Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 60 Guests are viewing this topic.

SILVIUFG

Multumesc pt raspunsuri. Multumim dorum pt poze. Astazi ar trebui sa primim si confirmarea oficiala pt Sanovita-Izvin nu? Parca 18 era... Daca nu se amana din nou.

patratel_ro

e cam pe langa articolul cu dezapezirea parerea mea, optimist vorbind de la dumbrava pana la pecica sunt 27km + 54km (9,5+32,3+12,3)

Sargon1806

Dezbatere pe tema VP vs. VO pe EuropaFM, cu Moise Guran, in cateva minute. Pare-se ca si ei tot pentru VO pledeaza.

nicki4

multumesc Dorum de poze. apropo ai observat gard lipsa pe acel segment? in urma cu doar cateva zile ProTv anunta ca au inceput bastinasii sa fure din cardul de protectie...din pacate traim in Romania tara regilor si imparatilor (r)roma(ni) unde din pacate si populatia majoritara se dau la aceleasi obiceiuri  :king: :king:
nu este de ajunsa ca pana acum suntem furati de autoritati si acum si cei mici si flamanzi au iesit la adunat recolta  :2c:
"Government don't want well informed, well educated people capable of critical thinking. That's against their interest. They want obedient workers, people who are just smart enough to run their machines and do the paperwork. And just dumb enough to passively accept it!" George Carlin

ciprebbe

Quote from: dorum on November 15, 2013, 10:28:50 AM
termen nou TM - Lug lot 2

NU-MI PLACE CHESTIA ASTA!!!!!

18.11.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:   

14.11.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la 18.11.2013.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării    14.11.2013

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2

Pana acum aceste amanari ale sentintei au dus la respingerea plangerilor asa ca avem toate premisele sa se intample iara asa.

Multumesc tuturor pt updateurile din ultimele zile.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

dorum

modelu' ala de gard cred ca costa 150-200RON rola de 50m...nu am vazut de unde s-a furat, insa eu consider ca nu-i o tragedie financiara pt constructor acum...nasol rau va fi daca se continua sa se fure si dupa ce se deschide circulatiei, din stiti voi bine ce motive...

Tavi

dorum

...mie mi-e groaza sa nu ne trezim cu vreo surpriza.... ???...ca au casa de avocati buna...iar juristii/avocatii CNADNR nu stiu cat sunt de tari....

Tavi

Nu am emotii  :)
Trebuie doar actualizat portalul :)
Tic Tac ....

Pellady

Eu zic ca alegerea intre VO si VP este neconcludenta. De ce sustin asta , pentru ca nu este optiunea de a alege intre doua cai diferite care leaga aceleasi doua puncte distincte. Adica eventul ar fi de luat in discutie distanta Sibiu - Bucuresti. Aici avem doua portiuni relativ egale care sunt deja facute si anume Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Ploiesti. Ok de ce se discuta de a opta intre Sibiu - Pitesti si Sibiu - Brasov, când ar trebui discutat de Sibiu - Brasov - Ploiesti.. Aici este portiunea Comarnic - Brasov care este inca, parerea mea, neplauzibila, deoarece nu s-a stabilit inca clar daca va fi construita si de catre cine, asta daca vor fi fonduri. Apoi aici mai este o portiune Comarnic - Ploiesti de care nu zice nimeni nimic, pai daca este o portiune de drum national foarte bun aici atunci si Sibiu - Brasov poate fi categorisita la fel. Vorbind de continuitatea Coridorului IV pe VO trebuiesc construiti circa 150km de autostrada pentru închiderea culoarului, iar pe VP sunt necesari peste 250 km de autostrada pentru închiderea coridorului IV la Bucuresti. Oare de ce imi pare optiunea de a face autostrada Sibiu - Brasov doar pentru a forta construirea in continuare catre Bacau a unei autostrazi, ca are o tenta rozalie.

Remus_av

As zice mai degraba 140 minute, daca prinzi un varf de trafic mai mult, nu mai zic iarna cu viscolul bine cunoscut prin partile alea...

Eu , in schimb am alta intrebare: daca, si zic daca, EU accepta mutarea dorita de Sova, adica Sibiu-Brasov sa se faca cu fonduri europene, ce se intampla cu Brasov-Comarnic, pe care vor s-o faca in concesiune sau ppp, nici ei nu stiu, dar pe care ne-au spus clar ca va fi taxa!?
Logic vorbind si mai ales normal ar fi sa se continue si Brasov-Comarnic tot pe fonduri europene, de ce sa ma facem concesiune pentru un sector pe care sa platim tot noi si din care sa castige altii??!!

Singura solutie pe care o vad eu in aceasta problema este aceea de a continua Sibiu-Pitesti asa cum a hotarat EU si Sova sa lupte pentru a demara constructia Sibiu-Brasov, in acelasi timp, pe fonduri europene, asa cum a facut pentru Sebes-Turda, in acelasi concept de ramificatie al Axei prioritare 7 in care intra Nadlac-Constanta ( sectorul romanesc)!!
Astfel avem o conexiune mai usoara si cu Moldova, dupa cum vad existand preocupare in sensul sa legam si estul tarii la autostrada, prin continuarea catre Bacau ( cel putin asa zic guvernantii nostri ).

P.S. Eu sunt din Brasov, deci .... :)

Pellady

Corect ce zici. Eu vreau sa atrag atentia ca se discuta despre mutarea traseului pt conectarea cu o autostrada inexistenta si care vor sa o faca cu banii altcuiva nu stiu când. Este ca si aia cu tiganul care are o potcoava si isi bate fiul ca sa nu-i desele mânzul. Si daca zici ca vor sa atraga UE ca sa se construiasca Brasov - Comarnic din fonduri europene, nu stiu ce sa zic, daca nu cumva UE se uita la ce am zis eu mai devereme, in legatura cu distanta de conectare a coridorului.

dorum

Archi

UE a spus de cateva ori ca coridorul nu se muta, fiind si logic. Chiar daca este mai scump Sibiu-Pitesti (ceea ce nu cred), economiile la combustibil si timp, isi scot investitia. Sova doreste mutarea coridorului pentru cresterea traficului pe Comarnic-Brasov, si mai mult ca sigur nu va reusi (Poate cel mult va optine fonduri pe Sibiu Brasov ca un "brat" al coridoruluui, desi nu cred). Eu zic sa terminam cu aceasta vesnica discutie VO vs VP,si lasati-l pe shova in lumea lui.

L.E: Gandindu-ma mai mult cred ca mai bine facem Brasov-Bacau sau Ploiesti-Bacau decat Sibiu Brasov, iar ca sa nu se supere @SilviuFG, facem si o centura Fagarasului. :D

alin_simeriaveche

Am vazut azi vremea pe doua saptamani. Daca este asa cum spun, de martea viitoare vin temperaturile negative si temperiile. Pana atunci constructorii au timp sa toarne asfalt.Sper sa se incadreze,ma refer la Staco, cu acel pod de la Kronospan si la Sibiu vest