Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 41 Guests are viewing this topic.

schluppi

Am parcurs astazi portiunea din A1 care leaga Sanovita de Traian Vuia si A6. Pe A1 s-a asternut si ultima 100 metri de strat de uzura in dreptul spatiilor de servicii (pe sensul spre Sanovita). Marcajul este complet gata. Nu am sesizat furturiile amintite in articolul de ziar citat mai inainte. Se monteaza telefoanele de urgenta (niste cutii de tabla, inalte, portocalii) si se cableaza. Surpriza placuta a fost pe A6, unde stratul de uzura este aproape peste tot, fiind marcat in jur de 70%. Lipseste doar o portiune de aproximativ 2 km pe sensul spre Balint, mai sus de podul metalic de cale ferata care supratraverseaza autostrada, unde se punea acel strat de uzura. Si marcatorii erau la lucru. Mai lipsesc si ceva parapete, dar se lucra la punerea acestora. In curand se poate deschide circulatia si aici.

dorum

O deschidem, da-o'n p... m...O deschidem toata si inchidem apoi jumate....
Si cu Sanovita ce facem??????
Nici macar ProTV nu a stiut sa intrebe CNADNR ce-i cu Sanovita????...ca asta doare, nu ca s-au furat 3 garduri... s-au furat ca TS nu are firma de paza angajata care sa patruleze...
Jurnalistii pacii!!! :(
...iara m-am enervat cu desteptii astia din presa...

boer_escu

Quote from: Ionut on November 16, 2013, 05:33:27 PM
Merci merci de efort! Nu ti-au inghetat mainile pe ghidon? :D Ce nu face omul pentru pasiune. E bine ca lucreaza si sambata. Hm, chiar vor sa fie gata in decembrie, asta e bine. Sper sa tina vremea! Ai ajuns cumva si pana la dealul Sacel? Acolo sunt curios daca au inceput cu binder-ul. Daca sunt la binder acolo, sunt sanse bune pentru decembrie.

:D Eram bine ambalat pe bicicleta :D

Eu am intrat prin zona spatiului de servicii de la Cristian si am luat-o direct catre Sibiu. Dupa cum se vede si in pozele lui mariansb in zona dealului cu probleme se lucra intens si astazi (asta am putut vedea eu de la departare). Pe portiunea parcursa de mine se lucra la taluzari in zona stalpilor de inalta tensiune si, de asemenea, mai era o echipa care facea masuratori pentru marcaje. Iar desigur, la Sibiu vest se lucra intens.

Goldmund

Ca de obicei pozele voastre sunt superbe! - e o delectare sa vezi progresul facut de constructori in ultimele luni, de ex.
"Impregilo asfalteaza in zona tunelului peste calea ferata"(mariansb), tunel peste CF  inceput relativ de curand...Un Bravo si constructorilor!

Lupul81

Oare de la podul peste CF de la Sebes zona Kronospan mai are cineva noutati ?
Life is a fight.....enjoy !

amarokTM

Am si eu o intrebare:
Partea dintre Deva si Orastie a autostrazii A1 e deschisa?
La atatea stiri in mass-media ca ba-i deschisa, ba-i inchisa nu mai stiu ce-i adevarat.
Si (putintel) off:
Voi face un drum saptamana viitoare Timisoara - Piatra Neamt si retur. Ce zone imi recomandati sa evit?
Faceti abstractie de masina ce o conduc...  :)

alin_simeriaveche

Quote from: amarokTM on November 17, 2013, 03:17:19 PM
Am si eu o intrebare:
Partea dintre Deva si Orastie a autostrazii A1 e deschisa?
La atatea stiri in mass-media ca ba-i deschisa, ba-i inchisa nu mai stiu ce-i adevarat.
Si (putintel) off:
Voi face un drum saptamana viitoare Timisoara - Piatra Neamt si retur. Ce zone imi recomandati sa evit?
Faceti abstractie de masina ce o conduc...  :)
Presupun ca nu locuiesti in tara....e deschisa autostrada aceasta, in varianta compltea, din iunie. scrie pe youtube autostrada deva orastie si ai sa vezi filmari cu ea (după data de 1 iunie)

dorum

dincolo Horia ne delecteaza cu poze pe Orastie - Sebes lot 2...daca nu le pune si aici o sa-i cer acordul sa le postam si noi....

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=108909939&postcount=21802

dorum

Quote from: trifuhoria;108909939gata...am reusit...pentru inceput zona nod lancram pasaj cf kronospan

dorum

Quote from: trifuhoria;108910144intre Nod Lancram si dj spre Daia Romana

vedere inapoi spre nod lancram

dorum

Quote from: trifuhoria;108910296podul peste dj spre Daia romana ...pana la nod sebes est:

dorum

Quote from: trifuhoria;108910529de la nod sebes est spre cut (sibiu)

dorum

Quote from: trifuhoria;108910640zona cut si patiu de servicii din apropiere: