Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 42 Guests are viewing this topic.

alecu26

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

schluppi

Avem strat de uzura pe toata portiunea Sanovita - Traian Vuia (ambele sensuri de mers). Astazi se aplicau marcajele pe portiunea cu stratul de uzura proaspat asternut. Se circula peste pasajul de la Traian Vuia, prin cele doua sensuri giratorii. Teoretic de maine, poimaine s-ar putea deschide circulatia. Putinele lucrari care au ramas de facut nu au legatura directa cu benzile de circulatie. Capatul Sanovita nu l-am vazut si nu stiu daca s-a facut ceva provizoriu acolo. A6 nu e chiar atat de avansat.

tonică

Quote from: alin_simeriaveche on October 23, 2013, 05:34:53 PM
Victor Cozmei a scris pe SCC
QuoteDe la DPIIS citire:
...

Până la jumătatea anului 2015 următoarele proiecte vor fi executate conform Transport SOP 2007 – 2013:

Nădlac Arad, secţiunile 1 şi 2; Timişoara Lugoj, secţiunea 2; Lugoj – Deva, secţiunile 2 şi 3 (pentru care s-au semnat contractele de lucrari vineri si luni); Sebeş – Turda, secţiunile 1,2,3 şi 4 şi Bucureşti Braşov, secţiunea Bucureşti – Moara Vlăsiei".

Deci se confirma cu 1 decembrie! ;) Zicea si şovăielnicu um ca cica ne-ar astepta un sfarsit de an frumos...deci asta-i placa. iar comarnic-brasov fix cu 1 zi inainte... Ce conteaza ca lugoj-deva putea fi deschis de-o luna ori strabagul isi cam terminase treaba tot pe-atunci...Sau ca, daca sunt cateva intarzieri pe lotul strabag ori straco sunt fix din vina statului...

Altfel, vad ca lipseste lotul 4 de pe lugoj-deva in raspunsul celor de la DPIIS. O fi vreo omisiune ori stiu ei ceva cum ca lotul acela nu va fi terminat in 2015?

Ionut

Hai ma, cativa morti si inca niste schiloditi nu mai conteaza. Am modificat si semnatura, e clar ca nu pupam nimic in noiembrie.

alin_simeriaveche

trifuhoria p SCC a spus ca la Sebes vest s-a terminat povestea cu stalpii. Poze mai tarziu. Strabag s-au aruncat ca furnicile pe acea portiune neterminata

SILVIUFG

Eu cred ca pana la urma asta cu utilitatile e o strategie. Un motiv pt a taragana anumite lucrari in functie de diverse interese. Aici interesul (au mai spus si altii) a fost inaugurarea loturilor 1 si 2 impreuna sa dea bine. Si intr-o zi ,,cu incarcatura" cum este 1 dec. Spun asta pentru ca vad ca relocarea  daca se vrea se face ft rapid. Si nu cred ca daca ar fi trebuit sa se inaugureze pe 1 nov de ex, Sova nu punea presiune pe cei de la Transelectrica sau cum s-or numi ei sa-si mute mai repede jucariile. Ma rog..... Pana la urma e o veste excelenta si o receptionam ca atare.

anacronox

sa mai descretim fruntile
Nadia, eclipsată: Dan Şova e primul om din lume care a reuşit să ia un 0 perfect la un test de IQ
http://www.timesnewroman.ro/politic/10541-nadia-eclipsata-dan-sova-e-primul-om-din-lume-care-a-reusit-sa-ia-un-0-perfect-la-un-test-de-iq

Întreaga lume aplaudă reuşita fără precedent a ministrului Marilor Proiecte, primul om din istorie care a reuşit să obţină un zero perfect la un test de IQ, succes despre care presa sportivă a scris că "înseamnă pentru prostie ceea ce a însemnat nota de 10 a Nadiei pentru gimnastică."

Ionut

:)

Ar fi funny daca nu ar fi tragic.

Tavi

Si in China exista o unitate de masura pentru prostie.
Se numeste "Tzian".
Cu multipli si submultipli (deci-tzianul, centi-tzianul si militzianul).

Scuze de off-topic.

Back to A1: Stie cineva ce e cu Adiarc. Nu a mai postat nimic de cateva zile. Sper ca este OK oriunde ar fi el.

dorum

Poze proaspete marca adiarc pe SSC...pot fi preluate din cate stiu eu, adi isi da acordul...plus ca asteptam de la horia poze de pe STRABAG cu stalpii si liniile de inalta tensiune relocate....

dorum

Quote from: adiarc;108238205mai jos viaductul cel mare de la Sacel..stratul de uzura este finalizat...pe ambele sensuri

^^ nu se vede clar , dar intre viaduct si tunel este turnat si balastul
de asemenea ( nu se vede in poze ) , au fost taluzate si malurile pe aceeasi portiune , intre viaduct si tunel si au inceput sa faca si cofrajul din lemn , pt turnarea acelei camasi de protectie din beton la capatul viaductului

mai jos..spre nodul Saliste..parapetii sunt montati in totalitate

dorum

Quote from: adiarc;108237989am si eu 2 ani , de cand fac parte din aceasta comunitate selecta.....
felicitari tuturor...multumesc pt aprecieri

mai jos poze proaspeteeeeee
dealul Sacel....se lucra la greu...in partea dinspre Sebes se asfalta , iar in partea dinspre Sibiu..pe terasamentul proaspat finalizat se turna balast si aceea emulsie peste ; de asemenea se lucra la taluzari , santuri de beton , etc. :banana:

dorum

Quote from: adiarc;108238765spre nodul Saliste..se lucra la taluzari...

la nodul Saliste avem si stalpi de iluminat

mai jos Impregilo...tunelul.....s-a cam terminat de montat jucaria pt cofrarea tunelului ....nu avea rost sa aprofundez....excavatiile s-au cam terminat...

si inapoi pe la nodul Saliste..strat de uzura peste tot..lipseste doar o mica portiune in acest sens giratoriu

din nou Impregilo... se lucra..mai bine ca niciodata

dorum

Quote from: adiarc;108238993capatul viaductului spre Sebes..se baga durosol la greu..

se taiau malurile la greu

as fii vrut sa vad asta vara asa miscare

inca nici o miscare la liniile de inalta tensiune...alo Electrica ?

au aparut si stalpii...posibil de iluminat

penad2007

Poate ar fi bine daca Eurocopter mai prinde o filmare, mai ales pe bucata lui impreglio ar fi interesant.