Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 44 Guests are viewing this topic.

vchira

^^^ Bravo lor! Sa le fie de bine!

Goldmund

incredibil de saltul facut in doar 40 de zile! Reiau doar doua poze facute de SB33UFO acum o luna si ceva:

respect fata de constructor si oamenii care au terminat acest tronson important din A1!

ovicor

Adirt-69--------------SI SPRE TINE SE INDREAPTA RECUNOSTINTA NOASTRA !!!!!!!!!!!!!!!!

vancouver

Quote from: Archi on December 15, 2013, 04:00:38 PM
Vai ce tari sunt. Ati mai vazut astfel de petreceri la inaugurare de loturi? Sau sunt originali?

Oricum cinstim si noi de la distanta ca merita. Bravo Astaldi & stuff

L.E: Cred ca este ideea lui Sorin Scarlat

Nu stiu in România, dar in Italia, Franta si Germania se organizeaza de obicei astfel de petreceri. Inclusiv la mici blocuri sau la constructia unei parcari supraetajate. Daca santierul dureaza mai mult de 6-7 luni se fac 2 petreceri - prima la atingerea a ca. 50% din stadiul fizic (ca sa poata sa participe TOTI muncitorii din momentul de varf al santierului) si a doua pe final, cu ocazia finalizarii structurilor, cand lucrarile de finisare (tamplarie, tencuieli, electric, sanitar) sunt in plin, astfel ca pot participa si toti finisorii. La lucrari de drumuri si poduri exista adaptari specifice. Minim un fest pe an la lucrarile multianuale.

Si exact asa se procedeaza: mese si scaune de tip "festivalul berii", catering pentru mancare si bautura, scena sau macar un microfon si o statie cu muzica. Cu aceasta ocazie ajung sa stea la aceeasi masa arhitectii si sefii de proiect cu muncitorii calificati si necalificati. In definitiv cu totii si-au adus partea lor de aport la constructie si merita sa sarbatoreasca in mod egal.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dorum

La noi, pe plan local, la cate tuneluri de autostrada avem :)  au fost chiar originali...ma bucur pt ei!!!
Insa ce nu mi-e clar e de ce presa, avida dupa senzational, cauta explicatii de ce s-a chefuit in tunel!!!
Sper din tot sufletul ca organizatorii sa nu se trezeasca cu ce stiu eu ce probleme....

hitsasu

De când ia cineva în serios presa din România?

mirceal

Domnul Traian Deleanu ne aduce vesti proaspete, fotografii si un film:

http://www.turnulsfatului.ro/23395/a1-autostrada-de-sibiu-pe-34-de-km-%7C-foto-si-video.html

Ionut

^ Clipul si pozele (selectie):

http://www.youtube.com/v/ehjy2u0pfpU

Superb ultimul cadru! Lugoj-Deva loturile 2 si 3 vor fi pline de astfel de cadre. Abia astept.

Ionut

^ Interesant indicatorul spre Transalpina pentru nodul Saliste. Deci Vodafone a platit bine. Este macar OK drumul prin Jina pana la Sugag (parca asa ii spune acelei localitati de pe Transalpina). Ca in mod normal Transalpina trebuie semnalizata la SEBES, nu la Saliste. :) Nu o luati in nume de rau, mai ales sibienii, nu ma injurati. Macar sa fie acel DJ facut bine pentru ca ultima data cand am mers in Marginime la Sibiel nu prea era OK acel DJ care se desprinde din DN si merge la Sibiel. Cum stati cu drumurile in Marginime? Intreb, nu dau cu paru'.

mariansb

Transalpina nu pleaca de la Sebes , ci de la Saliste.
Cat despre starea drumrilor in zona, e recent asfaltat ( 2012) intre Saliste-Orlat-Poplaca-Rasinari.
E ok si intre Saliste si Jina. Intre Jina si Dobra-Sugag e tot de curand asfaltat.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

bogdymol

Quote from: mirceal on December 15, 2013, 11:58:02 PM
Domnul Traian Deleanu ne aduce vesti proaspete, fotografii si un film:

http://www.turnulsfatului.ro/23395/a1-autostrada-de-sibiu-pe-34-de-km-%7C-foto-si-video.html

Din articol:

QuoteDe subliniat că în tunelul din dealul Săcel, limita maximă admisă va fi de 100 de km/h. Înaintea acestui tunel, pe sensul de mers Sibiu - Săliște, au fost amenajate trei benzi de circulație.

La fel e si in Austria (toate tunelurile au limita maxima de 100 km/h).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Quest

Quote from: vancouver on December 15, 2013, 09:46:24 PM
Nu stiu in România, dar in Italia, Franta si Germania se organizeaza de obicei astfel de petreceri (...)

Vancouver, sa ma iau si eu dupa Iuli care zilele trecute ii ura lui Dorum: "bine ai venit in clubul celor care explica corect". :) Eu o fac ptr postul tau cu petrecerile constuctorilor din IT,FR,GE. De retinut si de luat aminte ptr mentinerea in companie a unei atmosfere colegiale. Excelent !

De citit inca o data.
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=2.msg32910#msg32910
Common sense will get you far !

adiarc

drumul spre Transalpina este in refacere...cand ai trecut tu...se lucra la noua retea de canalizare...deja acum e mult mai bun
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

Quote from: mariansb on December 16, 2013, 09:07:16 AM
Transalpina nu pleaca de la Sebes , ci de la Saliste.

Hm, DN67C este Transalpina, nu? Sebes-Novaci. Nu?! Eu asa stiu. Imi cer scuze daca Transalpina se considera bucata spre Saliste, nu spre Sebes. Insa daca iei indicativul drumului... e SIGUR acel DN. Ramificatia din DN67C spre Saliste este un DJ sau DC chiar, imi e lene acum sa ma uit pe Google, dar e sigur asa, DN67C este Sebes-Novaci. In rest, merci de info! :)

PS: sunt curios daca si la Sebes vor semnaliza Transalpina. :)

savagedanyro

Pe Google Maps ambele segmente de la intrarea in Sugag DC67 si 106E spre Sebes respectiv Saliste sunt denumite Transalpina.

...live the moment...