Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 74 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

nu sunt camere care sa prinda vreun santier. Am cautat eu acum ceva timp si nu am gasit nimic. Eram obisnuit de la pasajul baneasa unde a fos tmontata una din primele camere live din Bucuresti si care a prins santierul.

Probabil politia are camere, dar nu le vor sharui cu noi  :D
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

SILVIUFG

Cred ca ne trebuie o sectiune speciala in forum ,, Vremea in zonele de santier". Si o saptamana cu vreme buna la Sibiu Vest e excelenta . La cum se lucreaza acum....

cutter

Contestația Selina a fost respinsă.

Solutia pe scurt: Respinge ca rămase fără obiect capetele de cerere privind suspendarea executării Deciziei CNSC nr. 3656/C8/3396,4046/11.10.2013 şi suspendarea executării contractului. În cond. art. 78 alin. 2 teza finală din noul Cod de procedură civilă respinge ca inadmisibil capătul de cerere al plângerii privind obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei declarate câştigătoare depuse de Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D´acqua SpA în sensul declarării acesteia ca inadmisibilă. Respinge în rest plângerea ca nefondată. Definitivă.

dorum

Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge ca rămase fără obiect capetele de cerere privind suspendarea executării Deciziei CNSC nr. 3656/C8/3396,4046/11.10.2013 şi suspendarea executării contractului. În cond. art. 78 alin. 2 teza finală din noul Cod de procedură civilă respinge ca inadmisibil capătul de cerere al plângerii privind obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei declarate câştigătoare depuse de Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D´acqua SpA în sensul declarării acesteia ca inadmisibilă. Respinge în rest plângerea ca nefondată. Definitivă.
Document: Hotarâre    22.11.2013

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2

dorum

:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Cozak

Finaly!Nu pot decat sa ma rog sa inceapa in sfarsit lucrarile. :notworthy:

Ionut

Bun. Au timp intr-o saptamana sa faca un giratoriu sau ceva la Sanovita?

ciprebbe

Timp ar fi pt ceva provizoriu.
Intrebarea e vrea CNADNR ul sa se faca sau nu? In acest moment TS va face ce i se spune.
Mai mult ca sigur vor accentua lucrarile pe cei 6 km pana la nod.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dr4qul4

pana la 1 decembrie e gata Sanovita  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Tavi

Ionut, poti sa schimbi semnatura la Izvin - Sanovita din "contestatii" in "telenovela terminata" :)
Sa vedem contractul cand se semneaza si daca prevede o deschidere rapida la Sanovita ... aici am dubii pentru iarna asta si as merge mai degraba pe vara viitoare. Mai ales daca solutia presupune si ceva exproprieri.

Ionut

^ Am pus "atribuit".

In mod normal la Sanovita va fi DOAR ceva temporar, daca va fi. Pentru ca initial nu era niciun fel de nod prevazut. Nodul este mai incolo un pic, pe urmatorul DJ, pe DJ572 la Topolovat. Nu cred ca ar fi necesar un nod si la Sanovita, sincer. Fie vor face doar temporar un giratoriu sau ceva, fie nu vor face nimic si vor trage tare sa termine bucata de la Sanovita la Topolovat unde este nod. Dar, evident, asta va fi gata abia in primavara, in cazul ideal. Mai curand mai-iunie pentru ca e iarna, trebuie ceva timp si pentru proiectare...

Shhhh

Si de saptamana viitoare, ramanem la stadiul "licitatii" doar cu Pecica - Arad, cel mai avansat dintre toate? Dragut...

dorum

da...astazi o sa trimit o noua serie de intrebari la CNADNR tinand cont de situatia actuala...o sa va tin la curent...

rocklee

in sfarsit sa terminat ...multumesc lui Dumnezeu ca sa facut dreptate si se pate face ceva si in tara aceasta.... O:-) :D