Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 56 Guests are viewing this topic.

dorum

pe de alta parte am avut de circulat dupa-amiaza asta si m-am abatut putin si pana la Sanovita...nici o miscare acolo, n-am poze pt ca se cam intunecase si n-am avut trepiedul cu mine... insa s-a mai lucrat la tot felul de mici amanunte...

rocklee

https://lh3.googleusercontent.com/-iIvEzD4SgS0/UnacoPH5B_I/AAAAAAAAADI/1SDivq8nVTg/w440-h330/2-autostrada-a1-orastie-sibiu-nod-rutier-sura-mica-km-82-noiembrie-2013-937818447.jpg

din aceasta imagine ...opserv un lucru si imi pun o intrebare ....peste acel canal care intrerupe drumul de legatura a nodului sibiu vest nu trebuia un podet tutnat sau pun unul metalic ...pote sami spuna cineva  :(

DanCld

dorum

ce sa fie? una "mica" crapatura... :) ... descoperita la timp si pe care cu siguranta o vor remedia pt ca s-au prins ca ceva nu e in regula si au decopertat....

alin_simeriaveche

asa am vazut in iarna trecuta la Straco si Strabag dupa debleul dela Turdas iar in primavara arata de parca nici nu a fost asa ceva

alin_simeriaveche

Ionut, legat de acea poza de la Aciliu, spunea acum cateva zile un user aici (din surse sigure) ca tunelul va incepe din cealalta parte de la viaduct si va fi de 250m. Acum ca noi stim de 250 si vor fi in realitate mai multi..asta inca nu cunoastem (trebuie sa primesc acel raspuns de la CNADNR cu mai multe informatii despre tunel) Cert e ca daca se merge pe cea ce se stie, e o mare prostie. Dupa tunel, spre Sibiu, tot va fi un ditamai debleul care aluneca. Inteligent este sa fie tunel  pana unde sunt acele utilaj acum. Ce mai este interesant e cum sapa deja sub nivelul caii de rulare pt a turna funatia tunelului. Cred ca acolo e cel putin 1m

alin_simeriaveche

Am primit un link de la roocklee, cu profetiile lui Sova. Sunt cateva informatii pretioase. Din ce a spus mai ca ma convins  cu VP in detrimentul VO. Asta daca spune adevarul si nu distorsioneaza ca sa iasa bine. Voi ce spuneti?

http://www.antena3.ro/romania/dan-sova-pana-in-2016-facem-300-de-kilometri-de-autostrada-233515.html

dorum

aberatii, prostii si dezinformari...atat spun...marca Shova...

anacronox

video-ul de pe Sebes-Orastie. Am intrat pe la nodul de la Vintisoara si am iesit la Soimus. Timpul total de traversare 30 de min.
inca se lucre la parapet si la finisaje.

din pacate nu stiu de ce nu s-a inregistrat decat ultima parte din Sebes - Orastie

http://www.youtube.com/v/3rnEhpS6rDI

StefanCelMare

Quote from: alin_simeriaveche on November 03, 2013, 11:39:23 PM
Am primit un link de la roocklee, cu profetiile lui Sova. Sunt cateva informatii pretioase. Din ce a spus mai ca ma convins  cu VP in detrimentul VO. Asta daca spune adevarul si nu distorsioneaza ca sa iasa bine. Voi ce spuneti?
Mie mi se pare că pentru prima dată Șova nu a mai aberat.
Cred că totuși sunt oameni care gândesc lucrurile prin CNADNR, e clar că a fost o strategie gândită din timp acolo cu finanțarea Sebeș-Turda (ca bani și ca durată este într-adevăr cam singura fezabilă până în 2016).
Întrebarea neadresată în acel clip este: dacă UE acceptă modificarea coridorului prin Brașov, iar Sibiu-Brașov costă 900 mil. euro, ce se poate construi cu restul de bani? Mai ales că Brașov Comarnic va fi PPP, deci non-UE. Prin urmare, ar rămâne bani frumoși, cu care eu zic că cea mai bună soluție ar fi trecerea Brașov-Bacău a Carpaților. Are logică varianta Sibiu - Brașov pentru că merge spre est, și poate servi pentru legarea Moldovei de autostrăzi. De la Pitești, mai logic ar fi să meargă la fel, spre vest cu prelungire.

Sargon1806

Quote from: alin_simeriaveche on November 03, 2013, 11:39:23 PM

http://www.antena3.ro/romania/dan-sova-pana-in-2016-facem-300-de-kilometri-de-autostrada-233515.html

Va rog puneti pe pauza la minutul 9:11. Mi se pare perfecta asocierea  :lol:

Raspunsul: ii face ministri  :D

tonică

DA! Sova nu a mai aberat! Cei care aberam suntem noi, păcăliţii. Care ne dam cunoscatori insa suntem dusi de nas asemeni multimii, 'punem botul' la orisice vrajeala, in speranta noastra desarta si amara ca se va impanzi tara asta de autostrazi, cai ferate si toate cele trebuincioase. Olaie!
Doar prin prisma faptului ca omul asta chiar daca a fost la tallin continua sa discute despre coridor 4, despre acceptarea ue a nu stiu caror alte trasee, ori despre 'tuneluri' peste autostrazi ne poate da o idee clara ca nici sa vrei nu ai cum sa-l iei in serios. Da' noi nu si nu...avem noi impresia ca dintr-o paparuda pusa-n băţ sa urle si doar atat se va transform omuţ intr-un profesionist si o sa faca pe dracuţn patru.

delacroix

Avocatul marilor proiecte a ratacit de la un capat la altul.
Mostra: Coridorul IV a fost stabilit in 1993 netinand cont profilul geologic. Citat din memorie. Cate aberatii detectati?
Alta: "aproximativ 118, 120 de kilometrii". Aproximarea aproximarii este aproximativ aproximativa!!!
mai avem: "... pentru 2013 ne-am tinut de cuvant". No coment.
"...până în anul 2016  vom realiza aproximativ 300 de kilometri de autostradă". Aproximativ exact, totalmente caduc.
".. Sibiu-Brasov costa 980 mil. euro" coroborat cu "moderator: De ce nu ati introdus Sibiu-Brasov inaintea Sebes-Turda? raspuns '' Nu am avut studiile realizate". Nu cunoastem dar stim.
Corolar cu parafraza: "E avocat deci stie ce vorbeste"(un contempoan).
PS. Aia cu tuneluri peste autostrada mi-a luat-o @tonica.

alecu26

Quote from: FRS on November 02, 2013, 11:26:41 AM
acum 2 ani cand am lucrat eu acolo, arata mult mai bine...pacat ca s-a ajuns aici >:(

Banuiesc ca vorbesti de Romstrade. Platea salarii si din astea? sau si astea erau sifonate.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).