Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 39 Guests are viewing this topic.

mariansb

poze de azi, in jur de ora 11, intre Sebes si Sibiu

lot Straco

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

dr4qul4

sunt niste norme clare care impiedica o autostrada sa fie construita in linie dreapta. autostrazile mai vechi pot avea km intregi in linie perfect dreapta dar s-a dovedit ca te ia somnul la volan sau pur si simplu devii neglijent deoarece masina merge singura.

aceaa curba insesizabila te face totusi sa misti usor de volan.

eu pe A2, cand merg toamna-primavara imi iau o cola la 2 litrii ca sa am ce face. de vreo 3 ori, desi nu dormeam, am ajuns cu roata pe banda de urgenta
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

phb2

Quote from: schluppi on October 12, 2013, 06:23:13 PM
Am parcurs astazi sectorul Traian Vuia - Balint din A1 si Balint - Lugoj din A6.
De nouveau un travail parfait, Schluppi ; encore bravo, sincères félicitations.

bogdymol

Quote from: dorum on October 12, 2013, 08:10:35 PM
and btw...miercuri cand am fost la Sanovita, am vazut ca au improscat taluzurile cu un amestec de rumegus si samanta de iarba umed...am luat un pumn acasa si l-am pus in ghiveci...gazonul din ghiveci are deja 2 cm si creste vazand cu ochii :)

Asta e una din cele mai tari replici citite de mine pe forum :rofl:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Am auzit ca in primele zile din saptamana viitoare va aparea un fotoreportaj interesant intr-un ziar local cu poze de pe 2 din santierele patriei ;)

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Daca Doru a luat gazon, nu l-ai luat si tu pe bietul asta acasa? Faceai pomana. :)
Cat despre reportaj... hai mai repede. :D

dorum

Cu toate ca colegul schluppi ne-a delectat cu imagini graitoare de pe Sanovita-Dumbrava si de pe A6, aveam planificat de mai demult sa parcurg azi integral A1 Sanovita-Dumbrava si A6...revin cu multe poze si cu un filmuletz (care are 2 pasaje cu probleme, din pacate) sa ne facem o impresie generala despre stadiul acestor tronsoane...sper sa nu va plictisesc ... :)

dorum

inainte de toate, Sanovita...gata cu boieria, adica cu intratul pe A1 :)

vancouver

@dorum, eu ti-am dat like de-acum... dar asta nu inseamna ca poti sa nu mai vii cu pozele
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dorum

:lol: :lol:
vin...putin mai greu cu imageshack, dar vin... :)

dorum

...asa ca mergem frumos pe DN6, o luam din  Belint spre Babsa, intram pe A1 pe singura bretea ramasa  deschisa (cea de santier), venim pe contrasens pana la Sanovita, ne intoarcem si o luam spre Dumbrava...

...pozele sunt in ordinea deplasarii...

dorum

dorum

...nu mai putem inainta ca asfaltau baietii...asa ca cautam o modalitate de a o lua pe contrasens...si o gasim....