Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 66 Guests are viewing this topic.

rocklee

ba e o surpriza....MAAARRREEEEE..... :D :D...pe cind ne mai faci surprize placute... :)

Archi

Quote from: NordKapp on November 30, 2013, 01:12:26 AM

Daca are cineva drum pe langa Sanovita in acest week-end, dau o bere virtula daca da o fuga sa vada daca sunt noutati in zona   :cheers:

Am trecut eu pe la Sanovita. Still nothing.

Scuzati calritatea, dar am avut la dispozitie numai telefonul.

dorum

...am fost si la Sanovita...insa inca nu ma pronunt...dupa pasaj, cum mergi spre Sanovita, la revenirea pe vechiul aliniament al DJ, un excavator TS sapa un sant de scurgere a apei dar nu pe langa drumul judetean ci cam la 20m de el...nu stiu de ce, am zis, inca nu ma pronunt...mai trec pe acolo sapt viitoare...

...in rest poze cu A1 n-am mai facut, ca n-avea rost...e gata ce mai...

vchira

dar Tm-Lugoj Lot 2 este deja semnat? eu stiam ca inca se tiganesc in justitie...dar cu atatea tiganeli pe la CAB mai stie naiba ce cum cand...poate o lista cu statusurile loturilor nu ar fi rea. Am auzit ca sau dat bani de incepere si pe alte tronsoane gen Lugo-Deva lot 2 si 4. A miscat deja UMB pe lotul 4 ceva?

Archi

@vchira

S-a terminat tiganiada. A fost respinsa si la CAB contestatia selinei, dar inca nu s-a semnat contractul. Oricum pana in primavara bag mana-nfoc ca se semneaza.

florin74

Quote from: Archi on November 30, 2013, 07:03:10 PM
@vchira

S-a terminat tiganiada. A fost respinsa si la CAB contestatia selinei, dar inca nu s-a semnat contractul. Oricum pana in primavara bag mana-nfoc ca se semneaza.

Chiar mai repede, pana in Craciun se semneaza.

vancouver

Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

reed

Stiu ca A1 ce cel mai citit threath deci multi ani romanilor
off topic...am fost atatia ani sub incidenta ocuparii si migratiei incat nu mai putem sa ne laudam ca suntem descendentii dacilor si tracilor,ne-am pierdut pedigree-ul,suntem cumva metisi(sa nu zic corcitura) .Anyway...sper ca astazi sa vedem tronsoane inaugurate.Va multumesc personal celor ce s-au implicat cu foto/video,pareri si noutati!Va multumesc si sper sa fiti pe viitor aici,locul unde zilnic imi hranesc pasiunea! :cloud9:

rocklee

LA MULTI ANII ROMANIA !!... :) LA MULTE AUTOSTRAZI  ROMIANILOR.... :D O:-)

Ionut

Multi ani sa fie! :)
Intreb si eu: da' loturile?! Loturile?! Cand dau drumul la loturi?!

ciprebbe

13 14 si 15 dec 2013

Urarile le-am pus in parcare :D

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mishu77

Oare cum o sa fie 13 Lugoj - Deva Lot1, 14 Orastie - Cunta si 15 Saliste - Sura Mica ?

rocklee

13-14.  :o..ce face sova o zi intreaga pe drum de la lugoj la cunta .. :p

SB76UFO

Azi de ziua Romaniei si a tuturor romanilor, Astaldi lucra la Sibiu Vest. La ora 17 cand am trecut spre Sibiu am putut observa ca au inceput sa monteze parapetii, o mare parte din semnele de circulatie erau si ele montate (de vreo 2 zile), asfaltau pe breteaua spre Sibiu la 0oC iar la giratoriul spre Sura dincolo de vechiul drum era asternut balastul stabilizant (de vineri seara) Am si ceva poze dar de  foarte slaba calitate (sunt facute de baiatul meu cu telefonul din masina)
La multi ani tuturor!
"Prostia este eternă și invincibilă"

mariansb

cateva poze de azi
pasajul peste DN7 si calea ferata la Orastie

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell