Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 62 Guests are viewing this topic.

Tavi

Frumoase poze! Multumim Alin, multumim Alex Doja!

@R@du: tot ce ai zis tu mai sus + sa se faca in perioada de garantie!

patratel_ro

" Lotul 4, care se află integral pe teritorul judeţului Sibiu între localităţile Sălişte şi centura Sibiului, care este practic finalizat în prezent, ar putea fi deschis circulaţiei chiar la 1 decembrie, de Ziua Naţională a României."
cred ca s-a facut un pasaj peste giratoriu si nea scapat noua  :lol: :lol: :lol:  sau tunel

http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/foto-video-moment-istoric-transilvania-inaugureaza-60-kilometri-autostrada-orastie-sibiu-1_528cbb2fc7b855ff5619048e/index.html

tonică

la cata nepasare, neputinta, indiferenta si 'jemenfous' e in tara aceasta cred ca ar putea sa inaugureze acum pe 1 decembrie atat timisoara-arad, arad-pecica cat si deva-orastie ori lotul impregillo ca tot ar da...bine. Nitelus de unghiuri filmate 'atent' o scriitura 'unsa' cum trebe si gata, guvernul a inaugurat pe 1 decembrie nu mai putin de 300 de km de autostrada. Sau 500...C-ar mai striga unu, doi prin presa, ca s-ar face misto de catre unii mai rasariti undeva pe la coltu blocului ori in tren la o vorba nici c-ar conta. Grupul alegatorilor ar hălpăi fericiti informatia dand cand le vine randu' inca un vot pozitiv. Faceti rogu-va pariu cu mine ca n-ar fi asa... :p La o adica, acum 2 saptamani anuntau ei cam ce-am zis mai sus despre deva-orastie...
Pe de alta parte ce au scris astia in articol si fireste ca nu-i adevarat e insa adevarat cu lotul strabag care parca intr-adins a fost si este tinut la cutiuta pentru un 1 decembrie sarbatoresc. Asa cum scriam si acum o luna jumate. Lotul strabag cu ceva atentie dinspre transelectrica trebuia sa fie deja functional de amu' cel putin o luna. Poate si cu straco la fel daca nu apareau niste asa zise bete-n roate...

alecu26

Quote from: bogdymol on November 21, 2013, 08:47:59 AM
Ceva nu mi se pare in regula. Primul strat de asfalt, deja asternut, nu pare a avea mai mult de 5-6 cm grosime. In mod obisnuit acest strat de asfalt, pentru o autostrada, e in jur de 10 cm. Spre comparatie, balastul stabilizat, a carui grosime se vede in poze, ar trebui sa fie pe la 25-30 cm.

alecu26?

Asternere in 2 straturi??? Destul de rar, mai ales la autostrazi reusesti stratul AB2 intr-o singura trecere. Compactarea e prea problematica.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

goanga

Quote from: Tavi on November 21, 2013, 10:21:45 AM
Ia sa vedem azi, avem decizie finala? Sau intram in prelungiri si 11m?
http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2

Nu va mai impacientati cu amanarile astea. Dosarul de fapt s-a judecat intr-un singur termen, dupa care judecatorii au ramas sa delibereze.
Probabil ca sunt destule acte de studiat, ei mai au si alte cauze, si de aia mai amana pronuntarea. Oricum, niciun avocat/parte/sfant duh nu mai e implicat in faza asta, deci nu-i mai injurati.
Din cate am vazut, in sedinta din 11 nov. erau peste 40 de dosare, daca au ramas in pronuntare cu 20-30 dintre ele, se justifica sa mai amani cateva zile.
Oricum, s-au miscat foarte repede, sunt dosare in care tine procesul zeci de termene si pe urma amana pronuntarea si de 5-6 ori, din lipsa de timp.

alecu26

amanarea pronuntarii...chiar ca nu e in regula de asa multe ori.

Teoretic esti obligat sa o faci pe loc. Ok...se accepta odata...si chiar 2 ori. Dar de 5-6 ori nu am auzit niciodata.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alin_simeriaveche

continuarea lui Doja Alex de pe SCC
QuoteLucrari debleu aprox. km 42,vedere spre Sebes

Sa nu uitam de ce Sebesul avea nevoie de o centura/autostrada...ceva orice. Km 25 vedere spre Orastie si Lot Strabag

dorum

nici azi nu aflam nimic despre dosarul Selina....:(

ciprebbe

Lasa ca vine maine de BF.
Sa speram ca nu va fi vinerea neagra dupa asta.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alin_simeriaveche

Trifu Horia, a facut poze astazi in dupa masa aceasta la Kronospan

dorum

dorum

Quote from: adiarc;109033591am revenit
intai pasajul spre Rusciori..mai au doar conexiunile de facut , marcaje , semne de circulatie

spre Sebes...se spala autostrada , probabil pt realiz.marcajelor

dorum

Quote from: adiarc;109033868dupa cum spunea , noul nostru coleg , se asfalta in partea dinspre Sb

in situatii de genul asta , iubesc mirosul de asfalt

daca in partea dinspre Sibiu , mai sunt putine emotii , in partea dinspre Sura......nu stiu zau daca mai apuca sa asfalteze...poate mai vin ceva ferestre de vreme frumoasa , dupa ce se va strica vremea in zilele urmatoare.......altfel......

dorum

Quote from: adiarc;109034285

partea dinspre Sura Mica , a nodului

daca va uitati cu atentie...pasajul este asfaltat

spre Sura Mica , se baga balast , la greu

aici au de relocat si ceva utilitati...:ohno:

in concluzie..partea dinspre Sura Mica,....imi da mari emotii..inca nu sunt convins ca se va deschide lotul 4...decat eventual in actuala configuratie , cu acel sens giratoriu ..in mijlocul ei...

si bonus..sa nu lasam pesimismul sa ne copleseasca..HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!

udar

nod Ortisoara cu prietenii la vanatoare care optureaza circulatia la iesirea de pe autostrada si drumul de legatura de la nod pana la Ortisoara care este complet asfaltat dar nu peste tot cu stratul de uzura.......
de mentionat calitatea drumului care este foarte slaba ...........

http://www.youtube.com/v/u9wh6ow4DNM