Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 39 Guests are viewing this topic.

davyl

Quote from: dorum on November 11, 2013, 04:31:57 PM
Alta amanare...

11.11.2013
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 1 recurs
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la 14/11/2013.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării    11.11.2013

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309019&id_inst=2
dorum ceva vesti o sa avem azi?
M-as bucura sa vad ca se termina acest cosmar.
Logic ar fi ca TS sa se apuce de treaba in curand...

@rocklee multumim de foto: arata excelent!

davyl

Quote from: Ionut on November 13, 2013, 05:40:55 PM
E necajit, asa ca hai sa-i multumim pentru efort! Stiu ca unii dintre voi asteptati filmarea, am spus ca va zbura. Shit happens.
Multumim mult eurocopter pentru toate eforturile tale. Suntem alaturi de tine si cand totul merge OK si cand totul o ia razna.
Cum spunea si ionut: shit happens!
Insa cum totusi ai zburat, poate ne faci un mic rezumat la ceea ce ai observat din zbor...
Multa bafta pentru data viitoare!

dorum

@davyl

...eu sper sa avem vesti bune azi...iar vestea pe care o astept e: "" GAME OVER ""

Tavi

^
Pai cam asa o sa si fie. Ma bazez pe flerul lui Alecu26  :p
Important cat de repede se semneaza dup'aia si ce solutie tehnica de descarcare la Sanovita se poate implementa efectiv pana la inchiderea santierelor (15 dec).

MHN

Quote from: Earthchild on November 13, 2013, 02:11:43 PM
Quote from: radutm on November 13, 2013, 09:35:52 AM
QuoteInaugurat acum un an, primul tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj are deja gropi şi denivelări
Un drum pe autostrada Timișoara-Lugoj v-ar putea trimite cu maşina direct în service. Pe primul tronson al şoselei de mare viteză, finalizat abia anul trecut, în luna octombrie, au început deja să apară gropile şi denivelările.
Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Inaugurat+acum+un+an+primul+tronson+autostrada+Timisoara+Lugoj

:phew:    Uff, dupa alarmistii astia credeam ca UMB a dat rasol, sau nu e in stare de proiecte mari, ca apoi sa aflu ca, citez: "Vorbim despre unul dintre podurile aflate chiar la urcarea pe șoseaua rapidă dinspre DN6. În plus, pe o porțiune de câțiva metri, asfaltul are mai multe denivelări, deși aici se circulă cu o restricție de viteză de 40 de kilometri la oră", problema oarecum minora semnalata de userul DM mai devreme.
Pasajul PESTE autostrada = autostrada propriu-zisa. Asa obiectivitate...   O:-)
Pasajul peste A1 si segmentul de vreo 900 de metri de conectare la DN6, tot de catre UMB au fost realizate, fiind insa bucatile construite si finalizate pe ultima suta de metri, chiar inainte de a se anunta ca s-a terminat lotul (nu ma refer la deschiderea circulatiei, care stim ca a avut loc cu cateva saptamani mai tarziu).
Ca atare, au fost facute mai in graba, decat restul lucrarilor, daca se poate spune asa.

Si daca ne mai reamintim ca unele surse au anuntat la vremea respectiva ca UMB a realizat multe obiective din aceasta lucrare fara verificarile partiale/acceptanta de la inginer (reprezentantul beneficiarului in teren), aparent, exista deci explicatii!

Nu vad insa de ce nu s-ar remedia rapid problemele, avand in vedere perioada de garantie.

SILVIUFG

Quote from: Tavi on November 14, 2013, 12:41:00 PM
^
Pai cam asa o sa si fie. Ma bazez pe flerul lui Alecu26  :p
Important cat de repede se semneaza dup'aia si ce solutie tehnica de descarcare la Sanovita se poate implementa efectiv pana la inchiderea santierelor (15 dec).

Pot asfalta si pe ninsoare si pe ger si pe ce vor ei. Pana la sf anului ar termina. La cate lucrari de mantuiala s-au facut in tara asta pe bani publici de ce n-ar mai face inca una? Care ar avea si o motivatie clara si serioasa. Respectiv utilizarea autostrazii pana la Sanovita. Dupa cate am inteles in proiect acolo nu este nod rutier. Asa ca nu vorbim de bani europeni. Sa faca CNADNR-ul o descarcare care sa tina 12-18 luni cat este nevoie pana face TS lotul 2 din Tm-Lugoj. Daca vor sa faca.... Parerea mea este ca in 40 de zile pot face ceva acolo. Mai ales ca s-a cam terminat si telenovela cu lotul asta ,,pacatos" spre TM.

dorum

telenovela speram sa se termine azi...
descarcarea se face dupa ce TS e declarat castigator si se semneaza contractul
nu le ia mai mult de 10-15 zile sa faca ceva provizoriu...

Ionut

Ah, se leaga atunci. Ce spuneti voi cu sursele secrete. :)

NGC

Se pare ca va fi o noua aminare in dosarul PORR - Astaldi / Max Boegl si nu e clar daca ramine pe 28.11.2013 cum era programat initial.

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308576&id_inst=2

Solutia pe scurt: Amână cauza având în vedere lipsa de procedură cu părţile lipsă la prezentul termen de judecată.
Document: Încheiere de şedinţă    14.11.2013

Tavi

"Amână cauza având în vedere lipsa de procedură cu părţile lipsă la prezentul termen de judecată."
Asta ce mai inseamna? Si-au uitat buletinele acasa precum Copos in dosarul trasferurilor?  :badday:

davyl

Interesant ar fi de stiut care parte a lipsit... "victima" sau "agresorul" ? :)

Archi

Neprimind inca un raspuns, imi permit sa repostez intrebarea.

Quote from: Archi on November 13, 2013, 10:51:59 PM
Plimbandu-ma gu google maps, am observat ca la centura Sebes intre Nod Sebes est si nod Lancram, drumul care duce dinspre Sebes spre Rapa Rosie nu ar avea nici o supra/sub travrsare. Este foarte posibil sa gresesc. Va rog corectati-ma.

Daca nu este nici o traversare, cum se va face accesul spre Rapa Rosie?

ovicor

Archi, ti s-a raspuns pe scrapercity.

Ionut