Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 45 Guests are viewing this topic.

dorum

revin dupa pauza de masa... :) ...sensul celalalt Dumbrava-Sanovita + A6
scuze... :)

dorum

...la nodul Dumbrava ne intoarcem pe sensul corect de mers...

...si o luam spre A6...

Ionut

Tu ai mers pe toata lungimea? Adica Sanovita-Dumbrava?! Plus A6? Hm, sunt gelos.

bogdymol

Multumim de poze dorum, dar constat ca astia ce se ocupa de semnalizarea rutiera de pe noile autostrazi nu-s sanatosi la cap:

Quote from: dorum on October 13, 2013, 05:15:53 PM
...la nodul Dumbrava ne intoarcem pe sensul corect de mers...

Adica daca vi de pe A1 dinspre Deva (cand o fi gata), ei te scot spre Lugoj pe un DN cu 23 km inainte de oras, cand poti sa faci aproximativ tot km aia, dar pe autostrazile A1 si A6 pana in Cenura Lugoj. Adica ei prefera 20 km de DN in loc de 20 km de autostrada.

E ca si cu semnalizarea metropolei Orastie la fiecare iesire de pe A1 Deva-Sibiu :bash:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

mariansb

Cand va termina Doru cu pozele, le voi posta pe ale mele , proaspete :)
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

dorum

Quote from: Ionut on October 13, 2013, 05:23:21 PM
Tu ai mers pe toata lungimea? Adica Sanovita-Dumbrava?! Plus A6? Hm, sunt gelos.

DA!...asta mi-am propus de mult si am reusit...La final de tot la sensul giratoriu de pe centura Lugoj m-a luat un paznic ca ce caut acolo... :)...too late... :)
Va invit sa dau o bere la deschidere...  :cheers: :cheers:

dorum

Quote from: mariansb on October 13, 2013, 05:34:14 PM
Cand va termina Doru cu pozele, le voi posta pe ale mele , proaspete :)

am terminat pe A1...mai am doar un film de pe A1...mai am poze pe A6...poti incepe sa le postezi...de-abia astept.... multumesc :)

radutm

super poze dorum! multumesc pentru efort!
cont inchis

mariansb

Azi pe la ora 15 am intrat sa vad mai de aproape lucrarile de la nodul Cunta si mai spre Sebes, de la pasajul peste drumul care duce la Cut
Din pacate, desi era o temperatura de 25 de grade, cei de la Straco erau liberi. Poate au avut zi scurta.
Asadar de la nod Cunta

mul judetean

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

inceputul lotului Impregilo

[/URL]

[/img]

dorum

si un filmuletz cu portiunea terminata 100% pe sensul Dumbrava-Sanovita, inainte de nodul cu A6...nu e HD, dar rezolv pe viitor si treaba asta.... are si 2 pasaje cu probleme...nu stiu de ce.... dar nu sunt lungi....

http://www.youtube.com/v/p1SowI5B6-c

mariansb

lot Straco, spre Sebes

[/URL]

[/img]

mariansb

ultimele de la Cunta; se vede breteaua de iesire de pe A1

[/URL]

[/img]

mariansb

urmatoarele din zona Cut

[/URL]

[/img]

mariansb