Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 55 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: Archi on October 15, 2013, 10:51:12 PM
Quote from: simotm on October 15, 2013, 09:55:08 PM
out of topic:cand o fi gata autostrada merita o vizita la crame , fiind un obiectiv turistic (atat la suprafata ca si priveliste cat si la degustat in crama amenajata sub pamant).
Da ar merita! Pacat ca nu este prevazut un nod rutier.

Mai baieti, voi vreti nod direct in vie? :cheers: Cam pretentiosi, iesiti la Izvin/Remetea Mare si de-acolo e un hop pana la crame. Inainte de Recas bagati si o sedinta de calarit la Herghelia Izvin. Atentie, nu dupa vizita la crame! :lol: Sper sa nu va dea idei marirea limitei alcoolemiei la 0,5. :p

RaduC

Propun marcarea pe un panou pe fond maro a Recasului (pentru crame) si a hergheliei... obiective turistice de proximitate. Oare vor fi amplasate?

iuli

Tu ai văzut până acum undeva vreun panou maro? Ar trebui să intre în competența Ministerului Turismului.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

frunzaverde

Quote from: iuli on October 16, 2013, 09:55:16 AM
Tu ai văzut până acum undeva vreun panou maro? Ar trebui să intre în competența Ministerului Turismului.

Panorile maro nu se pot folosi pe autostrazi - nu sunt permise in normativ. Si e si normal - la 130 km/h poti marca maximum 3-4 directii de mers disponibile, din care 1-2 vor fi pe "verde" (pentru inainte). Asa ca ramai cu 2 indicatoare pe alb sau albastru, minimul pentru a arata directia.

Daca punem si 'maro' ajungem cu un "pom de Craciun italian" in stilul de mai sus: http://goo.gl/maps/OeA5B. Daca as folosi pomul ala, ar trebui sa ma opresc in intersectie, sa ma holbez la optiuni 2 minute...
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

Earthchild

Remember...

martie 2012

septembrie 2013

Grazie, Astaldi !

florin74

Oare in sfarsit se rezolva problema exproprierilor la nod Sibiu Vest?

http://www.pesurse.ro/2013/10/16/document-actele-normative-care-intra-in-sedinta-de/

"10. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 1231/2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Autostrada Orăştie-Sibiu""

teocharis

^

probabil nodul Recas se va adauga mai tarziu, dupa modelul Cugir.

dorum

Cineva decoperteaza terenul la Dumbrava in continuarea lotului 1 lug deva...n-am poze si nu pot confirma inca daca e Salini-secol pt lot 2 sau alta lucrare...
Dar voi afla si revin si cu poze...

Ionut

^ Decopertari dupa Dumbrava?! BUUUUUN. Baieti, mai dati o fuga pe la Soimus va rog... poate au inceput si cei de la UMB... :cheers:

simotm

^
nu vad de ce nu s-ar putea folosi panourile  maro, cu obiectivele turistice din zona  ; in Ungaria, pe langa autostrada sunt o multime (cu castele, bai termale etc.); nu zice nimeni sa le puna chiar langa indicatoarele cu  iesirea de pe autostrada insa cu 2-3 km inainte nu cred ca ar deranja pe nimeni

sebba

Sailing away! S/Y Haimana

iuli

Nu pe indicatoarele de directie, ci undeva cu 3-5 km inainte de nod, putin mai departe de autostrada, ca in Ungaria ca e exemplul cel mai la indemana si il stiu majoritatea.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

decopertarile de la Dumbrava pot fi facute de TS, exista posibilitatea ca lotul1 sa nu se termine sub pasajul nodului ci 100m mai incolo...se poate sa nu fi putut lucra acolo datorita aliniamentului provizoriu al DN...nu vreau sa aduc afirmatii false, ma documentez si revin cu acest subiect....

udar

da acea decopertare am vazut-o si eu si este cam de 10 m de la drumul deviat, iar la capatul ei este un sant foarte mare unde se scurge apa de pe autostrada, acolo erau utilaje de la TS.
ca si la Sanovita lotul lui UMB nu se termina sup pasaj........

dorum

m-am bucurat degeaba...se pare ca e TS
Scuzati dezinformarea...