Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 68 Guests are viewing this topic.

dorum

Quote from: trifuhoria;108910809intre Cut si nod Cuntza:)

inapoi spre sebes...pe contrasens:)

dorum

Quote from: trifuhoria;108910967ultimee poze la intoarcere...intre cuntza si nod lancram...

in apropiere de Sebes est:

in apropiere de nod lancram

astea ar fi pozele...eu sincer raman placut surprins de cat de avansati sunt constructorii de la Straco. Sa speram ca in 2 sapt ..asa cum ziceau cei de pe santier termina cu podul cf kronospan...si ultimele retusuri de la pod Cut si Cuntza ... pentru a putea lega Orastie de Cuntza ..si implicit Cuntza de Deva:) Duminica faina tuturor!!!

dorum

QUOTE=trifuhoria;108911050]si acum cireasa de pe tort:

http://www.youtube.com/v/0xMRaYseXp4

[/QUOTE]

amarokTM

Quote from: alin_simeriaveche on November 17, 2013, 03:21:25 PM
Presupun ca nu locuiesti in tara....e deschisa autostrada aceasta, in varianta compltea, din iunie. scrie pe youtube autostrada deva orastie si ai sa vezi filmari cu ea (după data de 1 iunie)
Locuiesc in Timisoara si am mers pe acolo chiar in Iunie. De atunci insa am vazut o gramada de stiri contradictorii referitoare la acel tronson. Ba ca nu-i bine facut (mie nu mi s-a parut a fi asa, dimpotriva), ba ca se-nchide pentru reparatii, etc.
Daca-i deschisa-i perfect.  :D
Castig cel putin o jumatate de ora daca o iau pe-acolo!

dorum

pai Welcome pe forum, amarokTM...
o autostrada deschisa deja, nu se inchide asa usor...ce ai auzit tu se referea la spatiile de servicii....nu te mai lua dupa presa ca fabuleaza aiurea...
daca vezi aici pe forum o stire de genul asta, cum ca e inchis vreun tronson, atunci e reala informatia...in rest, povesti!
:)

BoGDaN

Activitate intensa astazi la Nod Sibiu Vest in 2 saptamani ii gata distractia. La ora 7 dimineata era forfota mare. Bravo Astaldi

Uploaded with ImageShack.com

dr4qul4

@amarokTM bine ai venit pe forum. Acum dacă tot ai venit, avem așteptări de la tine  :D. Tot începe TM-lugoj tronsonul 2, poate ne faci niște surprize și ne aduci informații proaspete de pe șantier.
Cu un Amarok parca e mai ușor sa intri pe santie, e destul de impunator.
Așa vă avea și @dorum un camarad ca probabil s-a plictisit de cati km a făcut singur, mai ales la sanovita :)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Quest

Super poze, Dorum. Multumim ! Ce n-am inteles eu este motivul ptr care la bifurcatia A1 drept, E81 la dreapta, Nadlac este semnalizat pe panou ca si punct de frontiera, dar Bors nu, desi e tot punct de frontiera. Mi se pare ciudat, adica de ce l-ai semnaliza pe unul, dar pe altul nu ? Care e diferenta dintre cele doua ? Faptul ca te afli mult mai aproape de Nadlac decit de Bors ? Sau ca Nadlac va fi mai curind punct de frontiera pe autostrada, fata de Bors la care vor mai trece niste ani pina atunci ? Ceva imi scapa.

A doua treaba (usor dezamagitoare), panoul de afisaj electronic. Sincer ma asteptam la o matrice RGB continua pe toata suprafata sa, in schimb vad doar 3 rinduri de cite 15 matrici 5x7 (probabil monocrome/galben-ocru) cu distanta intre ele, ptr max 45 de caractere. Asta inseamna ca nu se vor putea afisa semne de circulatie, ci doar text. Dar o imagine, un semn de circulatie in policromie ofera mult mai multa informatie, usor de inteles, concentrata pe un areal mic, decit niste caractere insirate ale unui text (vezi situatia de la unguri cuvintele lor kilometrice inscrise pe asemenea panouri din care nu pricepi nimic). Eventual te-ai obisnuit cu Rendőrség, care stii ca e Politia...
Common sense will get you far !

dorum

Pozele nu imi apartin...eu doar le-am preluat, iar meritul este al trifuhoria@ssc

amarokTM

Am iesit saptamana trecuta de pe autostrada la Remetea si nu am observat "miscari" in zona. Nu prea merg la Arad pe A1 pentru ca din Timi e mai simplu sa o iei pe drumul "vechi", numai in cazul in care am treaba si in partea de est a orasului (de ex reprezentanta VW).
Altfel merci fain.
Un mare + cu acest forum!  :thumbsup:

@Quest: Panourile rgb au o luminozitate mai scazuta decat cele monocrome. Luminate direct de lumina soarelui pot deveni mult mai ilizibile.

marius_ar

QuoteDeszapezire pe o autostrada care nu exista inca
Situație incredibilă: deși nu avem autostradă, CNADNR plătește deszăpezirea până la Pecica.
Articolul complet: http://www.aradon.ro/deszapezire-pe-o-autostrada-care-nu-exista-inca/1355061

SILVIUFG

Nu vreau sa fiu carcotas, vreau doar un raspuns pertinent. In mare parte din lotul Straco asfaltul mi se pare foarte murdar. Liniile de asemenea abia se vad. Asa ramame? Uitandu-ma la lotul Strabag de ex asfaltul e mult mai inchis la culoare marcajele sunt mult mai albe, contrastul dintre ele e mult mai evident. Vad ca inca se lucreaza pe lotul Straco dar parca e mult prea murdar. Probabil ca si ei (straco) si viitoarele ploi vor curata calea de rulare. Sper... Asa cum sper ca lucrarea sa fie de calitate pt ca a fost si graba multa. Cel putin asa am remarcat in ultimele 2 luni. Daca s-ar fi lucrat in ritmul asta de la inceput se respecta lejer termenul initial din aprilie 2013.
P.S. Ma bucur enorm ca avem tronsoanele astea. Scapam de Sebes, scapam de o gramada de timp pierdut. Astept si lotul 3 la anul pe vremea asta.

Tavi

Nu-i problema, se spala. Sunt niste masini cu perii rotative care fac asta. Asta sa mai ramana de facut pe lotul asta :)
In alta ordine de idei, au aparut in Monitorul Oficial exproprierile suplimentare la Saliste si Miercurea Sibiului (HG 868/6 noiembrie 2013 in MO 694/13 noiembrie 2013).

iuli

Se spala autostrada inainte de a da drumul la circulatie, cam asa:

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

...din pacate tot mai mici sanse de a se face ceva la Sanovita...am discutat cu un maistru de pe santier si mi-a spus ca nu a auzit sa se faca ceva la Sanovita; mi-a mai spus ca tot ei incep din primavara lucrul la Sanovita - Izvin; si mi-a mai spus ca A6 va fi gata sigur in decembrie....

...cateva poze de la Sanovita
...singura noutate e montarea telefoanelor SOS....