Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 54 Guests are viewing this topic.

Ionut

^ Multumim pentru poze!

OMG... cum arata... sper sa fie mai bine dupa ce termina tunelul, probabil vor acoperi cumva. Stie cineva exact cum ar trebui sa arate la final? Cat se acopera la loc?

sebba

mai au pamant cu care sa-l acopere?
sau e invers ca in bancul ala cu Ceauseasca si un morman mare de pamant ramas de la constructia Casei Poporului, cand "inginerii" aveau o problema ca nu stiau unde sa duca pamantul, cum sa scape de el... si Ceauseasca le zice sa faca o groapa mare si sa-l bage acolo... =))
Sailing away! S/Y Haimana

sebba

arata ca dr....
de cand am facut cu marius_ar nu s-a mai facut nimic acolo...
de fapt.... atunci, la acea data, arata cel mai bine... acum... jale...

Sailing away! S/Y Haimana

anacronox

prima oara cand ma bucur de ceva scris de Frau Neferu  :lol:

Tavi

^
Citeaza o anumita ziarista un anumit subaltern sovaielnic ... Mie fata asta si cand da vesti bune ma enerveaza cu incompetenta ei. Vorbeste de contracte de constructie ... poate nu ar strica sa-i spuna cineva ca aceste contracte sunt de proiectare si construire.
Andreiutza tata, constructia este o chestie care se obtine la finalul construirii ... da' n-ai tu treaba cu chestiile astea.

ciprebbe

Autostrada Orăştie – Sibiu, lotul 1: În zona Vinţişoara Transelectrica a început să mute stâlpii de înaltă tensiune
Avem si poze cu stalpii pregatiti pt ridicare.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

radutm

Trei loturi intrate in constructie pana la primavara inseamna o gramada de treaba pentru forumistii din zona de vest  8) abia astept sa iesim la vanatoare de poze de pe santiere! si bineinteles, la anul pe vremea asta, sa merg pe autostrada de la Lugoj macar pana la Margina.  ;)
cont inchis

Ionut

Din cate stiu eu Tirrena Scavi pe Timisoara-Lugoj lot 2 inca are probleme cu acele contestatii... parca nu s-a finalizat toata nebunia. Nu ziceati voi asa? In rest, am pus loturile 2 si 3 cu "semnat". Sa vedem cand o sa dea ordinele de incepere.

Archi

Veste buna sper sa se apuce cat mai repede de lucru, dar nu cred ca se vor apuca anul asta ca imediat vine iarna. Poate organizarea de sanier.

penad2007

Update,

Un coleg de serviciu s-a intors azi de la Cluj.

Dupa cite a vazut el, pe viaductul de la Aciliu se turna asphalt astazi.

In rest zicea ca era animatie pe santiere (atit am putut scoate de la el ). Daca aveti ceva vesti rog update.

lautaxi

Deci pe cele 3 loturi ramase din Lugoj-Deva mai trebuie doar ordinul de incepere a lucrarilor ?

vchira

Quote from: lautaxi on October 22, 2013, 07:24:23 PM
Deci pe cele 3 loturi ramase din Lugoj-Deva mai trebuie doar ordinul de incepere a lucrarilor ?

DA! :D