 18, 2013, 09:41:25 PM
Lautaxi & NorKapp, vedeti ca i-am raspuns colegului MSamoila legat de poster.
Vi-l mai pun inca o data :

multumesc frumos Quest, dar eu il vroiam la rezolutie maxima, sa-l pot imprima pe format A3 si pune pe luneta la masina si sa-l dau mai departe prietenilor mei...  :)

Quote from: Quest on December 18, 2013, 09:41:25 PM
Separat, o chestie interesanta, cica A6+A1 (Centura Lugoj - Balint - Dumbrava) nu se inaugureaza tot miine impreuna cu Orastie - Sibiu, ci in Ajun de Craciun, fara panglici taiate !

Cred si eu ca fara panglici taiate, ptr ca bilba de la Sanovita e totala. Ai 10 km de autostrada pe directia principala de trafic si nu te poti folosi de ei.
Ptr connaisseurs: cit poate sa coste un giratoriu de genul celui in care pina mai zilele trecute se termina Centura Sibiu Vest ? Ca tot asa ceva ar trebui sa se faca si la Sanovita. 20.000  50.000 100.000 € cit ?

am mai spus, daca CNADNR nu impune acest lucru (si daca nu e stipulat in contract nu stiu cum poate justifica acest lucru) constructorul nu are nici un interes sa faca acolo un sens giratoriu provizoriu... ar insemna ca toata "constructia" Timisoara - Lugoj lot 2 sa se desfasoare pe DN 6 pe podul de la Chizatau.

Archi

@ quest   Eu cat timp nu este A10 tot pe le Oradea as merge. Traficul e mai lejer si drumul e foarte bun. Dupa ce se face A10 as merge clar prin  prin Sebes.

NordKapp

in alta ordine de idei, trebuie sa recunoastem ca e ciudat lotul asta I al autostrazii Lugoj - Deva... toata lumea stie ca se intinde de la Sanovita la Dumbrava...  dar in partea de vest, Sanovita e un sat ce apartine de comuna Ghizela iar in partea de est, locul unde se intersecteaza cu DN 68A e chiar imediat dupa iesirea din comuna Traian Vuia... pana la comuna Dumbrava mai sunt vreo 4 km   :drunk: